!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
jSkyline:
Λοιπον εκανα μια δοκιμη σημερα, πηρα πρωτα το ΜΤΒ και εκανα μια βολτα, κλασσικη που κανω και μετα επιστροφη και αλλαγη ποδηλατου, να αναφερω οτι ηταν και ωρα αιχμης οταν ημουν με το ΜΤΒ με περισσοτερη κινηση γενικα. Ενταξει εκτος του οτι με το ΜΤΒ επιασα μεγαλυτερη τελικη 39 χλμ εναντι 34 με την κουρσα, εκανα 10 λεπτα λιγοτερα και ειχα μεση ωριαια ταχυτητα 2 χλμ περισσοτερα. Νιωθω τραγικος, δεν ξερω τι φταει, η διαφορα στις ανηφορες ειναι χαοτικη με την κουρσα, ομως βλεπω μεγαλες διακυμανσεις (σαν καρδιογραφημα ενα πραγμα) με το ΜΤΒ ειμαι αρκετα πιο γρηγορος στις κατηφορες και εχω πολυ πιο σταθερο ρυθμο, ειμαι σιγουρα πιο ξεκουραστος με την κουρσα και πολυ πιο ανετα καθισμενος, αφου ειναι και καλυτερα ρυθμισμενο το ποδηλατο, το ΜΤΒ μοιαζει χαρχαλο μπροστα της, παιζει και να ειναι λιγο, αφου θελει συμμαζεμα. Παρατηρω επισης οτι η κουρσα με εμαθε να οδηγω καλυτερα το ΜΤΒ, καλυτερη σταση σωματος, μοιραζω καλυτερα το βαρος μου, γυμναζω περισσοτερο τους κοιλιακους μου και παταω καλυτερα στα πεταλια, πριν παρω κουρσα πατουσα με το κεντρο του ποδιου κατι που τωρα πλεον βλεπω οτι ειναι λαθος.
simkoz:
Χωρίς να ξέρω τπτ
Από ποδήλατα νομίζω J ότι απλά με το MTΒ έχεις κάνει τόσα
Πολλά χλμ
Που σου έχει γίνει 2η φύση ενώ την κούρσα δεν την έχεις συνηθίσει ακόμα
Nitroking:
--- Quote from: gianic on May 11, 2012, 10:02:32 PM ---Δεν θυμαμαι.
Εγω ξαναλλαξα λαστιχα στο mtb. Εβαλα 26Χ1.25 Bontrager Full slick. 40€ και τα δυο.
Tεραστια διαφορα απο τα φθηνιαρικα που ειχα βαλει 26Χ1,30. Πολυ ελαφρυτερο πεταλι και πιο ξεκουραστο.
Τωρα απο προσφυση και κρατηματα .. Ολα ιδια μου φαινονται. :moutza:
--- End quote ---
Δεχομαι να πεταξεις τα παλια σου πανω στο ποδηλατο μου!
gianic:
Tα εβαλα στου αδερφου μου ρε... Παντως βαλε. Ειναι ταλαιπωρια σκετη τα χωματινα στο δρομο.
gianic:
--- Quote from: dimsabas on May 11, 2012, 11:09:05 PM ---Το ΜΤΒ είναι πιο γενικής χρήσης. Δεν πρέπει να βλέπει λίγο χώμα στην άκρη του δρόμου ή μια ροχάλα και να βάζει τα κλάματα, όπως κάνει η κούρσα.
--- End quote ---
Ρε συ το θεμα ειναι τι δυνατοτητες εχει ή πως το χρησιμοποιω εγώ ; Tα σκεφτηκα ολα αυτα που λες και στη συγκεκριμενη φαση που ειμαι προτιμω να κανω πολλα χιλιομετρα στο δρομο, απο το να παταω σε λακουβες και λασπονερα.
Σιγουρα ειναι λαθος βαση, αλλα το ειχα παρει 450€ τωρα πουλιεται κανα 200-250€ και δεν ψηνομαι να το δωσω και να δωσω αλλα τοσα για μτχ κουρσα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version