!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
HOUZIK:
pursuit ακομα καλυτερα....τη Brooks επιβάλλεται να την πάρεις πακέτο την αντίστοιχη ταινία τιμονιού...
αφού θέλεις να κρατήσεις ολη τη μετάδοση (2χ6 φαντάζομαι), πάσο για τη κοντρα...αν και θα γινόταν ενα φιξακι μούρλια
το συμπέρασμα είναι οτι το αμάξι μπορεί να μείνει στοκ...το ποδήλατο με τίποτα!!!
A1D3L:
Όμορφο το ατσαλάκι... Καλές και ασφαλείς βόλτες! Βγάζει η Brooks μια κόκκινη σε ltd edition αλλά τσουχτερή (180€). Άνοιξε και καταστημα στο Λονδίνο (το Β 1866) που κάνεις custom παραγγελίες, αλλά, πρέπει να πας Λονδίνο..!
Μήπως μπορείς να μού στείλεις με pm (ή να γράψεις κι εδώ), ποια σειρά της Campag περιμένεις και με τι κόστος;
Γιάννη, το 2x6 δε νομίζω ότι ήταν της εποχής του (μέσα '80), μάλλον για 2x7 ή 8. Τι απόσταση έχει το chainstay πίσω, 130mm;
Εμένα με επιασε μανία πριν κανα δυο χρόνια με τα ατσαλάκια κι εχω φτιάξει ενα φιξάκι με ένα Puch δεκαετίας '70, με το οποίο, όμως, δεν την πάλεψα και του έβαλα ένα Alfine 8άρι πίσω και είναι σουπερ.
Το διαμάντι μου είναι ένα Hetchins του '66 me vibrant stays, Brooks, Simplex Group το οποίο κοσμεί το... σαλόνι μου...
HOUZIK:
pics asap
τα fixακια μ αρεσουν πολυ, αλλα δε νομιζω να καταφέρω να τα οδηγήσω...
το κόκκινο frame θέλει μπεζακι σε σέλα και τιμόνι...ferrari style ;)
vagmann:
--- Quote from: A1D3L on December 17, 2013, 05:31:23 PM ---
Εμένα με επιασε μανία πριν κανα δυο χρόνια με τα ατσαλάκια κι εχω φτιάξει ενα φιξάκι με ένα Puch δεκαετίας '70, με το οποίο, όμως, δεν την πάλεψα και του έβαλα ένα Alfine 8άρι πίσω και είναι σουπερ.
Το διαμάντι μου είναι ένα Hetchins του '66 me vibrant stays, Brooks, Simplex Group το οποίο κοσμεί το... σαλόνι μου...
--- End quote ---
Φωτοζ...μην καθεσαι... ;)
plokamhs:
Εννοείται περιμένουμε φωτό και απ'τα 2 !
2x6 sachs huret έχω τώρα αλλά θα αναβαθμίσω σε 2x8 Campagnolo Mirage(bottom σειρά) που βρήκα με 150γιούρια στο ε-βαυ(λεβιεδομανέτες-φρένα-2xντεραγιέ,δισκοβραχίονας με μεσαία τριβή,κασέτα).Θα έπαιρνα κάτι σε veloce ή καμιά πρόσφατη xenon,αλλά τα 150euro για την ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση που βρήκα τη mirage είναι ασυναγώνιστα :exaclty:
Το να βρω ένα πίσω κέντρο με κόντρα,που να κάνει για campagnolo,σίγουρα θα ανεβάσει το budget μου και δεν ξέρω και κατά πόσο θα το χρησιμοποιήσω(δεν είχα ποτέ ποδήλατο με coaster brakes).
Σκέφτηκα στην αρχή να κρατήσω το μπεζ-μελί σε ταινία-σέλα-hoods,αλλά έχω κιτρινάκι-άσπρο-πορτοκαλί στα γραφικά του σκελετού μου και θέλω να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνουν για χρωματικούς συνδυασμούς!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version