!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Ξάδελφος:
http://www.car.gr/parts/view/908322/
"Η περιγραφή δεν φαίνεται διότι έχει ακατάλληλο περιεχόμενο."
Τι να εγραφε αραγε?. :????:
:moutza:
nmwisima:
Λεωνίδα, ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια.
Στο σάιτ έχω προς το παρόν ανεβάσει απο τα πρώτα, που ήταν ιστοριούλες.
Ξάδελφε, δεν θυμόμουν καν ότι τις είχα βάλει εκει.
που τις βρήκες??
Στην περιγραφή μάλλον είχα βάλει το λινκ από το bits γι αυτό και το σβήσαν.
Δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ. :punish:
Manolis:
--- Quote from: GENERAL on November 10, 2010, 08:11:18 AM ---ΥΓ. Δεν παιζει να το γιορτασουμε σημερα-αυριο εστω και με ενα απλο καφεδακι???
--- End quote ---
Εσύ τώρα να γιορτάσεις τα γενέθλια του φόρουμ θες,ή να αρχίσεις να μοιράζεις τσαγάκια :axe:
δεξιά κ αριστερά :girlie: ?? Δεν κρατιέσαι ρε παλιόπαιδο..
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:14:18 PM ---Εχω κρατήσει όλα μα όλα τα πμ από τους αντμινς και τους μοντ, αλλά και τα ερωτικά ποιήματα που μου έχει στείλει το επίσημο Mymx5.gr ως ιντερνετική οντώτητα. Πολλές φορές τα ανοίγω, ακουμπάω με τα δάχτυλά μου την οθόνη και δακρύζω απο συγκίνηση.
--- End quote ---
Και που στα στείλαμε τι έγινε?Μας/σου έμεινε μόνο η συγκίνηση,γιατί από αποτέλεσμα τπτ :moutza:
--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:14:18 PM ---Αυτό είναι το MyMx5 και για αυτές τις συνθήκες ευχαριστούμε τα παιδιά που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν
και ακόμα περισσότερο τα παιδια που το διατηρούν και μας ανέχονται.
--- End quote ---
Και επειδή είσαι και λίγο βραδύνους θα σου λύσω μία μεγάλη σου απορία.Τα ίδια παιδιά είναι :moutza:
nmwisima:
--- Quote from: Manolis on November 10, 2010, 01:24:31 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:14:18 PM ---Εχω κρατήσει όλα μα όλα τα πμ από τους αντμινς και τους μοντ, αλλά και τα ερωτικά ποιήματα που μου έχει στείλει το επίσημο Mymx5.gr ως ιντερνετική οντΌτητα. Πολλές φορές τα ανοίγω, ακουμπάω με τα δάχτυλά μου την οθόνη και δακρύζω απο συγκίνηση.
--- End quote ---
Και που στα στείλαμε τι έγινε?Μας/σου έμεινε μόνο η συγκίνηση,γιατί από αποτέλεσμα τπτ :moutza:
--- Quote from: nmwisima on November 10, 2010, 01:14:18 PM ---Αυτό είναι το MyMx5 και για αυτές τις συνθήκες ευχαριστούμε τα παιδιά που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν και ακόμα περισσότερο τα παιδια που το διατηρούν και μας ανέχονται.
--- End quote ---
Και επειδή είσαι και λίγο βραδύνους θα σου λύσω μία μεγάλη σου απορία.Τα ίδια παιδιά είναι :moutza:
--- End quote ---
1. Ε, πως ρε σκατόγερε δεν είχε αποτέλεσμα? Δεν έχω συμμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό?????
2. ο Σπούμις και ο Σάμπας δηλαδή ήταν στην αρχική ομάδα???? Τέλος πάντων το νόημα ήταν ευχαριστώ σε όσους καθημερινά τακτποιούν το φόρουμ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version