!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (43/299) > >>

Konstantinos:
Γεία σου Δημήτρη! Το sporty είναι το πιο ολοκληρωμένο Mx! ;)

Liakos:
Καλωσηρθες Δημητρη! 8) Καιρο εχω να σε πετυχω στα λημερια μας... ;D

elefas:
Καλώς σας βρήκα και καλώς σας ήρθα!  ;D

Σήμερα που ήμουν για καφέ Ν. Σμύρνη βρήκα στο παρμπρίζ του μωρού μου ένα flyer του club σας και φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη γράφτηκα! Ευχαριστώ το παιδί που το άφησε.
Να σας πω και λίγα πράγματα για εμένα...
Με λένε Πάνο εδώ και μερικούς μήνες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός 1.8RC Niseko. Είμαι παραδοσιακός της πίσω κίνησης καθώς εκτός του μιάτα έχω και ένα ford sierra (τυγχάνω και ιδρυτής του ομώνυμου club/forum στην Ελλάδα). Εύχομαι καλή αρχή στο κλαμπ σας (απότι καταλαβαίνω είναι σχετικά καινούριο) και φυσικά θα τα λέμε αρκετά συχνά είτε ηλεκτρονικά είτε από κοντά στις συναντήσεις/εκδηλώσεις σας. Να 'στε καλά, καλή δύναμη και πάντα με το πλάι!!!

Dionisis:
Καλώς ήρθες Πάνο!!! :) :)

Giorgos:

--- Quote from: elefas on December 06, 2008, 08:11:02 PM ---Καλώς σας βρήκα και καλώς σας ήρθα!  ;D

Σήμερα που ήμουν για καφέ Ν. Σμύρνη βρήκα στο παρμπρίζ του μωρού μου ένα flyer του club σας και φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη γράφτηκα! Ευχαριστώ το παιδί που το άφησε.
Να σας πω και λίγα πράγματα για εμένα...
Με λένε Πάνο εδώ και μερικούς μήνες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός 1.8RC Niseko. Είμαι παραδοσιακός της πίσω κίνησης καθώς εκτός του μιάτα έχω και ένα ford sierra (τυγχάνω και ιδρυτής του ομώνυμου club/forum στην Ελλάδα). Εύχομαι καλή αρχή στο κλαμπ σας (απότι καταλαβαίνω είναι σχετικά καινούριο) και φυσικά θα τα λέμε αρκετά συχνά είτε ηλεκτρονικά είτε από κοντά στις συναντήσεις/εκδηλώσεις σας. Να 'στε καλά, καλή δύναμη και πάντα με το πλάι!!!

--- End quote ---

Καλώς όρισες Πάνο, εγώ στο άφησα το flyer. Έχεις ένα μαύρο κουκλί RC κι είχες παρκάρει Βενιζέλου κοντά στην Ομήρου, σωστά;
Έχω ένα RC 2.0 ασημί εδώ και 2 χρόνια κι είμαι υπερευχαριστημένος.
Προφανώς ξέρεις αρκετά καλά την πίσω κίνηση, άρα μπορείς να συνεισφέρεις πολύ σε γνώση εδώ.
Είμαστε μια καλή παρέα, μπορείς να το διαπιστώσεις σύντομα σε κάποια επόμενη παρασκευή, δες εδώ http://mymx5.gr/forum/index.php/board,4.0.html
Ευχαριστούμε για τις ευχές, σε λίγες μέρες το site μας κλείνει ένα μήνα ζωής.
Να είσαι κι εσύ καλά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version