!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
GENERAL:
TOO MUCH POWER!!!
Nitroking:
--- Quote from: Neko on June 28, 2011, 07:53:52 PM ---Ταινια με μπολικο Drift ;)
--- End quote ---
ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ! Ο ορισμος του EPIC FAIL! Αδιαφορο σεναριο, ΓΕΛΟΙΑ animations (ελεος δηλαδη!) και το χειροτερο: Υποτιθεται οτι ο τυπος εφτιαχνε ενα FC και στις μισες σκηνες αντι για το FC εμφανιζεται ενα αλλο ακυρο πρασινιαρικο S14 και καλα οτι ειναι το FC! Δηλαδη για μαλακες μας περνας ρε σκηνοθετα? Ελεος-ελεος-ελεος! :o
ΥΓ: Καλα για drift ουτε λογος..
option-D:
Τι είναι; Στυλ KL Evolusi; :llol:
Υπάρχουν πολλές ταινίες πάντως made in Indonesia, Malaysia κλπ οι οποίες είναι όχι απλά low budget αλλά zero budget κι είναι τραγικά αστείες.. Άμα ποτέ βρω καμιά τέτοια εννοείται ότι τη βλέπω ολόκληρη, για να γελάσω..
jSkyline:
--- Quote from: mx5mk1 on June 28, 2011, 01:40:18 PM ---
--- Quote from: simkoz on June 28, 2011, 12:36:15 PM ---Λύσαξες πιά....
:moutza: :moutza: :moutza:
αλλά τα κατάφερες όταν και άμα μπορέσω θα πάρω μια Μ3 να κάνει παρέα στο ΜΧ5
--- End quote ---
εσύ θα μπορέσεις Σίμο μου! κάποιοι άλλοι όχι !(όπως εγώ για παράδειγμα !)
:giveheart:
--- End quote ---
Υπαρχουν και καποιοι που ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να μην θελουν ποτε να αποκτησουν ενα Μ (όπως εγώ για παράδειγμα !)
Aν θυμαμαι καλα σου εχω επισημανει ηδη μια φορα οτι δεν ειμαστε φορουμ που ασχολειται με BMW,το θεμα ειναι οτι γινεσαι κουραστικος με τους αναγνωστες του φορουμ, αν εχεις οποιοδηποτε κερδος με τις προβολες αυτες τοτε μαλλον θα πρεπει να σε χειριστουμε σαν dealer. Αν θες να συμμετεχεις στο φορουμ, θα συμμετεχεςις μονο για το ΜΧ5.
Neko:
--- Quote from: SmoKnight on June 28, 2011, 11:57:23 PM ---
--- Quote from: Neko on June 28, 2011, 07:53:52 PM ---Ταινια με μπολικο Drift ;)
--- End quote ---
Την ειδες? Εισαι σιγουρος? Την ειδα επειδη διαβασα οτι πρωταγονιστει ενα mx5 :angel:
..... που ομως δεν ειδα (με εξαιρεση για μια στιγμη ενα κοκκινο NA παρκαρισμενο σ ενα γκαραζ) :????:
Δεν εχει drift. Κανα παντηλικακι στο μπαινοβγαινε απο το γκαραζ, και ολο pc animations αισχρου επιπεδου.... :nono: :nono: :nono:
--- End quote ---
Δεν την ειδα καλα που μου το ειπες ;D
Το τρειλερ ξεγελαει!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version