!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
xenos:
--- Quote from: spoumi on January 14, 2011, 03:20:30 PM ---
--- Quote from: george1.8 on January 14, 2011, 12:55:28 PM ---Δεν είναι κόκκινος ο ΟΕΜ φωτισμός...κίτρινος δεν είναι;
--- End quote ---
δες στις πίσω φωτό...Κόκκινος είναι.Όχι ότι έχει και πολλή σημασία..
Είδα και στο miatanet ένα πορτοκαλοκίτρινο αλλά δεν μου άρεσε.
--- Quote from: Ξάδελφος on January 14, 2011, 02:10:21 PM ---
Βαλε φως και μπροστα στο καπο της μηχανης ,με το καταλληλο διακοπτακι επαφης ,να εχει φως οταν το ανοιγεις .
--- End quote ---
Δεν είναι τίποτα, όλη η διαδικασία είναι να το πάρεις απόφαση :P
Αυτό για την μηχανή το σκέφτηκα αλλά δν ξέρω αν θα αντέξουν τις θερμοκρασίες.
--- End quote ---
Σπύρο μπορείς μετά να πάρεις και τα παπούτσια που έχουν τα πιτσιρίκια με τα λαμπάκια! :P
Kαι για το σπίτι...
Ξάδελφος:
Ξενοφωντα εχεις ανοιξει ποτε το καπο του κινητηρα βραδυ?.
Αν ναι θα καταλαβαινες γιατι λεω να βαλει εκει φως. Μια φορα θα χρειαστει και θα κανει αποσβεση τον κοπο του.
Τα παπουτσια με τα φωτακια γ @ μ α τ α !
Basilmx5:
Tα παντοφλακια για το σπιτι ειναι απιστευτα με τα φωτακια... :llol: :good: :good:
spoumi:
--- Quote from: Basilmx5 on January 14, 2011, 03:38:17 PM ---Tα παντοφλακια για το σπιτι ειναι απιστευτα με τα φωτακια... :llol: :good: :good:
--- End quote ---
ξεκινάμε diy? :P :moutza:
Ξάδελφος:
Μου κανα δωρο παντοφλες που τις βαζεις στο φουρνο μικροκυματων και μετα για ωρες ειναι ζεστες.
Παντως μη το γελατε.Για πιτσιρικια αυτα τα παπουτσια με τα φωτακια ειναι πολυ καλα ως προς την ασφαλεια τους σαν πεζοι τη νυχτα και μαλλον γι αυτο φτιαχτηκαν.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version