!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
xenos:
--- Quote from: tsaf.tsouf on October 21, 2009, 08:23:37 AM ---Τις καλημερες μου σε ολα τα μελη! ειμαι ο tsaf.tsouf κατα κοσμον Ξενοφων και εδω και λιγο καιρο διαβαζω τις συζητησεις σας. Πολυ ωραια η παρεουλα σας! Εγω δεν εχω mx5 :-[ αλλα πολυ θα ηθελα ενα (ακούς Αγιε Βασιλη;;;;)
--- End quote ---
Ποια η πιθανότητα να υπάρχει και 2ος εδώ? :???:
Συνονόματε, welcome... ;)
karas:
Καλημερα και απο εμενα παιδες ειμαι ο Αποστολος με τα απο αρκετο καιρο επιτελους παραγγειλα τη μεγαλη μου αγαπη :angel:
το Σαββατο το πρωι παραλαμβανω το NC FL (τοο χοο!!!!!!! )ειμαι πολυ ενθουσιασμενος !!
leonidas11b:
Καλώς ήρθατε και οι δυο σας! ;)
mx5mk1:
--- Quote from: xenos on October 21, 2009, 11:30:29 AM ---
--- Quote from: tsaf.tsouf on October 21, 2009, 08:23:37 AM ---Τις καλημερες μου σε ολα τα μελη! ειμαι ο tsaf.tsouf κατα κοσμον Ξενοφων και εδω και λιγο καιρο διαβαζω τις συζητησεις σας. Πολυ ωραια η παρεουλα σας! Εγω δεν εχω mx5 :-[ αλλα πολυ θα ηθελα ενα (ακούς Αγιε Βασιλη;;;;)
--- End quote ---
Ποια η πιθανότητα να υπάρχει και 2ος εδώ? :???:
Συνονόματε, welcome... ;)
--- End quote ---
Ωχ :o δεν μας έφτανε ο ένας, έχουμε και άλλον τώρα :-X
:P :P :P
Konstantinos:
Aπόστολε καλώς όρισες!!! :) Μεγειά το νέο FL! Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις την αποκλειστικότητα του πρώτου! Η φώτο που έχεις avatar μου θυμίζει τη πρώτη μέρα που πήρα το δικό μου στο ίδιο ακριβώς σημείο :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version