!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
Ξάδελφος:
Oταν πηρα το GT εβαλα καλυτερη μπροστα αναρτηση πιρουνι και σε σκατζα με την υπαρχουσα εδωσα στον ποδηλατα τη διαφορα.
Με το Hardtail GT εχω κανει τα αισχη στα βουνα. Αν ειχε ομως πισω αναρτηση θα ηταν ευκολοτερο.
Το ιδιο ποδηλατο Γιαννη hard taIL σε σχεση με καποιο που εχει αναρτηση πισω ,ειναι πιο ελαφρυ.
Με την τελευταια φραση σου συμφωνο απλυτα.Πλεον κι εγω θα επελεγα ασφαλτινο,δεν πηγαινω πια στα βουνα.
xenos:
Να κάνω μια ερώτηση? Τα ποδήλατα γιατί έχουν ακριβύνει τόσο? :????: Έλεγα να το ρίξω στην άθληση μπας κ χάσω κ κανένα κιλό, πήγα να πάρω το ξεχασμένο mb μου και το έχουν σουτάρει από καιρό χωρίς να με ρωτήσουν εννοείται. :good: Κάνω μια γύρα στα site και βλέπω κάτι 500άρικα... :axe: Τι παίζει? Λόγω κρίσης ακρίβυνε το σπορ? :-\
dimsabas:
Είναι το πρώτο σοκ που παθαίνει κάποιος που δεν ασχολείται με τον χώρο και νομίζει ότι τα ποδήλατα θα κοστίζουν από 100 (τα μέτρια) ως 200 (τα καλύτερα) ευρώ. Όποιος έχει μια ελάχιστη επαφή, ξέρει ότι οι τιμές που παίζουν στην αγορά δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με 2-3-4 χρόνια πριν. Εκεί ήταν πάντα Ξενοφώντα τα καλά ποδήλατα. Υπάρχουν και μετριότητες από το Praktiker με 150 ευρώ, αλλά για ΜΤΒ, κάτω από τα 350 ευρώ που κοστίζουν τα φθηνότερα Ideal, δε θα βρεις. Τώρα, για να κοιτάς ποδήλατα των 500 ευρώ, πάει να πει ότι θες να αποκτήσεις κάτι πολύ αξιόλογο. Σκέψου ότι το Cube που έβαλα παραπάνω κοστίζει 420 (με τα μεταφορικά). ;)
pib:
και με 500 δεν θα αποκτησεις κατι πολυ αξιολογο οπως λεει ο Δημητρης απλα κατι καλο...
εκτος αν βρεις καμμια πολυ καλη ευκαρια σε στοκ απο παλιοτερο μοντελο κτλ...
xenos:
Δλδ η πιτσιρικαρία σήμερα τριγυρίζει με ποδήλατα των 500+ε?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version