!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
koli:
--- Quote from: koli on November 02, 2011, 02:54:26 PM ---Ωραια, αφου θελεις να το φτιαξεις μονος σου... βγαλε το λαιμο και μετρα τη διαμετρο του σωληνα, για να εχεις μια πρωτη ιδεα και να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο. Οι διαστασεςι ειναι σε ιντσες (1, 1 1/2 , προσφατα πετυχα και 1 1/8 αλλα πολυ δυσκολο)
--- End quote ---
Συγγνωμη λαθος μου 1 1/8 και 1 ιντες ειναι τα συνηθισμενα ;)
Ξάδελφος:
--- Quote from: george1.8 on November 02, 2011, 02:29:36 PM ---Το όλο concept, έχει ως εξής...Εχω ένα παρατημένο ΜΤΒ το οποίο δουλέυει μια χαρά και θέλω να το φτιάξω, βάψιμο, καινούργια φρένα, μπροστινό πηρουνι για να κάνει η γυναίκα μου...Επειδή εγώ έχω ενα με αναρτήσεις θέλει κ αυτη.
Οπότε κοιτάω να δω το αν με συμφέρει οικονομικά και αν γίνεται.
--- End quote ---
Aν προοριζεται για χρηση δρομου ή σε πατημενους χωματοδρομους μη βαλεις τρακτερωτα ελαστικα.Υπαρχουν ενδιαμεσα ελαστικα δρομου τα οποια βελτιωνουν καθετα την ανεση και την κυληση στο δρομο χωρις να εχουν προβλημα σε πατημενους χωματοδρομους.
george1.8:
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!!! Θα το λυσω και θα επανέλθω...
Ξάδελφος:
Η βοηθός μου στην παλιά μου δουλειά προ καιρου μου χάρισε ένα ποδήλατο και χθες τελικά πήγα να το πάρω.
Μου χε πει ότι είναι τουλάχιστον 25ετών,υπέθεσα ότι θα είναι κανα ρημάδι.
Λεω ΟΚ υλικο για DIY,ας το ριξω στο εργαστηριο να το κανω βιδες και σιγα σιγα θα το ανακατασκευασω .
Πήγα και με έκπληξη είδα ένα ποδήλατο τυλιγμένο χρόνια σ αεροπλάστ σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο και φυλαγμένο σε αποθήκη.
To φούσκωσα σήμερα το πρωι και δε χανουν καν αερα τα 25ετων λαστιχα αν και θα αντικατασταθουν με καινουργια.
Δυστυχως οταν το κατεβαζα απ τη σχαρα τ αυτοκινητου εκανα ζημια στραβωσα λιγο το μπροστα σασμαν και το εβγαλα για να το επιδιορθωσω.
Είναι μια δεκαταχυτη πανάλφρη και πανάκριβη για την εποχή της κούρσα MOLVEDO χειροποιήτη ,Made in Italy.
dimsabas:
Πανάλαφρη; Παίζει δηλαδή να είναι αλουμινένια; Το καλοκαίρι καβάλησα μία κούρσα μεγαλύτερη από τη δική μου ηλικία στο εξοχικό ενός θείου μου στην Εύβοια. Τσεχοσλοβάκικης κατασκευής, δεν ήταν όμως αλουμινένια, αλλά σιδερένια. Σε βάρος ήταν ελαφρύτερη από το mountain μου, γιατί έχει και λιγότερο υλικό και πήγαινε αξιοπρεπώς για τα χρόνια της. Όχι βέβαια όπως μια καινούρια κούρσα των 700 ευρώ (από τέτοια έχω εμπειρία), αλλά είχε την πλάκα της.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version