!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (40/240) > >>

pib:

--- Quote from: xenos on November 04, 2011, 03:43:45 PM ---Δλδ η πιτσιρικαρία σήμερα τριγυρίζει με ποδήλατα των 500+ε?

--- End quote ---

δεν πιστευω να σκεφτεσαι να βρεις κανενα πιτσιρικι να του το παρεις ε ? αχαχαχαχαχαχα

οτι ισχυει για ολους Ξενο, αλλα κυκλοφορουν με τον 150€,  αλλα με των 1000€ και παει λεγοντας

xenos:

--- Quote from: pib on November 04, 2011, 03:48:18 PM ---
--- Quote from: xenos on November 04, 2011, 03:43:45 PM ---Δλδ η πιτσιρικαρία σήμερα τριγυρίζει με ποδήλατα των 500+ε?

--- End quote ---
δεν πιστευω να σκεφτεσαι να βρεις κανενα πιτσιρικι να του το παρεις ε ? αχαχαχαχαχαχα

--- End quote ---

Έχω ήδη τυπώσει το παραπάνω cube και θα κάνω έρευνα το σκ. Κάποιο θα πετύχω...  :excited:

dimsabas:
Γνωστός μου στη Βάρκιζα είναι ακόμα στην Γ' Λυκείου, αλλά αγόρασε πέρσι downhill με 5 χιλιάρικα. Σκέψου ότι δεν είναι καν κάποιο χρηστικό ποδήλατο που θα κάνεις αποστάσεις, οπότε μπορείς να κάνεις κάποια στοιχειώδη απόσβεση. Είναι μόνο για ζόρικες καταβάσεις, οπότε θες και αμάξι για να σε ανεβάσει στο βουνό. :zalistika:

xenos:
Δημήτρη πάντα υπάρχουν τα γούστα. Άλλοι τα δίνουν στα μπουζούκια, άλλοι στις Τζούλιες, ο καθένας όπως τη βρίσκει.

simkoz:
πιάσε μια Τζούλια ξεγυρισμένη για μένα...
Απ' το να δώσω 5000 για ποδήλατο, καλύτερα θα είναι, θα έχω να λέω και στα εγγόνια μου

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version