!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (123/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: nmwisima on December 06, 2010, 02:53:05 PM ---Άντε φτυαρισε κανά χιόνι ρε :finger:

--- End quote ---
Γάμησε με ρε, ξυπνάω από τις 6.15 για να φτυαρίσω, να κάνω μπάνιο και να φύγω στις 7.30 για το γραφείο. :moutza: :moutza: :moutza: :zalistika:

teopoulos:
Παιδιά όποιος θέλει να αποκτήσει ένα ωραιότατο τιμόνι βαθυάκτινο ΜΟΜΟ Drifting, Με ΜΟΜΟ λεβιέ χειρόφρενου, Αντίστιχα πετάλια ΜΟΜΟ, και λεβιέ ταχυτήτων
της ίδιας εταιρείας χαρίζονται! Απλά με μία μικρή προυπόθεση! Να μου δώσει ένα άλλο τιμότι το οποίο να ταιριάζει στον ήδη υπάρχοντα κώνο που έχω έτσι ώστε να μπορώ να
μετακινήσω το αυτοκίνητο διότι πάει για απόσυρση η γριά μου! Όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέχρι αύριο στις 5 το απόγευμα διότι ύστερα πρέπει να φύγω για Θήβα μεριά που τελειώνει
η άδει οκρωμοσίας που μου έδωσε η μαμα πατρίδα! Επίσης αν επίσης κάποιος ενδιαφέρεται έχει και ζάντες το αυτοκίνητο αντιγραφή της ΒΒS που έβγαζε για την ε30 τις οποίες δίνω στα 150 ευρώ για όποιον
θέλει...αλλιώς πάνε υπερ πίστεως!

Υ.Γ Δεν ξώρω αν έκανα καλά που το έγραψα εδώ το θέμα, αν όχι να μετακινηθεί!

Ευχαριστώ!

racing nick:
Χρονια πολλα στους συνονοματους , να μας χαιρονται  :hello:

Manolis:
Χρόνια πολλά στους Νίκους μας,είναι και αρκετοί.
Ό,τι καλύτερο παιδιά σε όλους  :)

plokamhs:
Χρονια πολλα στους Νικοληδες μας!
Να σας χαιρομαστε εσας και τα μιατακια σας :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version