!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (9/240) > >>

Ξάδελφος:
Ναι ,σχολιασα την  αναφερα του bill σ αυτα που ειχαμε παλια τα ποδηλατα.
Εγω οταν καταστρεφα οτι φρενο υπηρχε παταγα με τη σολα του παπουτσιου τη ροδα  :yeah: :llol:

Χωρις καθολου φρενο ειναι επικινδυνο...

Αραγε υπαρχει ακομη ροδα με "κοντρα" στο εμποριο?.Η κεττλερ βγαζει ποδηλατα με κοντρα.

t.m.z:
Πω πω τι λες τωρα!!!!
Κ γλυτωνεις και απο τα υπερευαισθητα σασμαν!!!!
Δηλαδη για να το μετατρεψεις σε fixaki :D ενα κλασικο trecking bike θες πισω γραναζι,μπροστα μονο γραναζι και μια αλυσιδα,σωστα???

pib:

--- Quote from: t.m.z on December 02, 2010, 01:56:01 PM ---Πω πω τι λες τωρα!!!!
Κ γλυτωνεις και απο τα υπερευαισθητα σασμαν!!!!
Δηλαδη για να το μετατρεψεις σε fixaki :D ενα κλασικο trecking bike θες πισω γραναζι,μπροστα μονο γραναζι και μια αλυσιδα,σωστα???

--- End quote ---

ναι ενα δισκοβραχιονα μπροστα πισω γραναζι με αποστατες αν δεν αλλαξεις πισω ροδα (που καλυτερα ειναι να αλλαξεις) και αλυσιδα.. μετα θες ενα καλο ζευγαρι ποδια και εισαι κομπλε !!!!!

t.m.z:
Ποδια εχω καλα!! :D :D
Θα παει η σαβουρα συννεφο!

george1.8:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 02, 2010, 09:36:49 AM ---Ακομη εχω ενα Mercier αρχων τις δεκαετιας 80.

--- End quote ---
Και γω έχω ένα αλλά είναι πολύ πιο παλιό...Σκεφτείτε πως το είχε ο πατέρας μου πιτσιρικάς...Του είχα κάνει ανακατασκευή πριν καμία 15αρια χρόνια και τώρα κάθεται στην αποθήκη.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version