!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
saldale:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 24, 2010, 03:11:02 PM ---PS. Σπυρο αν ειναι να ακουω με τη φωνη του Αχιλλεα να μου δινει οδηγιες το gps, ...... προτιμω να παω με το λεωφορειο... :exaclty:. Για μια Πετρουλα δε θα ελεγα οχι.Πλακα θα χε.
--- End quote ---
Γιατί ρε συ Γιώργο...και ο Αχιλλέας ωραίο στήθος έχει! :giveheart:
simkoz:
--- Quote from: vagmann on November 24, 2010, 01:15:16 PM ---
--- Quote from: simkoz on November 23, 2010, 11:36:51 PM ---Χιονίζει όλη μέρα και θα το στρώσει αύριο-μεθαύριο. Το θέμα είναι ότι θα λιώσουν την άνοιξη πάλι.
Αύριο μεθαύριο θα βάλω τα χειμερινά μου.
--- End quote ---
Δε ρωταω για τον καιρο ρε,πως ζει ο κοσμος εκει,και αν σας πρηζουν με κρισεις κλπ,οπως στην υπολοιπη Ευρωπη ρωταω...
--- End quote ---
Μα φυσικά και όχι, γι αυτό και ασχολούμαστε με τον καιρό. :angel:
Τώρα σοβάρα, αυτά τα παγκόσμια παιχνίδια νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να γίνουν ανεξέλενγκτα και ξαφνικά ένα ωραίο πρωινό να τρέχουμε όλοι πανικόβλητοι. Δυστηχώς η Ελλάδα ήταν στο πρώτο κύμα και αρκετοί εκεί τρέχουν ήδη.
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 24, 2010, 03:13:28 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on November 24, 2010, 02:37:02 PM ---Oμοίως...το παρέλαβα πριν από λίγο! >:a
--- End quote ---
Κι εγω...μαζι με την "περαιωση".... :finger:
--- End quote ---
Αντε ρε μιλάτε κι εσείς με τα 1.6 και 1.8...
Το τέλος μετράει μετά τα 1.939 (πόσο μάλλον σε κάποια που είναι 1.999 σαν το NC μας) και ναι και φέτος στην Ελλάδα θα πληρώσει το μικρό μου.
saldale:
--- Quote from: simkoz on November 24, 2010, 03:43:54 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 24, 2010, 03:13:28 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on November 24, 2010, 02:37:02 PM ---Oμοίως...το παρέλαβα πριν από λίγο! >:a
--- End quote ---
Κι εγω...μαζι με την "περαιωση".... :finger:
--- End quote ---
Αντε ρε μιλάτε κι εσείς με τα 1.6 και 1.8...
Το τέλος μετράει μετά τα 1.939 (πόσο μάλλον σε κάποια που είναι 1.999 σαν το NC μας) και ναι και φέτος στην Ελλάδα θα πληρώσει το μικρό μου.
--- End quote ---
Ναι αλλά εσύ πλέον έχεις μισθό Ελβετίας! :P
Ξάδελφος:
Για να καταθεσεις πινακιδες ενος αυτοκινητου,ν απαλλαγεις απο τα τελη,ειδικα αυτοκινητου που δεν περναει ΚΤΕΟ,ειναι μονοδρομος να το δωσεις για λιωσιμο,οριστικη διαγραφη.
Αυτο τ αμαξι λοιπον ενω εχουν κατατεθει οι πινακιδες του ,γιατι δε λιωθηκε αλλα ο τυπος το πουλαει?. :????:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1020390/
Μηπως πρεπει ν αρχισουν σιγα σιγα να πηγαινουν φυλακη οι διαφοροι επιτηδιοι μπας και ξεβρωμισει η χωρα?.
Εδω αν εχει γινει βρωμια εμπλεκεται χαλαρα η εταιρεια ανακυκλωσης που εξεδωσε το πιστοποιητικο καταστροφης ενω δεν κατεστρεψε τ αμαξι, με το οποιο πιστοποιητικο το υπουργειο μεταφορων διεγραψε τ αμαξι και εδωσε απαλλαγη στον "πρωην" πια ιδιοκτητη του, απο τα τελη κυκλοφοριας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version