!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
HOUZIK:
τα άλλα forum είναι του διαβόλου.... :grrrrrr:
Μονο mymx5.gr να διαβαζετε :yeah:
plokamhs:
Μιας και λογω κοστους εχω αφησει στην ακρη το αυτοκινητο και κυκλοφορω με ποδηλατακι ειπα να το δειξω και σε 'σας μπας και θυμηθει κανενας τα νιατα του :oops: Εννοειται τα modifications στα ποδηλατα ειναι πολυ πιο υποφερτα σε σχεση με του αυτοκινητου,οποτε θα τραβηξει αυτο τις καγκουριες που δεν μπορω να κανω στο αυτοκινητο :finger:
Peugeot PH-501 '85 με σωληνες Reynolds 501.Το πηρα ετσι:
Του αλλαξα ταινια,με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαξω και σελα(λογικα θα μαζεψω $$ για καμια ωραια brooks).Επομενη αλλαγη ενα πιο καινουριο γκρουπσετ με λεβιεδομανετες και πιο "συγχρονο" γραναζωμα γιατι μου εχει βγει η γλωσσα με την 6άρα κασετα του '85 :P
Στο δρομο ειναι ΒΟΥΤΥΡΟ!Πηγαινα αρχικα για trekking γιατι ηθελα κατι ανετο για να κινουμαι στην πολη και λιγουρευομουν τις αποσβεσεις μιας μπροστινης αναρτησης,αλλα δεν το μετανιωσα ουτε μια φορα που επελεξα το ατσαλακι.Περα απ το ρετρο υφος(το οποιο λατρευω),ειναι φανερα πιο γρηγορο απο οτιδηποτε μη κουρσοειδες,ανετοτατο με τη σωστη πιεση ελαστικων και με ελαχιστο κοπο μπορω να το ριξω γυρω στα 9 κιλα :giveheart:
(οι εικονες μου φαινονται μια χαρα,εχω την υποψια οτι παιζει να μη φαινονται.MODS help :tease: )
jSkyline:
Μάνο δεν μπορούμε να σε βοήθησουμε γιατι το φορουμ που εχεις πάρει τις φωτο απαιτει εγγραφη για να τις δει καποιος. Μαλλον θα πρεπει να τις ανεβάσεις κάπου αλλου (photobucket κτλ)
HOUZIK:
Γράψου στα κ@λοforum να τις βλέπεις και εσύ ρε skyline :P
plokamhs:
Έτσι το πηρα:
Έτσι ειναι τωρα:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version