!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (35/240) > >>

dimsabas:
Στο ποδηλατάδικο που θα πας για να αγοράσεις πηρούνι, θα αναλάβουν αυτοί την τοποθέτηση. Οπότε, μη σκας για τίποτα. Απλώς μην πας σε κάποιον πολύ επώνυμο (π.χ. Cyclist) γιατί θα το πληρώσεις ακριβότερα.

george1.8:
Βασικά σκεφτόμουν να το παραγγείλω απο ebay, και δεν ξέρω μεγέθη, ύψη και ότι αλλο χρειαζεται...
Τι πρέπει να μετρησω για να μην κάνω πατάτα.

Τοποθέτηση θα την κάνω μόνος μου...κάτι θυμάμαι απο πιτσιρικάς...

koli:
μπορεις να μου απαντησεις στη πιο πανω ερωτηση... επισης τι χρονολογιας ειναι το ποδιλατο??
 αυτο που παιζει ρολο ειναι το παχος του σωληνα που πιανει ο λαιμος... αν ειναι με τρεις βιδες δεν θα εχεις προβλημα γιατι συνηθως ειναι μια η διασταση, αν ειναι με μια βιδα (απο πανω) ισως δυσκολευτεις...

george1.8:

--- Quote from: koli on November 02, 2011, 12:59:31 PM ---μπορεις να μου απαντησεις στη πιο πανω ερωτηση... επισης τι χρονολογιας ειναι το ποδιλατο??

--- End quote ---

Δεν έχω ιδέα...

Το όλο concept, έχει ως εξής...Εχω ένα παρατημένο ΜΤΒ το οποίο δουλέυει μια χαρά και θέλω να το φτιάξω, βάψιμο, καινούργια φρένα, μπροστινό πηρουνι για να κάνει η γυναίκα μου...Επειδή εγώ έχω ενα με αναρτήσεις θέλει κ αυτη.
Οπότε κοιτάω να δω το αν με συμφέρει οικονομικά και αν γίνεται.

koli:
Ωραια, αφου θελεις να το φτιαξεις μονος σου... βγαλε το λαιμο και μετρα τη διαμετρο του σωληνα, για να εχεις μια πρωτη ιδεα και να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο. Οι διαστασεςι ειναι σε ιντσες (1, 1 1/2 , προσφατα πετυχα και 1 1/8 αλλα πολυ δυσκολο)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version