!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
pib:
Σαμπα κι εγω μονος μου τα εχω φτιαξει και τα 2 απλα αγορασα καποια parts (στο 2ο ολα στο 1ο οσα ελειπαν) ;)
pooru οχι ο σκελετος ειναι πιστας οχι δρομου
οσο για βολτα συμφωνω απολυτα με τον Σαμπα σιγα μη παμε με 1000 ποδηλατες βολτα προτιμω οπως παω τωρα ολομοναχος !!! το καλυτερο ειναι να πας με φιλους η εστω καποιους γνωστους :exaclty:
dimsabas:
--- Quote from: Theo on July 21, 2011, 11:38:50 AM ---Αντι να πατε στο λιμανι της Αιγινας, παρτε το καραβακι για Αγια Μαρινα, διαδρομη μεχρι τον Ναο της Αφαιας που ειναι μεσα στο πρασινο και μετα επιστροφη Αγια Μαρινα για μπανιο και φαι..σαφως καλυτερη διαδρομη! ;)
--- End quote ---
Πόσοι από το φόρουμ νομίζεις ότι μπορούν να ανέβουν από την Αγία Μαρίνα ως την Αφαία; Ενώ από Χώρα στην Πέρδικα είναι φλατ... ;)
Theo:
Ποσοι νομιζεις οτι θα φτασουν απο την Αιγινα στη Περδικα που ειναι καμια 10αρα χιλιομετρα και οχι φλατ?? :P :P
Ξάδελφος:
Παιδια εγω ειμαι μεσα. Η Αιγινα με ψηνει καλυτερα ή και Σπετσες ακομη(αν και εκει δεν ειναι για μονοημερη-αλλα στο παρελθον κοιμηθηκαμε σε παρομοια εκδρομη ,με sleeping bag σε παραλια ).
Ριχτε ιδεες να ξεκινησουμε.
Του Σαμπα μου ακουγεται πολυ καλη μιας και ξεφευγει απ το λεκανοπαιδιο.
Η δυνατοτητα μεταφορας των ποδηλατων με τα τρενα διερυνει πολυ τους οριζοντες.
dimsabas:
Οι Σπέτσες είναι πολύ μικρότερες. Έχω κάνει τον γύρο του νησιού με νοικιάρικο mountain σε λιγότερο από 1.5 ώρα. Μια χαρά βόλτα, όλοι θα μπορούμε να την κάνουμε. Απλά νομίζω ότι έχει καταργηθεί το αργό φέρι και πάνε μόνο δελφίνια, τα οποία δε θα θέλουν ή δε θα μπορούν να κουβαλήσουν ποδήλατα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version