!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Basilmx5:
--- Quote from: NiTse on November 27, 2010, 10:53:48 PM ---και ροζ πιστολάκι - μεγάλη κομμώτρια!!!
--- End quote ---
Mη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα... μπορει οντως ναναι κομμωτρια κ να της αρεσει το ροζ κ σε αλλα πραγματα... σε χαλαει? :llol:
Neko:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 28, 2010, 03:17:42 PM ---
Οσον αφορα την καγκουρια,το να βαζεις θεαματικα μποντι κιτ ή να κανεις πολυ θορυβο,οταν δηλαδη προσπαθεις να κανεις τ αμαξι σου να δειχνει κατι που δεν ειναι,μου φαινεται ιδιο με το να βαζει καποιος πατσαβουρια στο παντελονι του για να δειχνει οτι εχει μεγαλο πουλι.
--- End quote ---
Ωχχχ :???: μ@λ@κ@ Αχιλλεα μας πηραν χαμπαρι!!!
emilmx:
--- Quote from: Neko on November 28, 2010, 05:25:26 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 28, 2010, 03:17:42 PM ---
Οσον αφορα την καγκουρια,το να βαζεις θεαματικα μποντι κιτ ή να κανεις πολυ θορυβο,οταν δηλαδη προσπαθεις να κανεις τ αμαξι σου να δειχνει κατι που δεν ειναι,μου φαινεται ιδιο με το να βαζει καποιος πατσαβουρια στο παντελονι του για να δειχνει οτι εχει μεγαλο πουλι.
--- End quote ---
Ωχχχ :???: μ@λ@κ@ Αχιλλεα μας πηραν χαμπαρι!!!
--- End quote ---
εμένα και θορυβο κάνει το αμάξι μου
και το κώλο του πάει
και δεν χρειάζομαι πατσαβουρια για να δείξω ότι των έχω μεγάλο
ο σιρινακης χρυσό με έχει κάνει να παίξω σε καμιά ταινία αλλά εγώ το κρατάω μονό για την γυναικά μου .......... και καμιά φίλη της
simkoz:
--- Quote from: dimsabas on November 28, 2010, 12:07:55 AM ---Σιιιιιίμο, τέτοια κάνεις με το Miata εκεί στα ξένα; :P :P
--- End quote ---
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!
Από την Πέμπτη το βράδυ χιόνιζε πολύ. Ξεκίνησα την Παρασκευή να πάω τον μικρό στο σχολείο, και σε μια ανηφόρα κόλλησα και δεν πήγαινε ούτε μπρος ούτε πίσω (βρήκα και στο πεζοδρόμιο :moutza:). Με τα πολλά το έφερα σπίτι και βούρ στον λαστιχά να μου βάλει πάνω τα χειμερινά. Ειλικρινά στον πάγο και το χιόνι δεν πάταγε καθόλου και το διαφορικό δεν βοήθησε και πολύ.
Τέσπα μετά δεν το οδήγησα οπότε εμπειρίες σε 2-3 μέρες.
Όμως σε βόλτα με το Getzάκι στο χιονισμένο βουνό εκεί που με την μικρή μου εμπειρία έλεγα να πάω\να μην πάω και αφού τελικά το τόλμησα, πήγαινα με 30-40 με περνάει 3άρα με απαλό γλίστρημα κόλου σαν να μην τρέχει τίποτα. Είχα την καλή μου και τον μικρό αλλιώς θα προσπαθούσα να τον ακολουθήσω :gl:
simkoz:
--- Quote from: NiTse on November 28, 2010, 11:03:27 PM ---Οι γρατζουνιές στην ασημένια φάσα του ταμπλό που έχουν αφήσει και βερνίκι νυχιών ξέρει κανείς πως φεύγουν; Πάντως με βρεγμένο πανί δεν γίνεται τίποτα.
--- End quote ---
Όχι δεν ξέρουμε γιατί δεν χωράμε ρε φίλε να το κάνουμε στο ΜΧ.
Ακού εκεί γρατζουνιές με βερνίκι νυχιών....
Δεν πειράζει όμως, καλύτερα να του τα αφήσεις για battle scars (και για να θυμάσαι το σκηνικό)
(κάποτε όμως το έκανα σε 2θέσιο φορτηγάκι Νισσάν, 120 Υ τα λέγαν νομίζω)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version