!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
heras:
Το θεμα ειναι οτι αν παει καποιος στον Δαρα ή στον καθε Δαρα κ του πει οτι θελω να μου το κανεις 500 αλογα, οφειλει ο μαστορας να τον αποτρεψει κ να του προτεινει κατι πιο ''γηινο''....κ οχι να του πει ναι ''θα σε κανω μαγκα''. Γι αυτο τους βγαινει τ ονομα, επειδη πουλανε φυκια :tanevramou:
xenos:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 17, 2010, 11:41:25 AM ---Γιατι παντα εχεις ευκαιρες τετοιες φωτο ? . :????:
:gay:
--- End quote ---
Γιώργο μιλάμε για συλλογή όχι αηδίες... :P
lok502:
--- Quote from: heras on November 17, 2010, 11:44:20 AM ---Το θεμα ειναι οτι αν παει καποιος στον Δαρα ή στον καθε Δαρα κ του πει οτι θελω να μου το κανεις 500 αλογα, οφειλει ο μαστορας να τον αποτρεψει κ να του προτεινει κατι πιο ''γηινο''....κ οχι να του πει ναι ''θα σε κανω μαγκα''. Γι αυτο τους βγαινει τ ονομα, επειδη πουλανε φυκια :tanevramou:
--- End quote ---
Βασικά έχει να κάνει με το πώς θεωρεί ο κάθε επαγγελματίας ότι πρέπει να συμπεριφέρεται. Δηλ. από την μία "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" (και ευθύνη βέβαια, δεν φταίει ο μάστορας αν ο οδηγός δεν μπορεί να μαζέψει 300 άλογα) και ό,τι ζητήσει θα του του το φτιάξει (έστω κι αν ξέρει ότι σε 1 μήνα θα σκάσει το μοτέρ) αλλά από την άλλη αν είναι κάποιος επαγγελματίας και θέλει να φτιάξει μια επικερδή και σοβαρή επιχείρηση τον ενδιαφέρει και η εικόνα του και τότε ενδεχομένως να χρειαστεί να απορρίψει προτάσεις του στυλ " μάστορα πάρε 3κ και κάντο 600 άλογα για να το λιώνω κάθε βράδυ στη Βούτα". Νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις φταίνε και ιδιοκτήτης (ειδικά αν περιμένει με 3κ να φτιάξει 600 άλογα μοτέρ, χωρίς να αλλάξει κιβώτιο, φρένα, διαφορικό κλπ) και μάστορας (που δεν λέει στον πελάτη τί περιορισμοί υπάρχουν με τοσα λεφτά και λέει "ναι ναι" απλά για να τσεπώσει το χρήμα).
Έχω ακούσει πολλά για τον Δάρα αλλά δεν μπορώ να κρίνω από προσωπική εμπειρία. Πάντως το να μπει μια τουρμπίνα στο Μιάτα δεν είναι κάτι το φοβερό, τα επιμέρους κομμάτια είναι που θέλουν μελέτη (κυρίως εξαγωγή και διαχείριση) και γι'αυτό υπάρχουν κιτ (FM, Begi κλπ) που είναι μελετημένα ειδικά για Μιάτα και δοκιμασμένα εδώ και χρόνια.
Πάντως αν ένας ανεξάρτητος έλεγχος δεν δείξει κάτι ανησυχητικό δεν είναι άσχημη αγορά και κάποια επίφοβα κομμάτια μπορούν να αλλαχτούν στην πορεία. (π.χ. πολλαπλή εξαγωγής κλπ)
Ξάδελφος:
--- Quote from: heras on November 17, 2010, 11:44:20 AM ---Το θεμα ειναι οτι αν παει καποιος στον Δαρα ή στον καθε Δαρα κ του πει οτι θελω να μου το κανεις 500 αλογα, οφειλει ο μαστορας να τον αποτρεψει κ να του προτεινει κατι πιο ''γηινο''....κ οχι να του πει ναι ''θα σε κανω μαγκα''. Γι αυτο τους βγαινει τ ονομα, επειδη πουλανε φυκια :tanevramou:
--- End quote ---
Κανονικα ετσι θα επρεπε.Εξηγεις τι και πως και αν θελει ο πελατης τι κανεις ,προχωρας ή τον στελνεις ουσιαστικα σε αλλον?..Αν πει δε στο φτιαχνω και ο πελατης ειναι καψωμενος με το λιλι(λεφτα)στο χερι στανταρ παει αλλου.
Ποσα αλογα στοχευει ο Αιμιλιος ειπαμε?.Οσοι κα να του λεμνε μην το κανεις ,απαξ και εκεινος το γουσταρει θα κανει το κεφι του(και καλα θα κανει μια ζωη εχουμε).
Δε μιλαμε για αναρτηση και φρενα εκει εννοειτε οτι δεν υπαρχει σκοντο . Εκει εχει ΝΑΙ-ΟΧΙ.
Ξερεις κανεναν να θελει ιπποδυναμεις που αντικειμενικα...θ αντεξει το μοτερ.Οι περισσοτεροι θελουν παραλογα πραγματα.
Ειναι σαν τις μπουτικ.Παει η χοντρουλα και θελει κολαν και στραπλες,η πωλητρια ευγενικα(αρκετες φορες) προσπαθει να την αποτρεψει αν εκεινη δεν αλλαζει γνωμη της τα πουλα και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ μετα :moutza: .
nmwisima:
Google λέγεται, βάζεις μια λέξη και βρίσκεις. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version