!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Liakos:
--- Quote from: karas on October 21, 2009, 12:15:32 PM ---Καλημερα και απο εμενα παιδες ειμαι ο Αποστολος με τα απο αρκετο καιρο επιτελους παραγγειλα τη μεγαλη μου αγαπη :angel:
το Σαββατο το πρωι παραλαμβανω το NC FL (τοο χοο!!!!!!! )ειμαι πολυ ενθουσιασμενος !!
--- End quote ---
Aντε σιγα σιγα να κυκλοφορει το FL καθως εχουν πωληθει ελαχιστα κ εισαι απο τους πρωτους....
Να κανονισουμε καμια συναντηση Κυριακη μεσημερι για καφε δλδ να το ζαχαρωσουμε(κ να το ασημωσουμε βεβαιως βεβαιως)? :P
Καλως ηρθες και καλοταξιδο να ειναι το μωρο. :D :D
Basilmx5:
Καλωσηρθατε παιδια...
οριστε τα πρωτα fl ερχονται... αποκλειστικοτητα νομιζω πως την εχει μια κοπελα κατερινα νομιζω?
Dionisis:
Καλως ήρθατε παιδιά!!
Απόστολε ποιο FL πήρες;;; 1.8 ή 2.0; έκδοση; Και απ' οτι μπορώ να διακρίνω από το avatar σου πρέπει να το πήρες από μπούτση;
Liakos:
--- Quote from: Basilmx5 on October 21, 2009, 01:03:03 PM ---αποκλειστικοτητα νομιζω πως την εχει μια κοπελα κατερινα νομιζω?
--- End quote ---
Αποτι εχω καταλαβει εχει παρει ενα απο τα τελευταια NC(προ FL). ;) Ετσι κ αλλιως ο Μπουτσης αποσο γνωριζω εχει ηδη δωσει καποια ελαχιστα NCFL. ;)
nmwisima:
--- Quote from: Liakos on October 21, 2009, 01:01:22 PM ---να το ζαχαρωσουμε(κ να το ασημωσουμε βεβαιως βεβαιως)
--- End quote ---
Θα του πετάξεις ζάχαρη στα πατάκια δηλαδή?
υ.γ. Εχεις πμ Λιάκε 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version