!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (60/298) > >>

kakwkei:
Αχιλλεα  :yeah:, απο τις καλυτερες κριτικες που εχω διαβασει για το ΤΤ.. σε 2 προτασεις τα ειπες ολα, με βρισκεις απολυτως συμφωνο..

νομιζω οτι η φραση-κλειδι ειναι η εξης: "δεν προσφερει σπορ οδηγηση, αλλα σπορ στυλ'', agree 100%.

Παραμενει βεβαια εξαιρετικο αυτοκινητο, αλλα οχι σπορ

dimsabas:
Καλά, κι η έννοια του σπορ είναι πολύ υποκειμενική και στο περίπου. Εξηγούμαι: αν κάποιος με Elise ή Caterham οδηγήσει το Miata και μας ακούσει να το αποκαλούμε σπορ, θα βάλει τα γέλια. Επίσης, όταν είχα το Sporty στα μαμά κιλά και το οδηγούσα, πίστευα ότι είναι σπορ και μου άρεσε πολύ η αίσθησή του. Τώρα, όποτε οδηγώ εργοστασιακό ΝΒ 1.8, απορώ με τον εαυτό μου... :moutza:
Προφανώς έχουν αλλάξει τα κριτήριά μου.
Δεν τα γράφω αυτά για το ΤΤ, άλλωστε δεν το έχω οδηγήσει. Απλώς ήθελα να πετάξω την κοτσάνα μου στο off topic... και να τα μεταφέρω όλα στο Μπλα-Μπλα. :P

kakwkei:
Elise...... :giveheart: :giveheart: :yeah: :yeah:

racing nick:

--- Quote from: dimsabas on November 13, 2010, 09:22:06 PM ---
--- Quote from: Cobra_MX5 on November 13, 2010, 11:20:02 AM ---Μπαι δε γουει, ηταν κανεις απο εδω χτες εκεινη την ωρα (2-2:30) σε ποδηλατοβολτα στην παραλιακη; Γιατι καποιος με χαιρετησε (οχι προσωπικα, για το μιατα)...

--- End quote ---

Πάνε ποδηλατοβόλτες ξημερώματα; :yawn:

--- End quote ---
μονο βουνο . σημερα  πρωι στην  παρνηθα απιστευτες σκηνες μεσα στο δασος με ομιχλη

dimsabas:
Μπράβο ρε Νικολή, άξιος! :clap: :clap: :clap: :clap:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version