!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
RoadRunner:
Welcome :)
chrisalex:
:oops: να τος κ αλλος Σαρωνιδιωτης :good: - καταρχας καλως ηρθες και κατα δευτερον τη χρωμα ειναι το μκ2 που εχεις? Λογικα καπου θα σε εχω πετυχει, εγω ειμαι με ενα winning blue nc 2.0ltr
[/quote]
Απο τους πιο παλιους σαρωνιδιωτες,δυστυχως δυσκολα να με εχεις δει με mazda αφου κινουμε συνηθως με λευκο smart 1000cc turbo brabus κ συνηθως συναντιομαστε τα χαραματα που παμε για δουλεια ;)Σας ευχαρηστω ολους για το καλοσοπισμα :good:
alx:
--- Quote from: chrisalex on January 08, 2009, 11:55:58 PM --- :oops: να τος κ αλλος Σαρωνιδιωτης :good: - καταρχας καλως ηρθες και κατα δευτερον τη χρωμα ειναι το μκ2 που εχεις? Λογικα καπου θα σε εχω πετυχει, εγω ειμαι με ενα winning blue nc 2.0ltr
--- End quote ---
Απο τους πιο παλιους σαρωνιδιωτες,δυστυχως δυσκολα να με εχεις δει με mazda αφου κινουμε συνηθως με λευκο smart 1000cc turbo brabus κ συνηθως συναντιομαστε τα χαραματα που παμε για δουλεια ;)Σας ευχαρηστω ολους για το καλοσοπισμα :good:
[/quote]
θα σε στεναχωρήσω αλλα πιο παλιος απο μενα αδυνατον - χρονια μιλαμε. Κ παλι καλα ποσταρισματα
chrisalex:
ποσο παλιος γιατι εγω γενηθηκα γιατι δεν ξερομαστε? :D
Thanix:
Γεια σας και απο μενα!
Ειμαι απο Θεσσαλονικη και με λενε Θανο! O0
Το φορουμ μου το προτεινε ο general sambas :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version