!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
george1.8:
Γ@μ@το!!!! :llol: :llol:
Konstantinos:
--- Quote from: K_ELEF on January 15, 2011, 03:05:34 AM ---Καλησπερα κι απο εμενα!
Ονομαζομαι Κωστας και ειναι η πρωτη φορα που γραφω (επιτελους) στο forum αν κ γραμμενος απο περσυ τον Ιουλιο που απεκτησα την ''αρρωστια'' ενα μτχ nc 1.8 base.
Ο λογος που γραφω στο θεμα σχετικα με bodykit για το nc ειναι οτι το δικο μου mx το αγορασα με τον εμπρος προφυλακτηρα του il φορεμενο.
Στην συνεχεια κ υστερα απο μια αστεια συγκρουση απο πισω φορεσα κ τον πισω προφυλακτηρα του il.
Μεχρι εδω ολα καλα....ναι αμε... :moutza:
Απο θεμα εμφανισης σε αλλους αρεσει σε αλλου οχι...οκ δεκτο!
ΟΜΩΣ...απο θεμα λειτουργικοτητας,στην καθημερινη οδηγηση στην πολη,με τοσα κουλαδια κ ανεγκεφαλους που κυκλοφορουν αναμεσα μας και λογω υλικου κατασκευης του (πολυεστερας) οποιος αποφασισει να βαλει bodykit στο αμαξι του ας οπλιστει με γερη υπομονη,ασφαλιστη με κατανοηση κ φαναρτζη κολλητο/συγγενη!!!
Με την παραμικρη επαφη κανει επιφανειακες ρωγμες το χρωμα,αν ειναι πιο σοβαρη η επαφη τσακιζει κ ο πολυεστερας και αν πολυ ''στενη'' η επαφη τοτε σπαει κ... :'(
Σας μιλαω εκ πειρας...σε 18 μηνες που εχω το miata με τους προφυλακτηρες του il,εχω παει 3 φορες τον εμπρος για επισκευη,1 τον πισω και μεθαυριο Δευτερα θα ΞΑΝΑπαω και για τους δυο (οπου ο μπροστινος αγοραστηκε κ τοποθετηθηκε τα Χριστουγεννα) !!!
Οπωτε οποιος φιλος σκεφτεται να βαλει bodykit στο nc (κ οχι μονο) ας λαβει αυτα τα μειονεκτηματα υπ'οψη του διοτι ειναι ψυχοφθορο να βλεπεις το αμαξι σου με το παραμικρο χτυπημενο κ κυριως αντιοικονομικο,ιδιως τετοιες εποχες!
Ελπιζω στην επομενη βολτα-συναντηση να ειμαι οκ και δωσω το παρον...να ειστε ολοι καλα,καληνυχτα!
--- End quote ---
:excited: Επιτέλους! Καιρός ήταν να γράψεις κάτι! Με το αμάξι του Κώστα έχω πάθει τρελό σκάλωμα και μιλάμε για ένα πανέμορφο NC..με άπειρα καλούδια πάνω (ίσως και τα περισσότερα από πλευράς αισθητικής)! Δεν θα πω τίποτα περισσότερο και περιμένω να το παρουσιάσει εδώ!
option-D:
--- Quote from: gianic on January 15, 2011, 08:00:31 PM ---
--- Quote from: xenos on January 15, 2011, 07:54:54 PM ---οκ, φαντάζομαι έχεις βρει την χρυσή τομή (ή συμβιβάζεσαι). ::-
--- End quote ---
Για ποιο λογο να συμβιβαστω; Μπορω να το πουλησω αυριο και να παρω ενα boxster s του 2001 που κανει ολα τα παραπανω που σου εγραψα αλλα πολυ χειροτερα.
--- End quote ---
Κάτι μου θυμίζει αυτή η θλιβερή ιστορία :llol:
racing nick:
γνωριζουμε τι λαμπες φοραει το μκ2,5 στον προτζεκτορα ? νομιζω h7 ή κανω λαθως ?
option-D:
Ποιον λες "προτζέκτορα" ; Τη μεσαία σκάλα;
Αν ναι, ο τύπος είναι hb4 ή 9006 (το ίδιο πράγμα είναι)..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version