Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#9]  (Read 200303 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

December 06, 2010, 09:21:47 PMReply #615

Offline dogits

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
« Reply #615 on: December 06, 2010, 09:21:47 PM »

εδώ κολλάει το όταν εσύ πήγαινες εγώ ξαναερχόμουν!

termi δεν θέλω να λογομαχήσω μαζι σου απλως αν δεν ξέρεις καποιον μην τον κρινεις οσοι με ξέρουν απο εδω η το miataturbo θα σου πουν για μενα απο ποτε ειχα αμαξι τουρμπο και ποιος το εφτιαξε.οταν οδηγουσα σε πιστες αμαξι τουρμπο δεν πιστευω να ειχες διπλωμα οδηγησης. αρα μην το παρατραβαμε και ξαναλεω εδω το παιδι ψαχνει ανταλακτικα και μονο το τι εκανες και πως πουλησες η αγορασες δεν πιστευω να ενδιαφερει κανεναν εδω αν εχεις καποια ανταλακτικα που μπορουν να βοηθησουν απλως ανεφερε το και εφοσον ειχες και αμαξι τουρμπο (και τωρα μου πηρες το φορνταμαξο που και εσυ ακομη δεν εχεις αποφασισει τι φοραει το αμαξι σου και απλως γραφεις με την φαντασια σου.)δωσε κανα πραμα οικονομικα στο χρηστο να τουρμπιει και αυτος σαν εσενα.
Δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα μόνο εξήγησε μου αυτό τώρα!...
Kαταλαβαίνεις από λόγια ρε?!
Με είπες ουσιαστικά ψεύτη κ τώρα κάνεις την πάπια???
(Mod's μη σβηστεί κ από εδώ... θέλω να μου απαντήσει δημοσίως...)

ρε τερμι δεν εχω να πω κατι μαζι σου και ουτε θελω να γραφω μεσα στα φορουμ και να τσακωνομαι.μονος σου με αυτα που γραφεις θεωρησε ψευτης οχι μονο σε μενα αλλα στα ματια ολων.ξεκινησαμε με μια απλη αγγελια που εβαλε ενα παλικαρι και το τραβηξες οσο δεν παει χαλαρωσε ρε συ.
Mε ποια ρε ακριβως? Με το ncfl στην υπογραφή μου?...το είχα βάλει την προηγούμενη μέρα κ το μεσημέρι της άλλης βρέθηκα στο χειρουργείο γύρισα ναρκωμένος μπήκα λίγο στο φόρουμ
κ απάντησα ναι στην ερώτηση αν έβαψα τις rpf1 μου κ στην τελική έχω πάρει κ άλλα πραγματάκια για το mx5
αλλά δεν ασχολούμαι κ δεν γράφω συνέχεια τι πρόκειτε να κάνω στο αμάξι απλά αν κάνω κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον το λέω!
Από εκεί κ πέρα επειδή το συνεχίζεις εμείς οι δύο θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή γτ είσαι μεγάλη κότα κ αν έστω κ ένας συμφωνεί με αυτά που λές ζητώ την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!!!

termi χρονια σου πολλα 1ον.2ον δεν θέλω να το τραβηξω αλλο σε ποστ να ξερεις.να χαιρεσαι το αμαξι σου και σε οτι κανεις στην ζωη σου.και οταν κατεβεις αθηνα ειμαι ανοιχτος σε κουβεντες να ξερεις.
DOGITS outworks

Ευχαριστώ το Θεό που δεν με έκανε στοκο να ευχαριστώ κάποιον που πληρώνω αδρά Με τα χρήματα μου να κάνει την δουλειά του σωστά..

December 06, 2010, 09:55:02 PMReply #616

Offline nmwisima

« Reply #616 on: December 06, 2010, 09:55:02 PM »
Έλα, άντε, Νίκο και Χρίστο, κόφτε το επιτέλους.

Μην κάνουμε σαν μωρά τώρα, ολόκληροί άντρες.

Μη γίνουμε σαν άλλα κλαμπ που έχουν γίνει πουτάνα.

Είπατε δυο κουβέντες παραπάνω, ούτε να συνεχιστεί χρειάζεται, ούτε να τα πείτε από κοντά, ούτε τίποτα.

Έλα αγαπούλες μου, ξεκολλάτε :)

Α.

December 06, 2010, 10:40:02 PMReply #617

Offline dskoul

« Reply #617 on: December 06, 2010, 10:40:02 PM »
Ένα βιντεακι για προβληματισμό ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYxtRVVEznU&feature=related[/youtube]

να σημειώσω οτι η διαδρομή αθηνα - θεσσαλονικη εχει αυτη την στιγμή 9 σταθμους διοδιων (19,8 €) ... και στο εγγύς μέλλον θα γινουν 11

December 06, 2010, 10:50:19 PMReply #618

Offline Manolis

« Reply #618 on: December 06, 2010, 10:50:19 PM »
Βγήκε αντίστοιχο βίντεο πριν λίγες μέρες με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σάββα Κωφίδη,ο οποίος μάλιστα
πρωτοστατεί στο σχετικό κίνημα..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H6KKzqFj_sQ&feature=related[/youtube]

December 06, 2010, 10:54:31 PMReply #619

Offline nmwisima

« Reply #619 on: December 06, 2010, 10:54:31 PM »
Νομικά ξέρει κανείς τι γίνεται με το θέμα αυτό?

December 06, 2010, 11:02:06 PMReply #620

Offline dimsabas

« Reply #620 on: December 06, 2010, 11:02:06 PM »
Είχα ποστάρει και παλιότερα στο Μπλα-Μπλα (δύο φορές μάλιστα) αλλά είχε περάσει απαρατήρητο.

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

December 06, 2010, 11:44:07 PMReply #621

Offline makrixeris

« Reply #621 on: December 06, 2010, 11:44:07 PM »
Ένα βιντεακι για προβληματισμό ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYxtRVVEznU&feature=related[/youtube]

να σημειώσω οτι η διαδρομή αθηνα - θεσσαλονικη εχει αυτη την στιγμή 9 σταθμους διοδιων (19,8 €) ... και στο εγγύς μέλλον θα γινουν 11

και εμείς πρέπει να κανουυυυμε εγώ που μένω Καπανδρίτι παιρνάω 2 αμάξια κάθε μέρα και σε λίγο 3 δεν πλιρονωωωωωωω Φράγκο δρόμο οι μπάρες

December 06, 2010, 11:49:21 PMReply #622

Offline Basilmx5

« Reply #622 on: December 06, 2010, 11:49:21 PM »
...
και εμείς πρέπει να κανουυυυμε εγώ που μένω Καπανδρίτι παιρνάω 2 αμάξια κάθε μέρα και σε λίγο 3 δεν πλιρονωωωωωωω Φράγκο δρόμο οι μπάρες
Σου εχει ερθει καμια κληση?
Θεωρητικα λενε οτι μπορουν, πρακτικα?
Πχ Αθηνα-Πατρα ναι δε πρεπει να πληρωνεις γιατι ο δρομος ειναι απαραδεκτος μετα την κορινθο...
Αλλα προς τα πανω?

December 07, 2010, 12:04:09 AMReply #623

Offline makrixeris

« Reply #623 on: December 07, 2010, 12:04:09 AM »
...
Πχ Αθηνα-Πατρα ναι δε πρεπει να πληρωνεις γιατι ο δρομος ειναι απαραδεκτος μετα την κορινθο...
Αλλα προς τα πανω?

Ποτεεεεε κλήση αλήθεια μην φοβάστε είμαστε τόσοι πολλή στις εδώ τριγύρω περιοχές που δεν πρόκειται να πληρώσει κανένας ότι και αν έρθει το κίνημά είναι πολλή μεγάλο οργανωθείτε πάντως είναι κοροϊδία μέσα στο ίδιο μου το σπίτι να μου περνούνε λεφτά

ούτε απο Αθήνα για Καπανδρίτι πληρώνεις ούτε από Καπανδρίτι Αθήνα ούτε από Αφίδνες που έχει μια έξοδο με 2 διόδια η λύση απλή και εύκολη κατεβαίνεις η την σπαής τν μπάρα η τν κάνεις λίγο μπροστά και σηκώνετε μόνη της
« Last Edit: December 07, 2010, 12:09:01 AM by makrixeris »

December 07, 2010, 01:04:08 AMReply #624

Offline dogits

« Reply #624 on: December 07, 2010, 01:04:08 AM »

Είπατε δυο κουβέντες παραπάνω, ούτε να συνεχιστεί χρειάζεται, ούτε να τα πείτε από κοντά, ούτε τίποτα.

Α.

Aπο μερους μου το σταματω επειδη αγαπαω Α.
DOGITS outworks

Ευχαριστώ το Θεό που δεν με έκανε στοκο να ευχαριστώ κάποιον που πληρώνω αδρά Με τα χρήματα μου να κάνει την δουλειά του σωστά..

December 07, 2010, 02:51:44 AMReply #625

Offline termi

« Reply #625 on: December 07, 2010, 02:51:44 AM »

Α.

Aπο μερους μου το σταματω επειδη αγαπαω Α.

Κ από μέρους μου το σταματάω όχι γτ είναι χέστης αλλά γιατί είμαι ψεύτης κ δεν έχω καν mx5 :llol:
K φυσικά γτ λατρεύω Α. τον αγαπούλη τον τρελό!!!
NBFL turbo last decade ....
NCFL 20th anniversary crystal white pearl
Transmission 6speed LSD & FGR 4.1
Tokico & Apex springs
Enkei RPF1 17x9 & 245/40/17
Custom 8point rollcage

December 07, 2010, 11:04:26 AMReply #626

emilmx

• Guest
« Reply #626 on: December 07, 2010, 11:04:26 AM »
...

Αλλα προς τα πανω?

όπως είπαμε η επανάσταση δεν γίνεται από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, αλλά με πράξεις ουσιαστικές. Δύο φορές που πήγα και ήρθα Νάουσα, δεν πλήρωσα διόδια, κάντε και σεις το ίδιο.

[URL=http://www.turboimagehost.com/p/5116895/DSCN0662.JPG.html]

Και όταν πέρασαν οι νταλίκες, το έδαφος έτρεμε από το βουητό τους, εκπληκτικό θέαμα:

Διόδια αφιδνών 28/11/2010

Μπείτε για να ενημερωθείτε στο παρακάτω ιστολόγιο:

http://diodiastop.blogspot.com/

Δείτε και μερικά σχετικά video:

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Διόδια STOP! Ο Ιαβέρης για τον παράδρομο & διόδια Αφιδνών

Την Κυριακή οι πολίτες "ανοίγουν" τα διόδια

ΛΑΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΌΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ--Κυριακή 31/10/10

πηγή: 
http://www.nissantuners.gr/forum/index.php/topic,6412.0.html#quickreply
« Last Edit: December 07, 2010, 11:06:40 AM by emilmx »

December 07, 2010, 11:52:54 AMReply #627

Offline nmwisima

« Reply #627 on: December 07, 2010, 11:52:54 AM »
Χρίστο και Τέρμι, μερσι και ευχαριστώ.

Τέρμι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γεννέθλια σου!

Περιμένω φωτό από τις ζάντες.

Χρονια πολλά στον Βασμαβ και στον Σίμο επίσης!

Αιμίλιε ευχαριστώ για τα λινκ.

Α.

December 07, 2010, 12:52:15 PMReply #628

Offline Ξάδελφος

« Reply #628 on: December 07, 2010, 12:52:15 PM »
Είχα ποστάρει και παλιότερα στο Μπλα-Μπλα (δύο φορές μάλιστα) αλλά είχε περάσει απαρατήρητο.

Πολυ καλη ιδεα,εχετε μπορω να πω πολυ μεγαλο δικιο σχετικα με τα διοδια ,αντε λοιπον καντε την αρχη εσυ και ο Σαμπας που το λεει και το ξαναλεει κι ανεβαζει βιντεακια,καντε την αρχη  κι ανεβαστε και τα βιντεακια να σας καμαρωσουμε κι ακολουθουμε και οι υπολοιποι.

Εμπρος λοιπον.

December 07, 2010, 02:29:44 PMReply #629

Offline Konstantinos

« Reply #629 on: December 07, 2010, 02:29:44 PM »
ΥΓ. Κωνε στο δικο σου θα πηγαινε τα μαλλα!!! Κοιτα την και ψησου για κατι αναλογο εστω!!!!

Βρε...όταν φώναζα εγώ για μονό τελικό τέτοιου στυλ με λέγατε γιούφτο! :P Αν δώσουν κανα δώρο χριστουγέννων φέτος (ή έστω αν δεν μας απολύσουν) θα μπει μέσα στις γιορτές..Να τη δω και από κοντά όταν θα είναι αδειούχος ο αιθεροφύλακας bill και την έβαλα στο καπάκι!
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB