!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (75/298) > >>

Ξάδελφος:
Eλεος ρε παιδια...
Κι εγω δε χωνευω οτιδηποτε εχει υπερτροφοδοτηθει και πωλειται μεταχειρισμενο αλλα δε μπορεις a priori να βγαζεις κατι σκαρτο.Αθελα σας χαντακωνετε το ενδεχομενο πωλησης τ αυτοκινητου χωρις να εχετε χειροπιαστα στοιχεια γι αυτο.Αν παω εγω και πω του καθε Δαρα κανε μου το μιατα 500 αλογα  και μετα αυτο σπασει,θα φταιει ο καθε Δαρας ή εγω που ειμαι μ@λ@κ@ς.Ο Δαρας εχει φτιαξει αμαξια που σπασαν πριν φτασουν απ το συνεργειο του μεχρι το Σεφ κι εχει φτιαξει και Bmw φιλου μου που 6 χρονια τωρα κυκλοφορει απροβληματιστα.Τι ισχυει , ειναι καλος ή κακος μαστορας.
Δηλαδη ποιες μετατροπες ειναι καλες,αυτες που της εκανε  επιβλεπων ο  φιλος "κος Στελιος" ή εγω με τ αμαξι λυμενο κατω στην αυλη μου με καλεμι και σφυρι?.

xenos:
Γιωργο για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει μόνο κακά λόγια (δλδ πάρα πολλά αυτοκίνητα να σπάνε) και είναι από τους λίγους, μην σου πω μοναδικός, που έχω ακούσει τόσα. Τώρα αν κάποιος βασίζεται στον λόγο ενός αγνώστου (εμένα δλδ) σε ένα από τα 100άδες φόρα που υπάρχουν για να πάρει αυτοκίνητο, τότε είναι άξιος της μοίρας του.

leonidas11b:
Δεν εγραψα οτι δεν χωνευω τα τουρμπατα κομπρεσερατα κτλ. που πωλουνται ουτε οτι ειναι σκαρτο!!!!!!!

Εγραψα

--- Quote from: leonidas11b on November 17, 2010, 10:42:26 AM ---To ειδα κι εγω οτι το εφτιαξε στον Δαρα για τον οποιο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα ακριβως το αντιθετο θα ελεγα αλλα ειπα να σωπασω!!!

--- End quote ---

Οποιος θελησει να αγορασει μτχ υπερτροφοδοτουμενο καλα θα κανει να το ψαξει καλυτερα και περισσοτερο....οχι μονο για το συγκεκριμενο αλλα γενικα!

--- Quote from: Ξάδελφος on November 17, 2010, 10:54:02 AM ---Αν παω εγω και πω του καθε Δαρα κανε μου το μιατα 500 αλογα  και μετα αυτο σπασει,θα φταιει ο καθε Δαρας ή εγω που ειμαι μ@λ@κ@ς.

--- End quote ---

Θα φταιει και αυτος που το δεχτηκε!
Γιατι σιγουρα θα γνωριζε οτι θα σπασει!!

Δεν υπαρχει λογος να κανουμε αυτη την κουβεντα γιατι εχεις ενα δικιο οτι αθελα μας χαντακωνουμε το ενδεχομενο πωλησης τ αυτοκινητου....εγω απλα θα συμφωνησω με τον Μαπα poy postare απο πανω.^^

nmwisima:

--- Quote from: option-D on November 17, 2010, 09:23:23 AM ---Στείλε μου το γατάκι Αθήνα ΤΩΡΑ!!  :giveheart:
--- End quote ---

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on November 17, 2010, 11:32:02 AM ---
--- Quote from: option-D on November 17, 2010, 09:23:23 AM ---Στείλε μου το γατάκι Αθήνα ΤΩΡΑ!!  :giveheart:
--- End quote ---

--- End quote ---

Γιατι παντα εχεις ευκαιρες τετοιες φωτο ? .  :????:

:gay:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version