!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (43/298) > >>

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:32:45 PM ---1. Ε, πως ρε σκατόγερε δεν είχε αποτέλεσμα? Δεν έχω συμμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό?????
2. ο Σπούμις και ο Σάμπας δηλαδή ήταν στην αρχική ομάδα???? Τέλος πάντων το νόημα ήταν ευχαριστώ σε όσους καθημερινά τακτποιούν το φόρουμ.

--- End quote ---

1.Η μόνη ελπίδα για να συμμορφωθείς είναι η λοβοτομή..

2.Μόλις ζήσαμε μία ιστορική στιγμή?Ευχαρίστησες τον Σάμπα??Συγχωρέστε μου το πολιτικό σχόλιο,αλλά μετα την ευχαριστία
του Σημίτη στους αμερικάνους,αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στιγμή της νεώτερης ιστορίας μας..

GENERAL:

--- Quote from: Manolis on November 10, 2010, 01:11:08 PM ---
--- Quote from: GENERAL on November 10, 2010, 08:11:18 AM ---ΥΓ. Δεν παιζει να το γιορτασουμε σημερα-αυριο εστω και με ενα απλο καφεδακι???

--- End quote ---

Εσύ τώρα να γιορτάσεις τα γενέθλια του φόρουμ θες,ή να αρχίσεις να μοιράζεις τσαγάκια  :axe:
δεξιά κ αριστερά  :girlie: ?? Δεν κρατιέσαι ρε παλιόπαιδο..

--- End quote ---

Γιατι το λες αυτο βρε παλιοχαρακτηρα??? Εγω δεν ειμαι τετοιος. Ασε που ειμαι μαμα και δεν ξερω απο αυτα!!! Παρολα αυτα δεν παιζει να κανονιστει κατι? Γενεθλια του φορουμ ειναι αυτα!!! Δεν κανει να το αφησουμε ετσι!!!

nmwisima:

--- Quote from: Manolis on November 10, 2010, 01:35:33 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:32:45 PM ---1. Ε, πως ρε σκατόγερε δεν είχε αποτέλεσμα? Δεν έχω συμμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό?????
2. ο Σπούμις και ο Σάμπας δηλαδή ήταν στην αρχική ομάδα???? Τέλος πάντων το νόημα ήταν ευχαριστώ σε όσους καθημερινά τακτποιούν το φόρουμ.

--- End quote ---

1.Η μόνη ελπίδα για να συμμορφωθείς είναι η λοβοτομή..

2.Μόλις ζήσαμε μία ιστορική στιγμή?Ευχαρίστησες τον Σάμπα??Συγχωρέστε μου το πολιτικό σχόλιο,αλλά μετα την ευχαριστία
του Σημίτη στους αμερικάνους,αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στιγμή της νεώτερης ιστορίας μας..
--- End quote ---

1. Πράγματι, μόνο έτσι θα πέσω στο δικό σου επίπεδο εγκεφαλικής λειτουργίας και θα συνεννοηθούμε :finger:
2. Τον ευχαριστώ ναι, γι αυτό που κάνει στο φόρουμ. Αν και περισσότερο σπαμάρει παρά μοντερετάρει.

υ.γ. Αν και τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα μοντερετάρει αρκετά... :llol: :llol:

Manolis:
Μην τον ευχαριστείς για την δουλειά που κάνει για το φόρουμ.Απλά για την υπομονή του..
Τα περι εγκεφαλικής λειτουργίας δεν τα σχολιάζω,μου αρκεί απλά το ότι έγραψες τόσες πολλές λέξεις στην
σωστή σειρά και χωρίς λάθη  :yeah:

(πάω να φύγω γιατί αλλιώς θα χάσω όλο μου το μεσημέρι για να ασχολούμαι με τις βλακείες σου  :P )

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:38:52 PM ---υ.γ. Αν και τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα μοντερετάρει αρκετά... :llol: :llol:

--- End quote ---

Ναι, μπορεί να ρετάρω, ακόμα κι έτσι όμως, ένα Aygo το τσάγιασα σήμερα... :excited: :excited: :excited:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version