!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Ξάδελφος:
Εγω εγκατελειψα οριστικα τα "κουρσακια" κι ας μ αρεσουν πολυ περισσοτερο απ τα αχαρα ΜΤΒ ,για το λογο οτι ,τα 93 κιλα μου καναν καθε τρεις και λιγο την πισω ζαντα 8 καρο ,στις λακουβες και στα κρασπεδα. Οσο και να τ απεφευγα ολο και σε καποιο επεφτα μεσα και... :tanevramou:
Ακομη εχω ενα Mercier αρχων τις δεκαετιας 80.
pib:
--- Quote from: Ξάδελφος on December 02, 2010, 09:36:49 AM ---
--- End quote ---
καν το fixaki :yeah:
ioannis:
--- Quote from: dimsabas on December 02, 2010, 06:23:07 AM ---Κι όμως, είναι XL. Ίσως παραπλανά η φωτογραφία γιατί δεν έχεις μέτρο σύγκρισης. Η αλήθεια είναι πως τα 193 εκατοστά μου βολεύονται μια χαρά εκεί πάνω. Δε διαφωνώ ότι δε θα έβλεπα διαφορά στην κούρσα, αλλά ανέφερα τους λόγους που δεν την επιλέγω. Δεν πειράζει, κάνω και καλύτερη άσκηση. :exaclty:
--- End quote ---
μια χαρα σου ειναι...
και εμενα το πρωτο xl ηταν αλλα το L με βολεψε καλυτερα...
βρηκα και μια φωτο απο το πρωτο μου...
Ξάδελφος:
--- Quote from: pib on December 02, 2010, 09:53:28 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Which means?. :????:
pib:
--- Quote from: Ξάδελφος on December 02, 2010, 10:20:52 AM ---
--- Quote from: pib on December 02, 2010, 09:53:28 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Which means?. :????:
--- End quote ---
ε ειναι ολοκληρη φιλοσοφια googlare fixed gear bikes θα βρεις πολυ πραμα και στο youtube
με λιγα λογια μονοταχυτα ποδηλατα πολης κατα κυριο λογο, παντελως μινιμαλ χωρις φρενα η ενα μπροστινο γιατι πισω ειναι με γραναζι fixed και σταματαει με κοντρα (skid)
η ''μοδα' αυτη ξεκινησε απο τους bike messengers και γενικα εμενα μ αρεσει σαν φιλοσοφια γιατι απλα ανεβαινεις και κανεις ποδηλατο ουτε ταχυτητες ουτε τιποτα + οτι εχεις πληρη ελεγχο του ποδηλατου μονο με τα ποδια
υγ: δεν ξερω αν ειδες το ποστ μου στη 1η σελιδα κι εμενα mercier του 85 ειναι το frame ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version