!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
simkoz:
--- Quote from: saldale on November 24, 2010, 03:48:03 PM ---Ναι αλλά εσύ πλέον έχεις μισθό Ελβετίας! :P
--- End quote ---
Ω, ναι και σήμερα πήρα τους 2 πρώτους και δεν με χάλασε καθόλου. :excited: :excited: :excited:
Απ' την άλλη γενικά οι τιμές εδώ είναι ανεβασμένες άλλες πολύ (πχ κρέας, εστιατόρια) άλλες λίγο (ηλεκτρικά, ΙΚΕΑ).
Τα αυτοκίνητα μάλλον στα ίδια επίπεδα με Ελλάδα τα βλέπω και τέλος καφές και μπύρα έξω είναι πιο φτηνά από Αθήνα.
spoumi:
--- Quote from: simkoz on November 24, 2010, 03:50:40 PM ---Και καταλάβαμε Σπύρο γιατί διάλεξες αυτή την οθόνη, νόμιζες ότι έχει τη γκόμενα για desktop.
--- End quote ---
ναι αλλά δεν την έβαλαν στη συσκευασία :( :(
saldale:
Εγω πάντως εχω αμάξι του '71 στο γκαράζ μου με κατατεθημένες πινακίδες απο το 2005 και δεν μου έρχεται κανένα σημα πλέον.
nmwisima:
--- Quote from: saldale on November 24, 2010, 03:38:35 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 24, 2010, 03:11:02 PM ---PS. Σπυρο αν ειναι να ακουω με τη φωνη του Αχιλλεα να μου δινει οδηγιες το gps, ...... προτιμω να παω με το λεωφορειο... :exaclty:. Για μια Πετρουλα δε θα ελεγα οχι.Πλακα θα χε.
--- End quote ---
Γιατί ρε συ Γιώργο...και ο Αχιλλέας ωραίο στήθος έχει! :giveheart:
--- End quote ---
όχι απλά ωραίο...
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on November 24, 2010, 03:11:34 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 24, 2010, 09:09:13 AM ---Δεν εχω αντιρρηση να ανοιξουμε και θεμα "Καλσον και μιατα" και να γραφουμε μεσα τι χρωμα και υφη καλσον ταιριαζει να φοραει η γκομενα μας μεσα ή εμεις οι ιδιοι και εγω θα γραψω πρωτος τη γνωμη μου.
--- End quote ---
H παρέα με τον Α, σε κατέστρεψε και σένα :P :P
--- End quote ---
Μόλις εμφανίζεται "πρόβλημα" σε αυτό το φόρουμ, για κάποιο περίεργο λόγο (προσπαθείτε να) εμπλέκομαι κάπου εγώ. >:a
Η αυτοβαφτιζομενοαποκαλούμενη προεδρική γριουλα υπονοεί ότι οι Μοντ δεν κανουν καλά τη δουλειά τους επειδή σβήνουν τα δικά μου ποστ και ο Δενεχωχρόνονασαςγαμησωοπωςσαςαξίζει δημιουργός του φόρουμ με κατηγορά ότι είμαι αδελφή (ψυχή).
Ας είναι. Σταυρώστε με, αρκεί να γίνει καλύτερο το ΜαιΤαιΜχ5 που τόσο αγαπω!!!! :giveheart: :giveheart: :giveheart:
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version