!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Liakos:
Kαλωσηρθες Πανο!Γνωριμο το nickname σου. ;)
Να διορθωσω ομως το εξης: δεν ειμαστε club...αλλα μια παρεα που καθημερινα μεγαλωνει, με κοινο ενδιαφερον* το miata και το παρον forum αποτελει μεσο εκφρασης και ενημερωσης της. ;)
Καλες δημοσιευσεις! :)
Manolis:
--- Quote from: dimsabas on December 06, 2008, 11:07:36 AM ---Καλώς σας βρήκα παίδες! Άλλος ένας ελληνικός διαδικτυακός τόπος, αποτέλεσμα της αγάπης κάποιων για τα Miata, αλλά και για την επικοινωνία και τη μοιρασιά των κοινών ενδιαφερόντων.
Λέγομαι Δημήτρης κι έχω ένα Μκ2.5 Sporty του 2002. Θα τα λέμε τακτικά λοιπόν! ;D
--- End quote ---
Καλώς τον δάσκαλο.Το όνομα του για τους αμαθείς είναι θρύλος στα στέκια της πιτσιρικαρίας σ όλη την Βουλιαγμένη ;D
Το γιατί μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε αν κάνετε το λάθος να σας πάει βόλτα!!
Καλώς ήρθες Δημήτρη.
Γειά σου και σένα Πάνο με το niseko σου.....αν δεν κάνω λάθος είσαι ο πρώτος με niseko στην παρέα-καλώς όρισες και καλά ποσταρίσματα :)
elefas:
Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
--- Quote ---Έχεις ένα μαύρο κουκλί RC κι είχες παρκάρει Βενιζέλου κοντά στην Ομήρου, σωστά;
--- End quote ---
Σωστά, σωστά Γιώργο. ;)
--- Quote ---Έχω ένα RC 2.0 ασημί εδώ και 2 χρόνια κι είμαι υπερευχαριστημένο
--- End quote ---
Πως να μην είσαι αφού έχει μιάτα και 2λιτρο;;;; ;D
Να το χαίρεσαι
spoumi:
--- Quote from: elefas on December 06, 2008, 08:11:02 PM ---Καλώς σας βρήκα και καλώς σας ήρθα! ;D
Σήμερα που ήμουν για καφέ Ν. Σμύρνη βρήκα στο παρμπρίζ του μωρού μου ένα flyer του club σας και φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη γράφτηκα! Ευχαριστώ το παιδί που το άφησε.
Να σας πω και λίγα πράγματα για εμένα...
Με λένε Πάνο εδώ και μερικούς μήνες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός 1.8RC Niseko. Είμαι παραδοσιακός της πίσω κίνησης καθώς εκτός του μιάτα έχω και ένα ford sierra (τυγχάνω και ιδρυτής του ομώνυμου club/forum στην Ελλάδα). Εύχομαι καλή αρχή στο κλαμπ σας (απότι καταλαβαίνω είναι σχετικά καινούριο) και φυσικά θα τα λέμε αρκετά συχνά είτε ηλεκτρονικά είτε από κοντά στις συναντήσεις/εκδηλώσεις σας. Να 'στε καλά, καλή δύναμη και πάντα με το πλάι!!!
--- End quote ---
καλως ήρθες και να χαίρεσαι το niseko σου.
GENERAL:
Καλως ηρθες και απο εμενα βεβαιος βεβαιος...!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version