Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Νέα μέλη συστηθείτε  (Read 226380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 19, 2009, 02:49:26 AMReply #1050

emilmx

• Guest
Re: Νέα μέλη συστηθείτε
« Reply #1050 on: June 19, 2009, 02:49:26 AM »
κούκλα και είναι πένα  :good: :good:

June 19, 2009, 08:09:02 AMReply #1051

Offline Linkz

« Reply #1051 on: June 19, 2009, 08:09:02 AM »
Welcome Ηλία! Πολύ ωραίος ο μίχος σου και σε χρώμα super!

June 19, 2009, 09:03:21 AMReply #1052

Offline george 1323

« Reply #1052 on: June 19, 2009, 09:03:21 AM »
Αυτο το μπλεδακι στο μκ1 ειναι πολυ καλο,κ το εχεις περιποιημενο,καλα χιλιομετρα να εχεις κ να το χαιρεσαι... :good:

June 19, 2009, 12:06:50 PMReply #1053

Offline haris_nc

« Reply #1053 on: June 19, 2009, 12:06:50 PM »
Welcome και εσυ!!!!!!!!!!!!

Σα πολλα mk1 μαζευτηκατε.... :good:

June 19, 2009, 01:07:29 PMReply #1054

Offline spoumi

« Reply #1054 on: June 19, 2009, 01:07:29 PM »
Καλώς ήρθατε παιδιά!
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

June 19, 2009, 02:47:51 PMReply #1055

Offline Neko

« Reply #1055 on: June 19, 2009, 02:47:51 PM »
γεια σας ειμαι ο fotis78 και ειμαι ενας νεος κατοχος ενος μκ1 λευκο του 91'!!!!!!
 καποιοι με γνωριζουν απο το miatamania.gr μιας και ειμαι ενεργο μελος της 'βορειας παρεας' και τωρα που απεκτησα το μωρο μου ειπα να γνωρισω και την 'νοτια παρεα'!!!!!!!!εχω γνωριστει με τον dj darios κατω σε σας...ειπιαμε καφε,τα ειπαμε και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωριζουμε η παρεα πανω την παρεα κατω σιγα σιγα!!!!!!!δεν ηξερα που να ποσταρω και που να σας 'παρουσιαστω'και ετσι εγραψα εδω...αν πρεπει να μεταφερθει το ποστ μου παρακαλω τους admins να το κανουν!!!!!
το μωρο μου εχει μια βδομαδα που το πηρα και ειναι μεσα για γενικο λιφτιγκ και συμμαζεμα!!!!!το πηρα απο μια κυρια που το ειχε 18 ολοκληρα χρονια και το λατρευε!!!μολις θα ειναι ετοιμο θα σας το παρουσιασω!!!!!!καλως σας βρηκα!!!!!
                                                                                                                                          Φωτη καλως ηρθες στην παρεα μας...των νοτιων :good: Τα καλοριζικα για το ΜΧ5 σου στα εχω εχω πει αλλα στα λεω και απο δω!! Φιλε καλοταξιδικο να ειναι και να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι γιατι ξερω οτι τα αγαπας πολυ το ΜΧ5 και ηθελες πολυ καιρο να εισαι κατοχος ενος ;D Οτι θελεις Φωτη ειμαστε εδω!!!
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

June 19, 2009, 02:51:38 PMReply #1056

Offline Basilmx5

« Reply #1056 on: June 19, 2009, 02:51:38 PM »
Καλωσηρθες Ηλια.. πολυ ομορφο το χρωμα κ περιποιημενο φαινεται το μκ1 σου...
να το χαιρεσαι...

June 19, 2009, 02:53:39 PMReply #1057

Offline Neko

« Reply #1057 on: June 19, 2009, 02:53:39 PM »
αλήθεια, πως σας φαίνεται το mx5 μου?   ;)
                                                                                                                                      Σαν κατοχος ΜΚ1, ενα θα πω...... ΚΟΥΚΛΑ :tease:
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

June 19, 2009, 03:08:52 PMReply #1058

Offline fotis78

« Reply #1058 on: June 19, 2009, 03:08:52 PM »
γεια σας ειμαι ο fotis78 και ειμαι ενας νεος κατοχος ενος μκ1 λευκο του 91'!!!!!!
 καποιοι με γνωριζουν απο το miatamania.gr μιας και ειμαι ενεργο μελος της 'βορειας παρεας' και τωρα που απεκτησα το μωρο μου ειπα να γνωρισω και την 'νοτια παρεα'!!!!!!!!εχω γνωριστει με τον dj darios κατω σε σας...ειπιαμε καφε,τα ειπαμε και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωριζουμε η παρεα πανω την παρεα κατω σιγα σιγα!!!!!!!δεν ηξερα που να ποσταρω και που να σας 'παρουσιαστω'και ετσι εγραψα εδω...αν πρεπει να μεταφερθει το ποστ μου παρακαλω τους admins να το κανουν!!!!!
το μωρο μου εχει μια βδομαδα που το πηρα και ειναι μεσα για γενικο λιφτιγκ και συμμαζεμα!!!!!το πηρα απο μια κυρια που το ειχε 18 ολοκληρα χρονια και το λατρευε!!!μολις θα ειναι ετοιμο θα σας το παρουσιασω!!!!!!καλως σας βρηκα!!!!!
                                                                                                                                          Φωτη καλως ηρθες στην παρεα μας...των νοτιων :good: Τα καλοριζικα για το ΜΧ5 σου στα εχω εχω πει αλλα στα λεω και απο δω!! Φιλε καλοταξιδικο να ειναι και να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι γιατι ξερω οτι τα αγαπας πολυ το ΜΧ5 και ηθελες πολυ καιρο να εισαι κατοχος ενος ;D Οτι θελεις Φωτη ειμαστε εδω!!!
σ ευχαριστω ρε νεκταριε φιλαρακι μου!!!!!!να σαι καλα και συ!!!!!το πηρα και θα το κανω κουκλι!!!!!! ;)
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high. Ayrton Senna

June 19, 2009, 06:11:02 PMReply #1059

Offline mx5mk1

« Reply #1059 on: June 19, 2009, 06:11:02 PM »

Σας ευχαριστώ πολύ!

Φώτη καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!!

-Αγαπητοι φίλοι, καταλαβαίνετε από τις φωτό ότι αγαπώ πολύ τα mx5s, τελευταία σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω ΝC (το mk1 μου έχει ένα σωρό εξτρά -ABS, aircondition 1έτους(!) εργοστασιακο, ζαντες 16 ιντσών με Pirelli PzeroNero 195/45/16 15 ημερών (!), μπλοκέ, μεταλλικό καταλύτη και τελικό εξάτμιση εργοστασιακό καινούργιο(!), τηλεφωνο/bluetooth Usb Blaupunkt 1 έτους με ηχεία Focal (!), τηλμενες κλειδαριές, ανεμοθραύστη, πλήρες σερβις αντιπροσωπείας και ιμάντα, λίγα χλμ, σε γκαράζ, δεύτερο αυτοκίνητο
κλπ κλπ κλπ.....

Αν κάποιος φίλος σας ενδιαφέρεται σοβαρά και αγαπάει τα μιάτα και θέλει ένα μοναδικό κομμάτι το δίνω σε πολύ καλή τιμή....

Σας ευχαριστώ πολύ !!!
« Last Edit: June 19, 2009, 06:13:57 PM by mx5mk1 »

June 19, 2009, 06:26:33 PMReply #1060

Offline Liakos

« Reply #1060 on: June 19, 2009, 06:26:33 PM »
Hλια,καταννοω την αναγκη σου να "φυγει" το miataκι για να παρει τη θεση του αλλο miataκι  ;D , αλλα στο mymx5 υπαρχουν κανονισμοι σχετικα με τις αγγελιες που πρεπει να τηρουν ολα τα μελη ανεξαρτητως.Για το λογο αυτο,το παραπανω post θα παραμεινει ως εχει στο τοπικ αυτο.Οταν με το καλο ερθει η ωρα να ανεβει "νομιμα" η αγγελια θα ειμαστε οι πρωτοι που θα στο υπενθμισουμε. ;)

Υ.Γ: Κ τι χρωμα σκεφτεσαι?Αν υπηρχε ακομη το Winning Blue θα ηταν μια καλη συνεχεια...εκτος κ αν ενδιαφερεσαι για μτχ οποτε Winning blue παιζουν.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

June 19, 2009, 06:27:25 PMReply #1061

Offline dimsabas

« Reply #1061 on: June 19, 2009, 06:27:25 PM »
Για στείλε μου μια τιμούλα σε pm, γιατί όλο και κάποιος γνωστός θα βρεθεί να ενδιαφερθεί.

Παιδιά, καλώς ορίσατε όλοι με τα Mk1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο άμεσο Miata με το καλύτερο (και με διαφορά) τιμόνι σε αίσθηση από όλες τις εκδόσεις. ;)

Φώτη, έχω έναν φίλο που έχει δύο Μκ1... και τα δύο άσπρα, αλλά σε διαφορετικές ηπείρους. Τόσο μεγάλο έρωτα έχει που έχει ένα στην Αμερική όπου εργάζεται και ζει κι άλλο ένα στο πατρικό του στο Χαλάνδρι, για τον μήνα διακοπών που έρχεται τα καλοκαίρια... :zalistika: :good: :good: :good:

June 19, 2009, 06:35:27 PMReply #1062

Offline mx5mk1

« Reply #1062 on: June 19, 2009, 06:35:27 PM »
Hλια,καταννοω την αναγκη σου να "φυγει" το miataκι για να παρει τη θεση του αλλο miataκι  ;D , αλλα στο mymx5 υπαρχουν κανονισμοι σχετικα με τις αγγελιες που πρεπει να τηρουν ολα τα μελη ανεξαρτητως.Για το λογο αυτο,το παραπανω post θα παραμεινει ως εχει στο τοπικ αυτο.Οταν με το καλο ερθει η ωρα να ανεβει "νομιμα" η αγγελια θα ειμαστε οι πρωτοι που θα στο υπενθμισουμε. ;)

Υ.Γ: Κ τι χρωμα σκεφτεσαι?Αν υπηρχε ακομη το Winning Blue θα ηταν μια καλη συνεχεια...εκτος κ αν ενδιαφερεσαι για μτχ οποτε Winning blue παιζουν.

Αγαπητέ συνονόματε,

είμαι πολύ γνωστός σε άλλους κύκλους και γνωρίζω καλά τους κανονισμούς στα φόρα

Δεν έχω ανάγκη να φύγει!

΄Εχω ανάγκη να βρεθεί ο κατάλληλος ιδιοκτήτης!

Περνάω πολύ καλά με το μκ1 μου ! (έχω ρίξει πολλά χρήματα για να το έχω έτσι σε εργοστασιακή κατάσταση αλλά το χαίρομαι )

είναι μοναδικό κομμάτι (με σταματάνε στο δρόμο για να με ρωτήσουν για το αυτοκίνητο - είναι πανέμορφο χωρίς να ξεφέυγει από τα εργοστασιακά αισθητικά πρότυπα)

June 19, 2009, 06:50:55 PMReply #1063

Offline Liakos

« Reply #1063 on: June 19, 2009, 06:50:55 PM »
Ηλια,χωρις να θελω να γινω επιθετικος, δεν μας ενδιαφερουν οι κανονες των αλλων φορουμ.Η γνωση σου περι των κανονισμων αλλων φορουμ αλλα κ οι φιλικες σχεσεις που πιθανως να διατηρεις με καποια,μαλλον δεν χρειαζονται εδω καθως σου διαφευγει αυτο:

Επειδή εσχάτως το mymx5.gr τείνει να γίνει χώρος ανάρτησης αγγελιών από διάφορους οι οποίοι δεν μπαίνουν ούτε καν στον κόπο να συστηθούν, προστίθεται ο παρακάτω κανονισμός, στους ήδη υπάρχοντες του φόρουμ.

20. Απαγορεύονται οι αγγελίες οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator, εάν ο χρήστης που τις αναρτά έχει λιγότερα από 50 posts. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή τους με προσωπικά μηνύματα. Σε περίπτωση παράβασης του παραπάνω όρου, η αγγελία θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

June 19, 2009, 07:29:37 PMReply #1064

Offline mx5mk1

« Reply #1064 on: June 19, 2009, 07:29:37 PM »
Ηλια,χωρις να θελω να γινω επιθετικος, δεν μας ενδιαφερουν οι κανονες των αλλων φορουμ.Η γνωση σου περι των κανονισμων αλλων φορουμ αλλα κ οι φιλικες σχεσεις που πιθανως να διατηρεις με καποια,μαλλον δεν χρειαζονται εδω καθως σου διαφευγει αυτο:

Επειδή εσχάτως το mymx5.gr τείνει να γίνει χώρος ανάρτησης αγγελιών από διάφορους οι οποίοι δεν μπαίνουν ούτε καν στον κόπο να συστηθούν, προστίθεται ο παρακάτω κανονισμός, στους ήδη υπάρχοντες του φόρουμ.

20. Απαγορεύονται οι αγγελίες οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator, εάν ο χρήστης που τις αναρτά έχει λιγότερα από 50 posts. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή τους με προσωπικά μηνύματα. Σε περίπτωση παράβασης του παραπάνω όρου, η αγγελία θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.

κανένα πρόβλημα Ηλία!   :exaclty:

admin, θα μπορούσες σε παρακαλώ να συναινέσεις για την περίπτωση της αγγελίας μου? "by the book" ειμαι τώρα !

thanks!

;)