Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Car Videos & Multimedia [#2]  (Read 209918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 05, 2011, 09:47:51 PMReply #825

Offline dimsabas

Re: Car Videos & Multimedia [#2]
« Reply #825 on: June 05, 2011, 09:47:51 PM »
Όπως και να αφήσεις ασχολίαστο το γεγονός ότι αν πας να ντριφτάρεις το Miata με τις 130άρες (και βάλε) που κάνει ο Φερνάντος, θα έχεις ξεμείνει από δύναμη (προ πολλού) και δεν ξέρεις πού θα καταλήξεις.

June 05, 2011, 11:07:56 PMReply #826

Offline Liakos

« Reply #826 on: June 05, 2011, 11:07:56 PM »
Εχεις δικιο, κεντρομηχανες ειναι. Εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι ενα πισωβαρο συνολο δεν ειναι η ιδανικοτερη βαση για drift. Δε λεω οτι δε γινεται.  :)

Τι να μας πει κ ο Alonso...  :P :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

June 06, 2011, 04:15:08 PMReply #827

Offline zerbos

« Reply #827 on: June 06, 2011, 04:15:08 PM »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s6OQOOL4Y24[/youtube]
2004 NBfl Sporty

-No, a soshinoya badge does not make you JDM. But it does show that you're an enthusiast-.

June 07, 2011, 01:44:02 AMReply #828

Offline simkoz

« Reply #828 on: June 07, 2011, 01:44:02 AM »
WOW

:yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

June 07, 2011, 03:27:30 AMReply #829

emilmx

• Guest
« Reply #829 on: June 07, 2011, 03:27:30 AM »
Το βιντεο με τον Παπαργηροπουλο στο RX7  υπηρχε σε CD μαζι με το περιοδοκο XL.
To περιοδικο αυτο γνωρισε τεραστια επιτυχια και απηχηση και ενας απο τους λογους ειναι οτι τοτε οι συντελεστες τους δεν πουλαγανε υφακι και εξυπναδα ουτε ειχαν υφος χιλιων καρδιναλιων.
Οπως και οι ιδιοι ειχαν γραψει..απευθυνονταν τοσο στο γνωστη οσο και στο παλικαρακι που εμεινε τρεις φορες στην ιδια ταξη ή στο μεταναστη που δυσκολευοταν στα ελληνικα αλλα κυριως απευθυνονταν σ αυτους που "αγαπουσαν τη φαση" χωρις ταμπου και προκαταληψεις.
Δε γραφαν με υφος μπλανζε γιατι δε θελαν.
Ο Σταθης και τ αλλα παιδια δεν ισχυριστηκαν ποτε οτι ειναι λογιοι,καποιοι που τους ξερουν μπορουν να σας διαβεβαιωσουν ομως οτι μπορουν να μιλουν κι ετσι ...και ειχαν και το πασσπορτ της "κοινωνικης καταξιωσης " που λεγεται "πτυχιο πανεπιστημιου".
Ο Σταθης ο αδερφος του ο Μιχαλης ,ο Μητσος και πολλα αλλα παιδια τοτε με τιποτενιο μπαντζετ βγαλανε ενα περιοδικο που εσκισε ,ενα περιοδικο  που δεν ειχε μεσα μεταφρασμενα κειμενα παρουσιαζοντας υπερκατασκευες - υπεραυτοκινητα ,ουτε γκομενες ξενες μοντελες καβαλα σε εξατμισεις  που δηθεν περναν οι ιδιοι συνεντευξεις απ αυτες ( Η Σουζυ τον ελευθερο χρονο της παιζει με λεβιεδες και μετα τρωει βρωμικο στον Κωστα στη Σαφραπολη) , σε αριστα παντα ελληνικα,υποτιμωντας ετσι τους αναγνωστες αφου τα παρουσιαζαν για δικα τους.  
Οτι ειχε ροδες και οτι ειχε φτιαχτει με μερακι και αγαπη το παρουσιαζαν ακομη και αν ηταν το "κακο παπι" ή το "τιποτενιο" σταρλετακι του πιτσιρικα που μιλουσε με γκρικλισ.Καταδεχονταν και αυτα και ας μην ειχαν φτιαχτει με μπαντζετ δεκαδων χιλιαδων ευρω και ας μην ηταν 500 ιππους.
Τα ολντσκουλ πισωκινητα ποτε εγιναν της μοδας?

Οποιος ενδιαφερεται το cd το εχω.

απο της λίγες φορές που θα συμφωνήσω με των Γιώργο....

June 07, 2011, 07:40:37 PMReply #830

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #830 on: June 07, 2011, 07:40:37 PM »

απο της λίγες φορές που θα συμφωνήσω με των Γιώργο....
Εγω παλι ειμαι αντιθετος, απο τις λιγες φορες που θα διαφωνησω με τον Γιωργο, τον Σταθη δεν τον ξερω βεβαια, αλλα με τον Μιχαλη ειμασταν παρεα στο στρατο, καλο παιδι και δεν αντιλεγω σε αυτο. Αλλα παρα την προσπαθεια τους για μενα το XL ηταν αλλο ενα τραγικο περιοδικο, οχι σε συγκριση με το Max Power και το Βurn out, αυτα ηταν τραγικοτερα οπως λεει και ο Γιωργος, αλλα καλο ειναι να προσπαθεις να κανεις τον αναγνωστη σου να σκεφτεται και να προσπαθει να διαβασει ενα σωστο κειμενο η να παρακολουθει ενα σωστο βιντεο.Οσο για τα παιδακια που εχουν μεινει ταξη, ακομα και αυτα καλο ειναι να το παλεψουν και να μαθουν να μιλανε και να γραφουν σωστα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

June 08, 2011, 07:36:31 AMReply #831

Offline dimsabas

« Reply #831 on: June 08, 2011, 07:36:31 AM »
Αφού δεν ξήλωσε τη χειρολαβή ο μαχαραγιάς... :llol: :llol: :llol:
Time For a New Dishdasha

Είπε τον Αλλάχ... Παναγιώτη!

June 08, 2011, 07:50:42 AMReply #832

Offline option-D

« Reply #832 on: June 08, 2011, 07:50:42 AM »
Ξέρεις τι μου θυμίζει... (αλλά στο αθόρυβο)
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

June 08, 2011, 11:00:55 AMReply #833

Offline mx5mk1

« Reply #833 on: June 08, 2011, 11:00:55 AM »
Ξέρεις τι μου θυμίζει... (αλλά στο αθόρυβο)

νομίζω..... όλοι ξερουμε..... και σε όλους μας θυμίζει το ίδιο........   (έχει σχέση με το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου....)

:llol: :llol: :llol:

June 08, 2011, 06:00:57 PMReply #834

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #834 on: June 08, 2011, 06:00:57 PM »
Ο ανθρωπος εφτασε στα ορια του στο τελος!Τι παραληρημα ηταν αυτο? :llol: :llol: :llol:

June 08, 2011, 08:00:09 PMReply #835

Offline option-D

« Reply #835 on: June 08, 2011, 08:00:09 PM »
Όταν ο Daijiro συνάντησε το bosozoku  :llol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NonqZrwL-9c&NR=1[/youtube]

(στα parts 1 & 2 δείχνει διάφορα στάδια της κατασκευής της βάρκας)
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

June 09, 2011, 11:37:55 AMReply #836

Offline whosyodaddy

« Reply #836 on: June 09, 2011, 11:37:55 AM »
χθες βολταρα με το μιατακι μου και πετυχα πεντε εξι φιλους μου απο τη σχολη 'honda' και θυμηθηκαμε τα παλια..τα πολυ παλια ...ετος 2004-5
με τα 'γνωστα' σe πολλους κανιβαλικα civic..με τη γνωστη συνταγη..b18c μοτερακλα ,αλλαγμενα μετταλα,διπλα ελατηρια βαλβιδων,vtec killers εκκεντροφοποι,κτλ....προγραμμα με launch control πριν οπλησει το vtec και στροφαρισμα μεχρι 10.500-11.000σ.α.λ..και οποτε σπασει...αν σπασει!ενας φιλος μου,μου ειπε πως ειχε ανεβασει videakia με μενα και το πρωτο μου type r civicaki.το ενα διχνει μια θρυλικη κοντρα με punto 300hp και μια καροτσα πισω μεχρι τη γεφυρα της κερατεας.τα ανεβαζω ετσι χωρις λογο πιο πολυ για την ιστορια :yeah: :yeah:

http://media.photobucket.com/video/vti/xaralampinos/25012007092.mp4?o=
http://media.photobucket.com/video/vti/xaralampinos/MOV00028.mp4?o=3

June 09, 2011, 11:45:00 AMReply #837

Offline mx5mk1

« Reply #837 on: June 09, 2011, 11:45:00 AM »
χθες βολταρα με το μιατακι μου και πετυχα πεντε εξι φιλους μου απο τη σχολη 'honda' και θυμηθηκαμε τα παλια..τα πολυ παλια ...ετος 2004-5
με τα 'γνωστα' σe πολλους κανιβαλικα civic..με τη γνωστη συνταγη..b18c μοτερακλα ,αλλαγμενα μετταλα,διπλα ελατηρια βαλβιδων,vtec killers εκκεντροφοποι,κτλ....προγραμμα με launch control πριν οπλησει το vtec και στροφαρισμα μεχρι 10.500-11.000σ.α.λ..και οποτε σπασει...αν σπασει!ενας φιλος μου,μου ειπε πως ειχε ανεβασει videakia με μενα και το πρωτο μου type r civicaki.το ενα διχνει μια θρυλικη κοντρα με punto 300hp και μια καροτσα πισω μεχρι τη γεφυρα της κερατεας.τα ανεβαζω ετσι χωρις λογο πιο πολυ για την ιστορια :yeah: :yeah:

http://media.photobucket.com/video/vti/xaralampinos/25012007092.mp4?o=
http://media.photobucket.com/video/vti/xaralampinos/MOV00028.mp4?o=3

Μπράβο φίλε !!  Συγχαρητήρια !!  Είσαι πολύ καλός   ........            ;)

;)

June 09, 2011, 11:58:43 AMReply #838

Offline Ξάδελφος

« Reply #838 on: June 09, 2011, 11:58:43 AM »
Tiς προαλλες πηγαινα μια επισκεψη σε ενα φιλο στα Λιοσια. Βγηκα σ ενα δρομο και πατωντας λιγο παραπανω το γκαζι διπλωσε λιιιγο  το μιατα για αρκετα μετρα με πρωτη και δευτερα.Εφτασα στο φαναρι και περιμενα .
Πισω ερχεται και κολλα ενα civic με εναν πολυ κοντο οδηγο και εκανε κατι που δεν καταλαβα το λογο.
Πατουσε,κολλησε στο γκαζι και τ αμαξι για λιγα δευτερολεπτα βαραγε συνεχομενα κοφτες.Δε μαρσαριζε. Τερμα γκαζι πατημενο.Το ιδιο ειδα και στο βιντεακι.Αυτο γιατι το κανουν? ειναι σαν τα φλογιδια στο πατα ασε γκαζι των τουρμπατων,δηλωνει καποια βελτιωση,ειναι καποιος μυστικος κωδικας επικοινωνιας?
Σημαινει κατι να κανει τ αμαξι σα χαλασμενο?
Με ρωτα η ανυποψιαστη Μαριλενα διπλα ,  "γιατι κανει αυτο τετοιο παραξενο θορυβο, χαλασμενο ειναι?"
Αναψε το φαναρι μου κολλαει σχεδον επανω στον προφυλακτηρα ,τον γραφω στα παλια μου υποδυματα και στην πρωτη στροφη που ηρθε,οχι καμια ιδιαιτερη στροφη,καμπη απλα ετριψα  γρηγορα και το civic υποστρεφοντας εσκασε στο πεζοδρομιο και με σκασμενο λαστιχο πια συρθηκε σ ενα στενο.
Ηθελε και κυνηγητα κατα τ αλλα ,που να το παταγα κι ολας και ν ακολουθουσε.
Τοτε γυρισε η ΜΑριλενα ακουγωντας το μπαμ απ το λαστιχο στο πεζοδρομιο και το θορυβο ,εκοψα κι εγω μηπως τσακιστηκε ο βλακας και μου κανει"Καλα στο ειπα χαλασμενο ηταν"

June 09, 2011, 12:04:30 PMReply #839

Offline whosyodaddy

« Reply #839 on: June 09, 2011, 12:04:30 PM »
launch control θα ειχε..
καλα εκανες και τον αγνοησες καγκουριες θα εκανε ,καγκουρας θα ητανε σαν εμενα παλια..
το θεμα ειναι αυτο ακριβως ..καποια στιγμη σταματας χορταινεις απο τετοια και ειναι καλο αυτο,οταν πια συνηδητοποιεις αλλα πραγματα για το δρομο,γιατι καποιοι με ειχαν ρωτησει γιατι ειχα δωσει το s2000 και πηγα σε μιατακι..
οπως και να εχει ..καγκουριες θα εκανε ..περναγε φαση ο ανθρωπος,το οτι σου εκανε γκαζιες τι να σου πω δε μπορω να στο εξηγησω.