!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
GENERAL:
--- Quote from: Elpis on January 06, 2009, 11:35:27 AM ---Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Φίλε GENERAL i 'm a male!!! ;)
Όσο για km έχω κάνει ήδη 48.500km.
Καλημέρα!
--- End quote ---
Συγχωραμε ξαδερφε. Λαθος τραγικο!!! :oops: :oops: :oops:
GENERAL:
Χρηστο καλησπερα και καλως μας ηρθες στην παρεα μας. Να ενημερωσω τα παιδια οτι πολλα πραγματα που εχω αλλαξει στο αμαξι μου που συντομα θα ανεβασω και φωτο με εχει βοηθησει ο Χρηστος. Αριστος σε ολα του. :exaclty: :exaclty:
ΥΓ. Χρηστο τα ΧΕΝΟΝ που βαλαμε τα ....σπανε!!! ;D ;D ;D :good: :good: :good:
alx:
--- Quote from: chrisalex on January 06, 2009, 11:52:47 PM ---Καλησπερα κ απο μενα συγχαρητηρια για την καλη δουλεια,με λενε Χρηστο μενω Σαρωνιδα κ λιγο Βριλησσια(για λιγο καιρο) ειμαι κατοχος ενος mk2,rx8.....ασχολουμαι με αυτοκινητα,συνεργαζομαι εδω κ 10 χρονια με τη conolly,τον XENON HELLAS κ με τη mazda κ ενοειτε παντα στη διαθεση σας ;) Eλπιζω να τα πουμε κ συντομα απο κοντα αφου κινηστε κοντα στα μερη μου.Χαρηκα
--- End quote ---
:oops: να τος κ αλλος Σαρωνιδιωτης :good: - καταρχας καλως ηρθες και κατα δευτερον τη χρωμα ειναι το μκ2 που εχεις? Λογικα καπου θα σε εχω πετυχει, εγω ειμαι με ενα winning blue nc 2.0ltr
dimsabas:
Κι άλλος ένας μισο-Σαρωνιδιώτης ;)... εγώ με μαύρο Μκ2.5... και μαύρες ζάντες! Μας έφαγε η μαυρίλα :llol:!
Dionisis:
Welcome Χρήστο!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version