!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
NiTse:
Μπα ούτε και εγώ νομίζω ότι χωράω :P Όταν πάει να αλλάξει σταθμό στο ραδιόφωνο μου την κάνει τη ζημιά :llol:
Konstantinos:
--- Quote from: saldale on November 29, 2010, 11:04:50 AM ---Πληροφοριακά να αναφέρω ότι οι αποστάτες που πρόσφατα αγόρασα από e-bay (Γερμανία) επιστράφηκαν πίσω στον πωλητή, ο οποίος σήμερα παρέλαβε το δέμα και ΑΜΕΣΩΣ μου έκανε refund όλο το ποσό.
Πραγματικά η αντιμετώπιση του θέματος μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση, γιατί όταν μου ζητήθηκε να πω το λόγο για τον οποίο τους επιστρέφω, ένα απλό “CHANGE MY MIND” ήταν αρκετό!
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν τους είχα πάρει από τοπικό αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα.
Μάλλον θα τους έτρωγα!
--- End quote ---
Mάλλον ο πισινός σου θα είχε +20 offset! :gl:
saldale:
--- Quote from: Konstantinos on November 29, 2010, 11:07:36 AM ---
--- Quote from: saldale on November 29, 2010, 11:04:50 AM ---Πληροφοριακά να αναφέρω ότι οι αποστάτες που πρόσφατα αγόρασα από e-bay (Γερμανία) επιστράφηκαν πίσω στον πωλητή, ο οποίος σήμερα παρέλαβε το δέμα και ΑΜΕΣΩΣ μου έκανε refund όλο το ποσό.
Πραγματικά η αντιμετώπιση του θέματος μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση, γιατί όταν μου ζητήθηκε να πω το λόγο για τον οποίο τους επιστρέφω, ένα απλό “CHANGE MY MIND” ήταν αρκετό!
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν τους είχα πάρει από τοπικό αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα.
Μάλλον θα τους έτρωγα ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
--- End quote ---
Mάλλον ο πισινός σου θα είχε +20 offset! :gl:
--- End quote ---
Ναι...συγνώμη! :)
nmwisima:
--- Quote from: Neko on November 28, 2010, 05:25:26 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 28, 2010, 03:17:42 PM ---
Οσον αφορα την καγκουρια,το να βαζεις θεαματικα μποντι κιτ ή να κανεις πολυ θορυβο,οταν δηλαδη προσπαθεις να κανεις τ αμαξι σου να δειχνει κατι που δεν ειναι,μου φαινεται ιδιο με το να βαζει καποιος πατσαβουρια στο παντελονι του για να δειχνει οτι εχει μεγαλο πουλι.
--- End quote ---
Ωχχχ :???: μ@λ@κ@ Αχιλλεα μας πηραν χαμπαρι!!!
--- End quote ---
Μη σκας ρε. Καλύτερα από αυτούς που αφήνουν επίτηδες μπουρδeλα τα δικά τους για να παραμυθιάζουν τους άλλους ότι έχουν μεγάλο πουλί.
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on November 29, 2010, 11:45:23 AM ---
--- Quote from: Neko on November 28, 2010, 05:25:26 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 28, 2010, 03:17:42 PM ---
Οσον αφορα την καγκουρια,το να βαζεις θεαματικα μποντι κιτ ή να κανεις πολυ θορυβο,οταν δηλαδη προσπαθεις να κανεις τ αμαξι σου να δειχνει κατι που δεν ειναι,μου φαινεται ιδιο με το να βαζει καποιος πατσαβουρια στο παντελονι του για να δειχνει οτι εχει μεγαλο πουλι.
--- End quote ---
Ωχχχ :???: μ@λ@κ@ Αχιλλεα μας πηραν χαμπαρι!!!
--- End quote ---
Μη σκας ρε. Καλύτερα από αυτούς που αφήνουν επίτηδες μπουρδeλα τα δικά τους για να παραμυθιάζουν τους άλλους ότι έχουν μεγάλο πουλί.
--- End quote ---
Που να δεις κατι αλλους που εχουν μπουρδελο αμαξι και ζουν με την αυταπατη οτι εχουν αμαξαρα .Για το πουλι δε γνωριζω.Ειμαι στρειτ. :finger:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version