!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (124/298) > >>

dogits:

--- Quote from: termi on December 06, 2010, 11:59:29 AM ---
--- Quote from: dogits on December 06, 2010, 01:25:34 AM ---
--- Quote from: termi on December 05, 2010, 11:25:58 PM ---
--- Quote from: termi on December 01, 2010, 05:28:29 PM ---
--- Quote from: dogits on December 01, 2010, 05:20:47 PM ---
εδώ κολλάει το όταν εσύ πήγαινες εγώ ξαναερχόμουν!

termi δεν θέλω να λογομαχήσω μαζι σου απλως αν δεν ξέρεις καποιον μην τον κρινεις οσοι με ξέρουν απο εδω η το miataturbo θα σου πουν για μενα απο ποτε ειχα αμαξι τουρμπο και ποιος το εφτιαξε.οταν οδηγουσα σε πιστες αμαξι τουρμπο δεν πιστευω να ειχες διπλωμα οδηγησης. αρα μην το παρατραβαμε και ξαναλεω εδω το παιδι ψαχνει ανταλακτικα και μονο το τι εκανες και πως πουλησες η αγορασες δεν πιστευω να ενδιαφερει κανεναν εδω αν εχεις καποια ανταλακτικα που μπορουν να βοηθησουν απλως ανεφερε το και εφοσον ειχες και αμαξι τουρμπο (και τωρα μου πηρες το φορνταμαξο που και εσυ ακομη δεν εχεις αποφασισει τι φοραει το αμαξι σου και απλως γραφεις με την φαντασια σου.)δωσε κανα πραμα οικονομικα στο χρηστο να τουρμπιει και αυτος σαν εσενα.

--- End quote ---
Δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα μόνο εξήγησε μου αυτό τώρα!...

--- End quote ---
Kαταλαβαίνεις από λόγια ρε?!
Με είπες ουσιαστικά ψεύτη κ τώρα κάνεις την πάπια???
(Mod's μη σβηστεί κ από εδώ... θέλω να μου απαντήσει δημοσίως...)

--- End quote ---

ρε τερμι δεν εχω να πω κατι μαζι σου και ουτε θελω να γραφω μεσα στα φορουμ και να τσακωνομαι.μονος σου με αυτα που γραφεις θεωρησε ψευτης οχι μονο σε μενα αλλα στα ματια ολων.ξεκινησαμε με μια απλη αγγελια που εβαλε ενα παλικαρι και το τραβηξες οσο δεν παει χαλαρωσε ρε συ.

--- End quote ---
Mε ποια ρε ακριβως? Με το ncfl στην υπογραφή μου?...το είχα βάλει την προηγούμενη μέρα κ το μεσημέρι της άλλης βρέθηκα στο χειρουργείο γύρισα ναρκωμένος μπήκα λίγο στο φόρουμ
κ απάντησα ναι στην ερώτηση αν έβαψα τις rpf1 μου κ στην τελική έχω πάρει κ άλλα πραγματάκια για το mx5
αλλά δεν ασχολούμαι κ δεν γράφω συνέχεια τι πρόκειτε να κάνω στο αμάξι απλά αν κάνω κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον το λέω!
Από εκεί κ πέρα επειδή το συνεχίζεις εμείς οι δύο θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή γτ είσαι μεγάλη κότα κ αν έστω κ ένας συμφωνεί με αυτά που λές ζητώ την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!!!

--- End quote ---

termi χρονια σου πολλα 1ον.2ον δεν θέλω να το τραβηξω αλλο σε ποστ να ξερεις.να χαιρεσαι το αμαξι σου και σε οτι κανεις στην ζωη σου.και οταν κατεβεις αθηνα ειμαι ανοιχτος σε κουβεντες να ξερεις.

nmwisima:
Έλα, άντε, Νίκο και Χρίστο, κόφτε το επιτέλους.

Μην κάνουμε σαν μωρά τώρα, ολόκληροί άντρες.

Μη γίνουμε σαν άλλα κλαμπ που έχουν γίνει πουτάνα.

Είπατε δυο κουβέντες παραπάνω, ούτε να συνεχιστεί χρειάζεται, ούτε να τα πείτε από κοντά, ούτε τίποτα.

Έλα αγαπούλες μου, ξεκολλάτε :)

Α.

dskoul:
Ένα βιντεακι για προβληματισμό ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYxtRVVEznU&feature=related[/youtube]

να σημειώσω οτι η διαδρομή αθηνα - θεσσαλονικη εχει αυτη την στιγμή 9 σταθμους διοδιων (19,8 €) ... και στο εγγύς μέλλον θα γινουν 11

Manolis:
Βγήκε αντίστοιχο βίντεο πριν λίγες μέρες με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σάββα Κωφίδη,ο οποίος μάλιστα
πρωτοστατεί στο σχετικό κίνημα..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H6KKzqFj_sQ&feature=related[/youtube]

nmwisima:
Νομικά ξέρει κανείς τι γίνεται με το θέμα αυτό?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version