Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#9]  (Read 209149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 17, 2010, 10:10:43 AMReply #840

Offline kakwkei

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
« Reply #840 on: December 17, 2010, 10:10:43 AM »
ΕVO διαβαζα κ διαβαζω μονο το αγγλικο, που πραγματικα εχει συντακτες petrolheads...!

Το ελληνικο EVO ειναι αναδιατυπωση - μεταφραση των θεματων του αγγλικου EVO 3-4 τευχων πριν (οσον αφορα τα ενδιαφεροντα αυτοκινητα), και καποια θεματα ελληνων συντακτων για πιο γηινα αυτοκινητα, που σιγουρα δεν αποτελουν κινητρο για να το αγορασεις...
Elise S2? Sold....
and now what??

December 17, 2010, 10:23:07 AMReply #841

Offline Stav

« Reply #841 on: December 17, 2010, 10:23:07 AM »
Axιλλεα,

Γαυριο-Κορθι σε 22 λεπτα???  :o :o ::- ::- :????: :????:ειχε στρωθει η καινουρια ασφαλτος?? φανταζομαι θα ηταν βραδυ, γιατι 15αυγουστο κ μερα αποκλειεται να μην βρηκες κινηση.....
MK2.5 back to basics...

December 17, 2010, 11:09:05 AMReply #842

Offline simkoz

« Reply #842 on: December 17, 2010, 11:09:05 AM »
Επ΄τι έγινε κι άλλος Ανδριώτης?
Παιδιά έχω πρόβλημα με τα χιόνα και το ΜΧ. Παρά τα ολοκαίνουργια χιονολάστιχα και το μπλοκέ μόλις έχει λίγο χιόνι παραπάνω ο δρόμος δεν πάει ούτε μπρός ούτε πίσω. Δεν ξέρω αν φταίει η πίσω κίνηση αλλά νομίζω ότι έχει κυρίως να κάνει με το χαμήλωμα. Μάλλον βρίσκει όλο στο χιόνι και δεν μπορεί να συνεχίσει.
Το λέω αυτό γιατί το Getzάκι δεν έχει πρόβλημα σε σημεία που το ΜΧ δεν περνάει.
Βέβαια οι δρόμοι είναι 99% καθαροί, με αλάτι οπότε και με το ΜΧ την κάνω την δουλειά μου αλλά σε κάτι driveways ιδίως αν έχουν και μια μικρή κλίση, κλάφτα Χαράλαμπε.
Να βαλω coils να το σηκώνω τον χειμώνα?
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 17, 2010, 11:13:04 AMReply #843

Offline xenos

« Reply #843 on: December 17, 2010, 11:13:04 AM »
Είχα 200SX ~240ΗP και χωρίς να τουρμπίζω έκαιγε λιγότερο απο το ΜΧ σε χαλαρό ρυθμό.

Νομίζω πρέπει να μας το αναλύσεις λίγο αυτό το αυτοκινητάκι...  :giveheart:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 17, 2010, 11:18:49 AMReply #844

Offline Ξάδελφος

« Reply #844 on: December 17, 2010, 11:18:49 AM »
Επ΄τι έγινε κι άλλος Ανδριώτης?
Παιδιά έχω πρόβλημα με τα χιόνα και το ΜΧ. Παρά τα ολοκαίνουργια χιονολάστιχα και το μπλοκέ μόλις έχει λίγο χιόνι παραπάνω ο δρόμος δεν πάει ούτε μπρός ούτε πίσω. Δεν ξέρω αν φταίει η πίσω κίνηση αλλά νομίζω ότι έχει κυρίως να κάνει με το χαμήλωμα. Μάλλον βρίσκει όλο στο χιόνι και δεν μπορεί να συνεχίσει.
Το λέω αυτό γιατί το Getzάκι δεν έχει πρόβλημα σε σημεία που το ΜΧ δεν περνάει.
Βέβαια οι δρόμοι είναι 99% καθαροί, με αλάτι οπότε και με το ΜΧ την κάνω την δουλειά μου αλλά σε κάτι driveways ιδίως αν έχουν και μια μικρή κλίση, κλάφτα Χαράλαμπε.
Να βαλω coils να το σηκώνω τον χειμώνα?
Σιμο,αν σερνει την κοιλια του κατω και οι τροχοι δεν καλοπατανε ,ειναι λογικο να μην κινειται τ αμαξι.

December 17, 2010, 11:21:22 AMReply #845

Offline xenos

« Reply #845 on: December 17, 2010, 11:21:22 AM »
Σίμο βάλε coil και στείλε μου τα ελατήρια...  :angel:
Που βρίσκεις ρε συ με το nc? Περίεργο μου φαίνεται...
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 17, 2010, 12:20:50 PMReply #846

Offline nmwisima

« Reply #846 on: December 17, 2010, 12:20:50 PM »
Axιλλεα, Γαυριο-Κορθι σε 22 λεπτα???  :o :o ::- ::- :????: :????:ειχε στρωθει η καινουρια ασφαλτος?? φανταζομαι θα ηταν βραδυ, γιατι 15αυγουστο κ μερα αποκλειεται να μην βρηκες κινηση...

15 Αυγουστο έφτασα στην Ανδρο, 16 του μήνα ήταν συνεπώς, αφού λέω την επόμενη. όχι ότι παίζει ρόλο. Ήταν μέρα, καταμεσήμερο νομίζω, και είχε ελάχιστη κίνηση, που μεταφραζεται ότι προσπέρασα 5-6 αμάξια συνολικά.
Ασφαλτος, δεν θυμάμαι, νομίζω ήταν το 2007. Αλλά με τετρακίνητο 260 ίππων δεν έχει μεγάλη σημασία.
22 λεπτά? όπως βλέπεις είναι εκτίμηση. Στα 18 μου χάλασε το αμάξι. Έκανα αναποδα την υπόλοιπη διαδρομή χαλαρά την επόμενη και μέτρησα ένα 9 λεπτο, την ξαναέκανα λίγο πιο γρήγορα και έκανα 6, αν  πήγαινα μαλλιοκούβαρα ίσως έπεφτε κι άλλο. Αυτό λέω. Αρα τα 22 ειναι απλή εκτιμηση, αν όλα ήταν ιδανικά και αν θες τη γνώμη μου στην πράξη άκυρη.

Αλλά ρε Σταύρο, δεν είναι αυτό το νόημα του κομματιού...

December 17, 2010, 12:50:16 PMReply #847

Offline Ξάδελφος

« Reply #847 on: December 17, 2010, 12:50:16 PM »
Axιλλεα, Γαυριο-Κορθι σε 22 λεπτα???  :o :o ::- ::- :????: :????:ειχε στρωθει η καινουρια ασφαλτος?? φανταζομαι θα ηταν βραδυ, γιατι 15αυγουστο κ μερα αποκλειεται να μην βρηκες κινηση...

15 Αυγουστο έφτασα στην Ανδρο, 16 του μήνα ήταν συνεπώς, αφού λέω την επόμενη. όχι ότι παίζει ρόλο. Ήταν μέρα, καταμεσήμερο νομίζω, και είχε ελάχιστη κίνηση, που μεταφραζεται ότι προσπέρασα 5-6 αμάξια συνολικά.
Ασφαλτος, δεν θυμάμαι, νομίζω ήταν το 2007. Αλλά με τετρακίνητο 260 ίππων δεν έχει μεγάλη σημασία.
22 λεπτά? όπως βλέπεις είναι εκτίμηση. Στα 18 μου χάλασε το αμάξι. Έκανα αναποδα την υπόλοιπη διαδρομή χαλαρά την επόμενη και μέτρησα ένα 9 λεπτο, την ξαναέκανα λίγο πιο γρήγορα και έκανα 6, αν  πήγαινα μαλλιοκούβαρα ίσως έπεφτε κι άλλο. Αυτό λέω. Αρα τα 22 ειναι απλή εκτιμηση, αν όλα ήταν ιδανικά και αν θες τη γνώμη μου στην πράξη άκυρη.

Αλλά ρε Σταύρο, δεν είναι αυτό το νόημα του κομματιού...
Noμιζω ειχα διαβασει το αρθρο ,με τεσταρισμα της Αλφα στην Ανδρο και εβριζα τον δημοσιογραφο οταν "ανεφερε" τα λαμπακια που αναψαν.Αλλη φορα να πας με golf ρε!.Η Αλφα παει σφαιρα και χωρις αυτα τα μπλιμπλικια...  :llol:
Πλακα σου κανω.

Εχω διαβασει σχεδον ολα τα αρθρα σου στο LSD οπως και τα περισσοτερα του προκατοχου σου.
Εκεινος εδειχνε πια την ηλικια του μιας και οι ιστοριες του με το ζορι αγγιζαν τον 30αρι +. Εμενα μ αρεσε οπως εγγραφε γιατι τα περιστατικα λογω ηλικιας μου φαινοταν γνωριμα και με βαζαν στο κλιμα να τα ζω.
Το εχω ξαναγραψει..Αν κανεις μας πια δεν αγοραζει κανενα περιοδοκο τυπου Drive, αυτα τα αρθρα δε θα γραφτουν ποτε ,ωστε ετεροχρονισμενα ν ανεβουν στο διαδικτυο και να διαβαστουν free.
Τα αρθρα σου τα εκτυπωνω και τα φτιαχνω σε τευχος.
Μακαρι να εβρισκα και του προκατοχου σου,την Αριστερη λωριδα.

December 17, 2010, 01:33:04 PMReply #848

Offline Stav

« Reply #848 on: December 17, 2010, 01:33:04 PM »
Σιμο, ναι ....και εγω Ανδριωτης (κατα το ημισυ :) :) )...

Αχιλλεα, σιγουρα αλλη ειναι η ουσια του αρθρου σου, απλα μιας και εχω κανει απειρες φορες τη διαδρομη (34 χρονια ειναι αυτα :) :) :) ) εντυπωσιαστηκα απο το χρονο....
(τον μυθο με τα 14 λεπτα κ το αγροτικο, που κυκλοφορει οπως σωστα αναφερεις, δεν τον πιστευω ουτε με σφαιρες :) :) :) .......)

Για την ιστορια παντως, στην Ανδρο προτιμω να κανω τα καφριλικια μου, βραδυ και καλυτερα στην διαδρομη προς Γαυριο που εχει λιγο πιο πολλες αριστερες και αρα ελεγχεις καλυτερα το τι ερχεται απο την αλλη (επιπλεον βοηθανε αρκετα κ τα φωτα των απεναντι...)
MK2.5 back to basics...

December 17, 2010, 02:12:16 PMReply #849

Offline nmwisima

« Reply #849 on: December 17, 2010, 02:12:16 PM »
Ούτε εγώ μπορώ να πιστέψω τον χρόνο με το φορτηγάκι.

Όπως κα πολύ απλά δεν θα ξαναέκανα με την καμία τη διαδρομή με τον τρόπο αυτό...

Φέτος, με το Μχ5 και συνοδηγό δεν έπεφτα κατω από 35 λεπτά με τίποτα και δεν μπορουσα να σκεφτώ πως θα μπορουσε να γίνει αυτό.

Αλλάζει ο άνθρωπος...

Α.

December 17, 2010, 02:56:21 PMReply #850

Offline Ξάδελφος

« Reply #850 on: December 17, 2010, 02:56:21 PM »
Ούτε εγώ μπορώ να πιστέψω τον χρόνο με το φορτηγάκι.

Όπως κα πολύ απλά δεν θα ξαναέκανα με την καμία τη διαδρομή με τον τρόπο αυτό...

Φέτος, με το Μχ5 και συνοδηγό δεν έπεφτα κατω από 35 λεπτά με τίποτα και δεν μπορουσα να σκεφτώ πως θα μπορουσε να γίνει αυτό.

Αλλάζει ο άνθρωπος...

Α.
Πριν χρονια τo 2003  που λογο ηλικιας οδηγουσα με το κατω κεφαλι, εχω ξεκινησει απο Πυργο και κινουμαι προς Κρεσταινα -Ανδριτσαινα. Απ τα Κρεσταινα και μετα εχω ξεφτυλισει κυριολεκτικα ενα BMW σειρα 3 τελευταιας κοπης  και ενα Αλμερα που δε μπορουσαν να με ακολουθησουν με τιποτα .Οδηγουσα ενa Peugeot 307 1.6. Απορρω πως δε σκοτωθηκα εκεινη τη μερα με τον τροπο που οδηγουσα.
Στο γυρισμο μου βγηκε η παναγια να ξεκολλησω απο ενα VW Transporter προσθιοκινητο που μοιραζε εφημεριδες στα περιπτερα στην Ανδριτσαινα..Αρχισα να του ξεκολλω οταν πια εβρισκα ισιαδες και ελιωνα το Peugeot.Αν ειχε κι αλλες στροφες και λιγοτερες ευθειες θα με εσπρωχνε κυριολεκτικα.Δε μπορουσα να καταλαβω το γιατι.
Ποτε λοιπον μη λες ποτε Αχιλλεα.Ολα ειναι πιθανα.

December 17, 2010, 03:16:59 PMReply #851

emilmx

• Guest
« Reply #851 on: December 17, 2010, 03:16:59 PM »
υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να της καταλάβεις και κανείς πράγματα που τα σκέφτεσαι μετά και ....
μου έχει τύχει να κανό το χανια Ρέθυμνο σε απίστευτο χρόνω αλλά όσο και αν προσπαθώ τώρα δεν μπορώ να το ξανά κανω

εχω κάνει το χανια σουγιά με την ταυτότητα στο στόμα πάλη σε χρόνω που όταν των λες δεν σε πιστεύει κανείς

αλλά όταν το έκανα απλά δεν με ενδιέφερε αν θα φτάσω ....
για καλή μου τύχη αφού μιλάμε τώρα έφτασα και στης δυο περίπτωσης αλλά ακόμα και τώρα που έχω ένα παρά πολλή γρηγορότερο αμάξι δεν σκέφτομαι να το ξανακάνω και το 16 λεπτά απο Ρέθυμνο χανια δεν πρόκειται να το ξανά πετύχω ποτέ

μην ξεχνάτε οτι όταν περνάν τα χρονιά δεν έχουμε και τα ιδια κότσια

December 17, 2010, 03:52:44 PMReply #852

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #852 on: December 17, 2010, 03:52:44 PM »
μην ξεχνάτε οτι όταν περνάν τα χρονιά δεν έχουμε και τα ιδια κότσια
ακριβώς!!
Κάποτε έκανα ψυχικο-βουλιαγμένη απο καρέα καθημερινή βράδυ 14 λεπτά και μια άλλη φορά λουτράκι-φάληρο 45 λεπτα με ροή στην εθνική και συνοδηγό μάρτυρα που είχε χάσει τη μιλιά του....

πλέον, δεν θα το κανα με τιποτα, όσο μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε πολύ περισσότερο την οδήγηση μας και τις συνέπειες της...και για να πω την αλήθεια, πολύ καλά κάνουμε
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

December 17, 2010, 04:01:38 PMReply #853

Offline Ξάδελφος

« Reply #853 on: December 17, 2010, 04:01:38 PM »
O κολλητος μου φιλος ακομη διηγειται ακομη και σημερα με τρομο και δεος την ιστορια ,καπου στο 2001-2002 που γυρνωντας απο βολτα νυχτα αφου ειχαμε ανεβει ολη την Κηφισιας απο τους Αμπελοκηπους με 160χλμ και 170χλμ ,στριψαμε  στη Σπυρου Λουη μπροστα στο Ολυμπιακο σταδιο και φτασαμε να παρουμε στροφη με 190χλμ/ωρα  μεσα σ ενα Mazda 626GT 4ws προσπερνωντας πανω στη στροφη ενα μικρο αμαξι,(yaris υποστηριζει οτι ηταν), που ζητημα να πηγαινε με 50χλμ/ωρα.Και να ταν μονο αυτο...Εκεινα τα χρονια...ψαχνομουν ασχημα κι απο τυχη δεν εχω τσακιστει.
Οποτε περναω νυχτα θυμαμαι το περιστατικο και λεω..οχι ποσο μαγκας ημουν αλλα ποσο απερισκεπτος(μαλακας).
Χαιρομαι που πια δεν εχω εκεινα τα κοτσια. Γλυτωνω τον εαυτο μου και τους αλλους απο πολλους μπελαδες.  :exaclty:

December 17, 2010, 04:26:27 PMReply #854

Offline saldale

« Reply #854 on: December 17, 2010, 04:26:27 PM »
Όπως είχε δηλώσει και ο Carlos Sainz, “Ο νέος οδηγός μη έχοντας οδηγικές εμπειρίες έχει άγνοια κινδύνου”.

Γι' αυτό πράγματα που κάναμε οδηγώντας σε μικρότερη ηλικία τώρα μας φαίνονται άκρως επικίνδυνα. Και τότε ήταν, απλά είχαμε άγνοια!

Κάποτε είχα κάνει Ηλιούπολη - Ανάβυσσο 25 λεπτά (με το S3)...τώρα το σκέφτομαι και τρέμω απο φόβο μη σκοτωθώ ή/και σκοτώσω κάποιον αθώο..

Γι' αυτό οι νέοι..ΠΡΟΣΟΧΗ!!
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy