!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (24/240) > >>

gianic:
Μια ερωτηση προς τους ποδηλαταδες. Μπορω να βαλω στο mountain δρομισια λαστιχα στην ιδια ζαντα;

sultan:
ναι. αλλα αν ψαχτεις θα βρεις ευκαιριες να τα παρεις πακετο με ζαντες μεταχειρισμενες για να μην καθεσαι να ξανακανεις τραμπα στο μελλον.
δοκιμασε στο φορουμ του cyclist.gr εχει πολλα καλουδια εκει. Σορι που γραφω το site δεν το κανω για διαφημιση.

Ξάδελφος:

--- Quote from: gianic on August 24, 2011, 12:46:55 PM ---Μια ερωτηση προς τους ποδηλαταδες. Μπορω να βαλω στο mountain δρομισια λαστιχα στην ιδια ζαντα;

--- End quote ---
Εγω το εκανα .Οι ζαντες μου περαν οτι ειναι πολυ καλης ποιοτητας εχουν και δισκοφρενο επανω και δε με επερνε να αγορασω δευτερο ζευγαρι.Αν δε βαλεις εντελως δρομισια θα μπορεις να πας σε χωμα(οχι πετρες) χωρις προβλημα.

pooru ni san:

--- Quote from: Ξάδελφος on August 25, 2011, 01:20:29 AM ---
--- Quote from: gianic on August 24, 2011, 12:46:55 PM ---Μια ερωτηση προς τους ποδηλαταδες. Μπορω να βαλω στο mountain δρομισια λαστιχα στην ιδια ζαντα;

--- End quote ---
Εγω το εκανα .Οι ζαντες μου περαν οτι ειναι πολυ καλης ποιοτητας εχουν και δισκοφρενο επανω και δε με επερνε να αγορασω δευτερο ζευγαρι.Αν δε βαλεις εντελως δρομισια θα μπορεις να πας σε χωμα(οχι πετρες) χωρις προβλημα.

--- End quote ---

Kαι εγώ αυτό έκανα και έβαλα αρκετά λεπτό ελαστικό (1.75 αν θυμάμαι καλά από 2.2) και η διαφορά ήταν τεράστια.
Αν κινείσαι κυρίως σε άσφαλτο βάλε σχεδόν σλικ ελαστικό και θα δεις πόσο πολύ μειώνονται οι τριβές. Θα νομίζεις πως καβαλάς άλλο ποδήλατο.

SchumiMx5:
Και εγώ τέτοιο λάστιχο έβαλα σχεδόν σλικ και έχει μεγάλη διαφορά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version