!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (222/240) > >>

luigid:

--- Quote from: Gas21 on June 23, 2015, 02:22:35 AM ---Thanks  εχεις δικιο για τη γεωμετρια, εννοειται θα τα δοκιμασω!
Λογικα το specialized  θα ναι πιο ευελικτο λογω μικροτερων ζαντων,αλλα θα θελει και πιο πολυ πεταλι μαλλον! :P

--- End quote ---

Μην μπερδευεσαι Κωνσταντινε.Οι ζαντες ειναι ιδιες,απλα αλλοι γραφουν 700c και αλλοι 622,ειναι ιδιες παντως σε ιντσες.Ο συνδυασμος στενοτερου ελαστικου με πιο "κλειστη" σε σχεσεις κασσετα μοιαζει πιο γρηγορος+την απλωμενη γεωμετρια.Κουρσιζει κατα καποιον τροπο το speci.
Πιο ευελικτο θα ειναι το cube θεωρητικα με βαση τα παραπανω.

jSkyline:
Καλά αν και δεν θεωρούμαι αντικειμενικός μιας και εχω Specialized. Θα επέλεγα το Sirrus και αυτό κυριώς λόγο τον Zerz, κατι που επηρέασε και την δική μου επιλογή. Σιγουρα δεν λειτουργουν σαν ανάρτηση αλλα βοήθουν πάρα πολύ στην αποσβεση των μικροανωμαλιων στους "κορυφαίους" ελληνικους δρόμους! Βέβαια το δικό μου εχει και καρμπον ψαλίδι άρα κατα συνέπεια και πίσω Zerz που ειδικά εκεί το νίωθεις οτι ο σκελετός είναι πραγαμτικα ευκαμπτος. Πάντως αν αποφάσιζα τώρα να πάρω ποδήλατο θα επέλεγα σίγουρα κάποιο Sirrus Carbon, άλλωστε το έχω πει πως αν βρώ να ανταλλάξω το δικό μου με ενα Sirrus Limited του '11, '12, '13 το κάνω άνετα, ειναι σαφώς πιο all around.

Απο την αλλή ομως για να σου δειξω οτι δεν ειμαι και καθολου αντικειμενικός για μένα η Cube ηταν μια εταιρία που δεν παιζει καν στις επιλογές αγοράς ποδηλάτου!

HOUZIK:
Εφόσον θέλεις να κινείσαι στην πολη και τα δυο είναι πολύ καλές επιλογές και θα σε βολέψουν...
Βασικό ειναι να βλέπεις και να γουστάρεις το ποδήλατο σου, οπότε πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο...

Επίσης μιας και θα πας σε μεγάλο μέγεθος να περιμένεις οτι θα ζυγίζουν τουλάχιστον +1kg πάνω

Ρίξε μια μάτια και στο bad boy της cannondale

Απο τα δυο πάντως που κοιτας, προσωπικά θα πήγαινα ασυζητητί στο sirrus....
(o τσιρικος εχει το sirrus comp του 14 σε καλή τιμη-με κορυφαία περιφερειακά-)

jSkyline:

--- Quote from: HOUZIK on June 23, 2015, 12:22:13 PM ---Επίσης μιας και θα πας σε μεγάλο μέγεθος να περιμένεις οτι θα ζυγίζουν τουλάχιστον +1kg πάνω

--- End quote ---
Δεν ξερω αν ισχυει αυτό για το αλουμινιο παντως στο δικο μου που ειναι συνδυασμος καρμπον αλουμινιο η διαφορα ηταν μερικα γραμμάρια.

luigid:

--- Quote from: jSkyline on June 23, 2015, 12:52:03 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on June 23, 2015, 12:22:13 PM ---Επίσης μιας και θα πας σε μεγάλο μέγεθος να περιμένεις οτι θα ζυγίζουν τουλάχιστον +1kg πάνω

--- End quote ---
Δεν ξερω αν ισχυει αυτό για το αλουμινιο παντως στο δικο μου που ειναι συνδυασμος καρμπον αλουμινιο η διαφορα ηταν μερικα γραμμάρια.

--- End quote ---

Διαφορα θα υπαρχει αλλα οχι σε τετοια επιπεδα.200 με 300 γραμμαρια και αν.
Το μονο που αλλαζει ειναι στον σκελετο και ισως σε ενα μακρυτερο παλουκοσελο.Αν πουμε οτι ο σκελετος ζυγιζει 2 κιλα,αποκλειεται η διαφορα να φτασει το ενα κιλο απο το μικροτερο στο μεγαλυτερο μεγεθος.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version