!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
nmwisima:
--- Quote from: spoumi on November 13, 2010, 12:28:37 PM ---όταν πάω να γράψω στο τσατ μου βγάζει αυτό το έρρορ ενώ παλιότερα δεν μου το έβγαζε..
--- End quote ---
Είναι επειδή γράφεις μπούρδες :girlie: :girlie: :girlie:
spoumi:
--- Quote from: nmwisima on November 13, 2010, 01:36:18 PM ---
--- Quote from: spoumi on November 13, 2010, 12:28:37 PM ---όταν πάω να γράψω στο τσατ μου βγάζει αυτό το έρρορ ενώ παλιότερα δεν μου το έβγαζε..
--- End quote ---
Είναι επειδή γράφεις μπούρδες :girlie: :girlie: :girlie:
--- End quote ---
στο βγάζει δηλαδή τόσες φορές που κατάλαβες ότι είναι από αυτό? :P :P :P
pooru ni san:
To ποστ σου δε χρειάζεται να το ξαναδιαβάσω, το κατάλαβα από την αρχή. ;)
Συγκεκριμένα πράγματα σου έθιξα:
- "Επισης κατι που αναφερεται και εδω πιο πανω εχει τιμονι σαν videogame, ισχυει, ακριβως την ιδια αισθηση αποκομιζω και απο το NC νιωθω οτι δεν ξερω που πατανε οι τροχοι"
- "αλλα τελικα αποδεικνυεται οτι και τα 2 στριβουν πολυ καλυτερα απο ΝΒ"
- "Οποτε κρίνοντας εκ του αποτελεσματος και τα 2 ειναι συνολικα καλυτερα αυτοκινητα"
Η απόδειξη ποιά είναι; Θες να μας εξηγήσεις τι σημαίνει στρίψιμο καλύτερα γιατί εκεί κόβω πως υπάρχει θέμα. Άλλο το να είναι πιο ολοκληρωμένο ένα αυτοκίνητο και άλλο το να στρίβει καλύτερα.
:????:
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on November 13, 2010, 09:38:19 AM ---Επισης οταν βαζουμε και το ΤΤ στην κουβεντα, τοτε επειδη εχουμε ενα 2 θεσιο sport-roadster, θεωρω οτι τα κριτηρια ειναι παλι τα ιδια μιας και το ζητουμενο ειναι παλι η οδηγικη ευχαρίστηση.
--- End quote ---
Κάθε άλλο. Το ΤΤ ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν ήθελε να είναι σπορ αυτοκίνητο και επουδενί το ζητούμενό του δεν ήταν η οδηγική ευχαρίστηση.
Το βάρος του, το μέτρι σε αίσθηση τιμόνι και το μη απενεργοποιούμενο ESP το βεβαιώνουν αυτό.
Το ζητούμενο του ΤΤ είναι να προσφέρει σπορ ΣΤΙΛ, με αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και πολυτέλεια.
Τελικά, ειδικά στις πιο σύγχρονες εκδόσεις του, το ΤΤ είναι αρκετά σπορ καθώς οι τεχνιτές μέθοδοι ελέγχου του αμαξώματος και η εξέλιξη των ηλεκτρονικών (δεν μιλάω τόσο για το σύστημα ελέγχου ευστάθειας, όσο ας πουμε για την κρεμαγιέρα) έχουν κλίσει πολύ την ψαλίδα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.
dimsabas:
--- Quote from: Cobra_MX5 on November 13, 2010, 11:20:02 AM ---Μπαι δε γουει, ηταν κανεις απο εδω χτες εκεινη την ωρα (2-2:30) σε ποδηλατοβολτα στην παραλιακη; Γιατι καποιος με χαιρετησε (οχι προσωπικα, για το μιατα)...
--- End quote ---
Πάνε ποδηλατοβόλτες ξημερώματα; :yawn:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version