Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#9]  (Read 199486 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

November 12, 2010, 10:50:12 AMReply #255

Offline Ξάδελφος

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
« Reply #255 on: November 12, 2010, 10:50:12 AM »
Ένας φίλος μού έστειλε το παρακάτω και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον:
....

Καλα ρε Δημητρη , ποσο χασομερης ειναι ο κοσμος.Τι ενδιαφερον βρισκεις?...

Κοίτα, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή τώρα, από αυτές που γίνονται αντίκρυ με ένα καφεδάκι στη μέση κι όχι πάνω από τα πληκτρολόγια. Περί ορέξεως...
Προσωπικά δεν έχω γραφτεί, προτιμώ να κάνω πράγματα εκεί έξω, αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας. Για τον φίλο μου, τα φόρουμ είναι χάσιμο χρόνου. Το ίδιο και για τη γυναίκα μου...  :llol: Εγώ όμως έτσι τη βρίσκω, κολοκυθόπιττα... Κι όντως, αθροιστικά μπορεί να κάθομαι εδώ μπροστά περισσότερο από αυτόν.
Επιπλέον, μου έστειλε το επίσημο κείμενο που αποστέλλει η ελληνική κοινότητα του eRepublic για να προσελκύσει κόσμο, το οποίο χτυπά περισσότερο στο εθνικό συναίσθημα παρά στην ουσία. Κάνει συνεχώς λόγο για πόλεμο και απειλές, ενώ η πραγματικότητα είναι πως τον περισσότερο καιρό, η ζωή είναι απολύτως ειρηνική και όλοι ασχολούνται με το πώς θα μαζέψουν πόντους, θα στήσουν επιχειρήσεις, θα επενδύσουν.
Επίσης, δεν είναι αντιπροσωπευτικό να το συγκρίνεις με ένα χαζοπαιχνίδι που δεν εμπεριέχει την οποιαδήποτε σκέψη στρατηγικής. Εδώ μιλάμε ότι έχει κάθε μήνα πραγματικές εκλογές, με υποψηφίους που είναι πραγματικά πρόσωπα, με μπόλικη στρατηγική και ίντριγκες. Σκεφτείτε ότι πριν από ένα μήνα, όλη η Τουρκία είχε κατακτηθεί από την Ελλάδα κι όχι λόγω της υπεροπλίας, αλλά λόγω έξυπνων ελιγμών σε διεθνές επίπεδο.
Τώρα, για το χασομέρης που λες, αφενός φαντάζομαι ότι όσο αυξάνεται η ανεργία και μέχρι να το πάρουμε απόφαση ότι θα δουλεύουμε για 450 ευρώ το μήνα ή θα μεταναστεύσουμε, ο χρόνος μπροστά στο PC θα αυξάνεται. Δυστυχώς...
To xαζο παιχνιδι με τις φωκιες ,το οποιο χωρις να γνωριζεις νομιζεις οτι δεν εχει στρατηγικη,(ξερεις τι δυσκολο ειναι να κανεις μεγαλο αλμα???) επιτηδες το ανεφερα γιατι απλα πολυ απλα δεν κρυβει απο πισω πολιτικες σκοπιμοτητες που πασσαρονται με προκαληψη..
Σα παιχνιδι το e republic ωραιο ειναι,αν δεν ειχε πραγματικα ονοματα χωρων ωστε να δημιουργει πολωση και φανατισμο θα το επαιζα.
Το ξεκινησα πριν μηνες αλλα γι αυτο το λογο το παρατησα πολυ γρηγορα.Μου στελναν μηνυματα αλλοι παιχτες και μου ζητουσαν το λογο γιατι δε συμμετεχω ενεργα και θα μας νικησουν οι Τουρκαλαδες!!!.Ελεος. Κριμα το παιχνιδι.
Δε γουσταρω το καθε λογης φασιστομουτρο που μιας και ειναι κοτα σε ρεαλιστικο επιπεδο προσπαθει εικονικα να ικανοποιησει την εθνικιστικη του παρανοια εκ του ασφαλους πισω απο μια οθονη.
Εκ του ασφαλους ομως ολοι το παιζουν μαγκες,νικουν τους παντες διαδικτυακα , καπακι βλεπουν και τον Λεονανιντας που νικα ολους τους Περσες και μετα πεφτουν και κοιμουνται ησυχοι στο Τουρκικης κατασκευης κρεβατι και στρωμα τους ,εχοντας στο γκαραζ καλα φυλλαγμενο το κατασκευασμενο στην Τουρκια,Ρενο-Μερσεντες-Χοντα τους..
Δε θα ξεχασω μια φωτο με κατι κοιλαραδες ντυμενους με παραlλαγες,φοντο τη γαλανολευκη και στο κεντρο καιγαν μια τουρκικη σημαια...στα χερια κρατουσαν οπλα...paintball ...  :llol:
Εγω δεν εχω ονειρο να κατακτησω την Τουρκια κι ας καταγομαι απο μικρασιατες παππουδες ..γιατι ειμαι πολιτισμενος ανθρωπος και πιστευω οτι για τα ασχημα μας πρωτα ευθυνομαστε εμεις και μετα οι αλλοι.
Κι οποιος θελει ν αλλαξει η Ελλαδα ας βελτιωθει πρωτα σε προσωπικο επιπεδο να γινει ακομη πιο χρησιμος στην κοινωνια και ας αφησει το τι κανουν οι Τουρκοι και οι Σκοπιανοι.

Εγω τουλαχιστον....καθομαι μακρυα απο πατριδολαγνους...μονο κακο εχουν προκαλεσει.

November 12, 2010, 10:53:02 AMReply #256

Offline zerbos

« Reply #256 on: November 12, 2010, 10:53:02 AM »
Να σας εξηγησω λιγο το σκεπτικο μου και του φιλου μου με το οποιο αγορασαμε τα σπορτυ στα 15Κ γιατι ο Μπομπιρας που εγραψε στο shoutbox ειναι κολλητος μου.            

Εγω οπως ειχα γραψει και σε ενα αλλο τοπικ ειμαι κατα των μεταχειρισμενων παρολα αυτα ομως οταν ξεκινησα να ψαχνω ηθελα σαν τρελος ενα μκ1 14ετιας οποτε ειχα συμβιβαστει στο αλλο ακρο των αντιληψεων μου. Εχοντας κοιταξει πολλα δεν με ικανοποιησε τιποτα αφου στην καλυτερη περιπτωση και το πιο σωστο μκ1 που εβρισκα ηθελε τουλαχιστον +4000 για να το κανω οπως θελω ενω θα ηταν ενα ηδη ταλαιπωρημενο αυτοκινητο (λογω χιλιομετρων). Οποτε και αποφασισα να παω σε μκ2.5 και να βρω το πιο καθαρο που θα μπορουσα.

Στην αρχη κοιταζα τα 16αρια τα οποια εβρισκα σε πολυ καλη κατασταση στα 12000+ (πλην το πρωην κομπρεσσορατο που δεν καταλαβαινω γιατι το εδινε τοσο). Οποτε οταν μετα για τρελη μου τυχη ο πηχης σηκωθηκε στην κατηγορια των κυβικων (γιατι αυτα ηταν κυριως το προβλημα αναμεσα σε 1.6 και 1.8 και οχι η τιμη) τα 15Κ ναι μεν φανηκαν πολλα αλλα οχι παραλογα μπροστα στα 12Κ που ημουν ετοιμος να δωσω για 16αρι +2000 για μπλοκε, κορωνοπηνια, δεσιματα, αναρτησεις που ειδικα τα πρωτα 2 θα τα εβαζα καποια στιγμη σιγουρα επειδη μου αρεσουν οι μπαντες.

Οπως εγραψε ο Dimsabas πιο πανω ειμαι αυτος ακριβως ο ανθρωπος που θελει το αμαξι του να ειναι τελειο στα ολα του σε εργοστασιακη κατασταση, απειραχτο και με οσο το δυνατον λιγοτερα χιλιομετρα. NC δεν θα επαιρνα ποτε παρολο που με παρακαλαγαν γιατι απλα δεν μου αρεσει σαν αμαξι. Μπορει πολλοι να λετε πως με τα ιδια λεφτα θα επαιρνα NC σε απιστευτη κατασταση αλλα......δεν θα ειχα ενα αμαξι τοσο ομορφο οσο το μκ2.5, μπλοκε διαφορικο, 6αρι σασμαν, πολυ καλη αναρτηση απο την μανα του, θερμαινομενα καθισματα (τα γουσταρω απιστευτα) και γενικα, κατα την γνωμη μου παντα, ενα πιο ολοκληρωμενο αμαξι που μονο και μονο λογω μπλοκε, αναρτησης και 6αριου δικαιολογουσε τα παραπανω λεφτα του στα ματια μου και περαν της συντηρησης δεν θα εδινα ευρω παραπανω για να το κανω οπως θελω.
« Last Edit: November 12, 2010, 10:55:36 AM by zerbos »
2004 NBfl Sporty

-No, a soshinoya badge does not make you JDM. But it does show that you're an enthusiast-.

November 12, 2010, 11:00:35 AMReply #257

Offline zerbos

« Reply #257 on: November 12, 2010, 11:00:35 AM »
Και κατι τελευταιο, ειμαι 1,5 μηνα με το μιατα μου περιπου τωρα και τα λεφτα που εδωσα θα τα εδινα ξανα και ξανα χωρις 2η σκεψη!
2004 NBfl Sporty

-No, a soshinoya badge does not make you JDM. But it does show that you're an enthusiast-.

November 12, 2010, 11:04:42 AMReply #258

Offline vagmann

« Reply #258 on: November 12, 2010, 11:04:42 AM »
http://www.limited-slip.net/

Ωραιος!
Σχεδον με ολα,εχω παρομοιες εμπειριες,και τις ξαναζουσα μεσα απο τα αρθρα σου.
Respect :good:

November 12, 2010, 11:08:19 AMReply #259

Offline Ξάδελφος

« Reply #259 on: November 12, 2010, 11:08:19 AM »
Οταν θες κατι καλο θα το πληρωσεις.Σιγουρα υπαρχουν και οι "ευκαιριες" αλλα ποσες ειναι?.
Η θεωρια τα ΝΑ κανουν τοσο,τα ΝΒ κανουν τοσο ,τα ΝC κανουν τοσο...δε στεκει.
Ο ιδιος τυπος αυτοκινητου,με την ιδια ημερα κατασκευης μπορει να ειναι η μερα με τη νυχτα.
Το αμαξι,οπως και το pc  δεν ειναι επενδυση...θα το πληρωσεις και σε βαθος χρονου θα χασεις χρηματα.
Οποιος δε θελει να χασει ας κρατησει τα λεφτα και ας αγορασει μια ημιυπογεια γκαρσονιερα στην Κυψελη να παιρνει και ενοικια να κερδισει απ την επενδυση του.
Το μιατα πριν μια δεκαετια το πηρα οσο κανει ενα NC μεταχειρισμενο τωρα...
Μ αυτο το σκεπτικο δεν επρεπε να το παρω τοτε ,να μην ειχα δεκα χρονια μιατα ,αλλα να περιμενα να παρω τωρα μετα απο μια δεκαετια το NC.
Σε μια δεκαετα η ευχαριστηση που πηρα απο τη χρηση τ αυτοκινητου εχει κανει πολλες πολλες φορες αποσβεση το κοστος αγορας του σε σημειο που και να το χαρισω παλι κερδισμενος ειμαι. ;)

November 12, 2010, 11:13:10 AMReply #260

Offline dimsabas

« Reply #260 on: November 12, 2010, 11:13:10 AM »
Αφού είστε όλη μια παρέα, δεν υπάρχει κάνας ακόμα κολλητός να πάρει το αστέρι του Βαγγέλη;  :llol:

November 12, 2010, 11:25:32 AMReply #261

Offline vagmann

« Reply #261 on: November 12, 2010, 11:25:32 AM »
Αφού είστε όλη μια παρέα, δεν υπάρχει κάνας ακόμα κολλητός να πάρει το αστέρι του Βαγγέλη;  :llol:

Γιατι το  :llol:  Δημητρη?

Ασε που ειμαι ακομη 50-50 το δινω δε το δινω,ειδικα τωρα με τα φρεσκα λαστιχακια του,με τα κερωματακια του,το βλεπω και λυπαμαι να το δωσω... :zalistika:

November 12, 2010, 11:38:07 AMReply #262

Offline dimsabas

« Reply #262 on: November 12, 2010, 11:38:07 AM »
Καλά, δώσ'το, να μείνεις μόνο με το παπόρι και σε 2-3 μήνες θα ψάχνεις να βρεις ξανά Miata... :punish:

November 12, 2010, 11:53:40 AMReply #263

Offline vagmann

« Reply #263 on: November 12, 2010, 11:53:40 AM »
Μπα χλωμο...
Το παπορι δασκαλε τσαγιαζει το αδερφακι του χαλαρα παντου,ΚΑΙ στο βουνο,χαλαρα ομως... :exaclty:

November 12, 2010, 11:55:20 AMReply #264

Offline Ξάδελφος

« Reply #264 on: November 12, 2010, 11:55:20 AM »
Το "παπορι" τι αμαξι ειναι?.

November 12, 2010, 11:57:19 AMReply #265

Offline vagmann

« Reply #265 on: November 12, 2010, 11:57:19 AM »
Α4 Allroad 2.0TQ,Stronic :giveheart:

November 12, 2010, 12:33:51 PMReply #266

Offline nmwisima

« Reply #266 on: November 12, 2010, 12:33:51 PM »
Δεν μας εφτανε το 20% του Μιχαλολιάκου, έχουμε και εικονικό εθνικισμό τώρα... :moutza: :moutza:
οταν καταλαβειςγιατι χρειαζεται μια κοπελα που μενει στον αγ.παντελεημονα να αλαζει παπουτσια κ να φοραει αθλητικα οταν βγαινει απ το αυτ/το για να μπορει να τρεξει αν χρειαστει....τοτε θα καταλαβεις κ το ποσοστο του μιχαλολιακου,αλλα δεν κοιταμε το προβλημα κ κοιταμε τις ταμπελες... :btp:σορυ που σχολιασα... :giveheart:

Καταλαβαίνω. Αλλά απέχει από το να χαιρετάμε φασιστικά δε νομίζεις;
Τα πάντα απέχουν από το να χαιρετάμε φασιστικά...

November 12, 2010, 12:51:25 PMReply #267

Offline nmwisima

« Reply #267 on: November 12, 2010, 12:51:25 PM »

Ωραιος!

Ευχαριστώ Βαγγέλη, να είσαι καλά :)

November 12, 2010, 01:14:30 PMReply #268

Offline Ξάδελφος

« Reply #268 on: November 12, 2010, 01:14:30 PM »

Ωραιος!

Ευχαριστώ Βαγγέλη, να είσαι καλά :)

Τ αρθρα του απ ολες τις αποψεις ειναι κορυφαια.
Ευρυματικη προσσεγιση,πολυδιαστατος τροπος σκεψης,εξυπνη γραφη και πανω απο ολα ηθος χωρις ιχνος υστεροβουλιας.
Κορυφαια στιγμη κατ εμενα το αρθρο με τη μπλε Lancia Δελτα και ο αψογος τροπος που μεσω αυτου προσεγγισε ενα πολυ λυπηρο συμβαν.
Ημουν fun της "Αριστερης λωριδας" και μετα του "Limited Slip".
Οταν γνωρισα πριν καποια χρονια τον Αχιλλεα και καναμε τη συναλλαγη για το μπλοκε ειχαμε μια κουβεντα δεκαπενταλεπτου και μετα διαβαζοντας τη στηλη με συνειρμους καταλαβα οτι ειναι αυτος που γραφει τη  "limited slip" στηλη.
Eπειδη εχω διαβασει προσεχτικα τα αρθρα του και τον εχω συναναστραφει σαν ατομο τον Αχιλ και τον εχω γνωρισει γι αυτο ειμαι καθετος και καυστικος οταν υιοθετει αγενης συμπεριφορα..γιατι δεν του ταιριαζει δεν ειναι αυτος.Ετσι πιστευω πως ειναι να σαι φιλος ..να μη χαιδευεις μονο τον αλλο και να κολακευεις αλλα να τον "καρπαζωνεις" οταν βλεπεις να παρεκλινει.
Ο λογος που ακομη δινω (με πονο ομολογω) τα 5+Ευρω να αγοραζω το περιοδικο,ειναι αυτη η στηλη. Οχι γιατι ειμαι κοροιδο αφου αν περιμενω θα τη βαλει στο blog ή θα μου τη στηλη με mail και θα τη διαβασω free...AΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ FREE ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒLOG τΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.
Respect λοιπον σ αυτη την καλη πλευρα του βλακα(Axιλ). :clap:

November 12, 2010, 01:43:43 PMReply #269

Offline zerbos

« Reply #269 on: November 12, 2010, 01:43:43 PM »
Το μελλον!!! Ανεμηστηρας χωρις λεπιδια!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4WNcjkZ6d0w[/youtube]
2004 NBfl Sporty