!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
karas:
--- Quote from: Liakos on October 21, 2009, 01:01:22 PM ---
--- Quote from: karas on October 21, 2009, 12:15:32 PM ---Καλημερα και απο εμενα παιδες ειμαι ο Αποστολος με τα απο αρκετο καιρο επιτελους παραγγειλα τη μεγαλη μου αγαπη :angel:
το Σαββατο το πρωι παραλαμβανω το NC FL (τοο χοο!!!!!!! )ειμαι πολυ ενθουσιασμενος !!
--- End quote ---
Aντε σιγα σιγα να κυκλοφορει το FL καθως εχουν πωληθει ελαχιστα κ εισαι απο τους πρωτους....
Να κανονισουμε καμια συναντηση Κυριακη μεσημερι για καφε δλδ να το ζαχαρωσουμε(κ να το ασημωσουμε βεβαιως βεβαιως)? :P
Καλως ηρθες και καλοταξιδο να ειναι το μωρο. :D :D
--- End quote ---
θα το ηθελα πολυ να βρεθουμαι αλλα ειμαι λιγο μακρια απο ηρακλειο κρητης
Liakos:
Πατριδα... :'( Ε ρε τυχερε κατι βολτες που θα του κανεις κατω... :exaclty:
karas:
--- Quote from: Dionisis on October 21, 2009, 01:07:00 PM ---Καλως ήρθατε παιδιά!!
Απόστολε ποιο FL πήρες;;; 1.8 ή 2.0; έκδοση; Και απ' οτι μπορώ να διακρίνω από το avatar σου πρέπει να το πήρες από μπούτση;
--- End quote ---
Καλος σας βρηκα παιδια !! :good:παραγγηλα το 1,8 mid-bluetooth-cruise απο τον μπουτση μια και το deal :good:ειναι καλυτερο και η εξυπηρετηση πολυ καλη μιας και δεν θα χρειαστει να ανεβω Αθηνα
Liakos:
Σωστα.Αν δεν κανω λαθος εχει συνεργατη στο Ηρακλειο. ;)
karas:
--- Quote from: Liakos on October 21, 2009, 03:37:05 PM ---Σωστα.Αν δεν κανω λαθος εχει συνεργατη στο Ηρακλειο. ;)
--- End quote ---
Νομιζω πως εχει δεν ειμαι σιγουρος
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version