!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
xenos:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:37:30 PM ---Ξενοφωντα εχεις ανοιξει ποτε το καπο του κινητηρα βραδυ?.
Αν ναι θα καταλαβαινες γιατι λεω να βαλει εκει φως. Μια φορα θα χρειαστει και θα κανει αποσβεση τον κοπο του.
--- End quote ---
Άστα Γιώργο! Χθες 00.00 προσπαθούσα να βάλω με καλώδια ένα πεθαμένο μπροστά! :'(
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:37:30 PM ---Τα παπουτσια με τα φωτακια γ @ μ α τ α !
--- End quote ---
Πολλά φοράνε τέτοια. :nod:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:41:58 PM ---Μου κανα δωρο παντοφλες που τις βαζεις στο φουρνο μικροκυματων και μετα για ωρες ειναι ζεστες.
--- End quote ---
:zalistika: τι ειδικό έχουν? :????:
spoumi:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:43:35 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on January 14, 2011, 03:42:12 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:39:41 PM ---
--- Quote from: spoumi on January 14, 2011, 03:20:30 PM ---Αυτό για την μηχανή το σκέφτηκα αλλά δν ξέρω αν θα αντέξουν τις θερμοκρασίες.
--- End quote ---
Σιγα τι θερμοκρασιες.Τοσα πλαστικα εχει μεσα εκει και δεν παθαινουν τιποτα. ;)
--- End quote ---
Σωστα...
Αν εχει σωστο φωτισμο δεν ειναι καγκουρια... οπως ειπε ο Ξαδερφος 1φορα θα το χρειαστεις...
--- End quote ---
Ακριβως,δεν ειναι θεμα μοστρας για να ναι καγκουρια,εκτος και αν περναει ο Σπυρος απ τα "στεκια" με το καπο ανοιχτο. :llol:
--- End quote ---
εννοείται.. θα βάλω κι ένα κόκκινο στο χαμόγελο να μου φωτίζει το intercooler που δεν έχω.. :P
Basilmx5:
--- Quote from: spoumi on January 14, 2011, 03:52:27 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:43:35 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on January 14, 2011, 03:42:12 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 03:39:41 PM ---
--- Quote from: spoumi on January 14, 2011, 03:20:30 PM ---Αυτό για την μηχανή το σκέφτηκα αλλά δν ξέρω αν θα αντέξουν τις θερμοκρασίες.
--- End quote ---
Σιγα τι θερμοκρασιες.Τοσα πλαστικα εχει μεσα εκει και δεν παθαινουν τιποτα. ;)
--- End quote ---
Σωστα...
Αν εχει σωστο φωτισμο δεν ειναι καγκουρια... οπως ειπε ο Ξαδερφος 1φορα θα το χρειαστεις...
--- End quote ---
Ακριβως,δεν ειναι θεμα μοστρας για να ναι καγκουρια,εκτος και αν περναει ο Σπυρος απ τα "στεκια" με το καπο ανοιχτο. :llol:
--- End quote ---
εννοείται.. θα βάλω κι ένα κόκκινο στο χαμόγελο να μου φωτίζει το intercooler που δεν έχω.. :P
--- End quote ---
Μπορεις να βαλεις κ ενα τετοιο αλλα να μην το λειτουργεις απλα να φαινεται... :llol: :llol: :llol: :llol:
spoumi:
Με τσάκωσες :-X :oops: :llol: :axe:
Basilmx5:
Ειναι φοβερο δοκιμαστε το.... :llol: :llol: :llol:
http://www.youtube.com/user/tippexperience
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version