!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
vagmann:
Εποχης λεμε...απο τα ακριβα ποδηλατα που χαζευαμε στις βιτρινες,και ονειρευομασταν τα βραδια...Το πιρουνι ειναι αλλαγμενο (top upgrade της εποχης τα νικελωμενα/ξεφυγε μετα και πηγε στα παπια...)
Να το χαιρεσαι! :good:
Liakos:
Θελει χαμηλωμα & ζαντες με μικροτερο offset. :finger:
HOUZIK:
βασικά θέλει μια κόντρα και bullhorns....και μια brooks :exaclty:
jSkyline:
Retro Style !!! Τα σπαει!!!
Θα το ηθελα με μαχιμες κόκκινες ταινιες τιμονιού!
plokamhs:
Βαγγέλη έτσι το έβγαλε η Peugeot! Με διαφορετικό υλικό πιρουνιού είτε λόγω κόστους είτε για έξτρα απορρόφηση κραδασμών.Όπως και να 'χει i like!
Γιάννη-HOUZIK τέλειες ιδέες(η brooks είναι στο πρόγραμμα άλλωστε),αλλά και η κόντρα και το τιμόνι δεν θα ταιριάζουν λειτουργικά με τη βιντάζ Campagnolo σειρά που περιμένω από μέρα σε μέρα(εχει λεβιεδομανέτες) :giveheart: .Απλώς θα αλλάξω τιμόνι σε κάτι πιο μεγάλο και εργονομικό γιατί αυτό είναι μικρό και το στήθος μου δεν αναπτύσσεται όσο θα έπρεπε για full ανάσες.
ΥΓ1 Τσέκαρε τα "pursuit" τιμόνια αντί για bullhorn.Παρόμοια αλλά τα pursuit μου κάθονται σαφώς καλύτερα στο μάτι.
ΥΓ2 Ηλία στο όριο είμαι,λίγο stretching ομως θα το ηθελε :girlie:
Χαίρομαι που σας αρέσει,εδώ και λίγο καιρό κάνω όπως πρωτοπήρα το μιάτα :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version