!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia [#2]
bill_viper:
--- Quote from: jSkyline on June 29, 2011, 10:58:34 AM ---
--- Quote from: mx5mk1 on June 28, 2011, 01:40:18 PM ---
--- Quote from: simkoz on June 28, 2011, 12:36:15 PM ---Λύσαξες πιά....
:moutza: :moutza: :moutza:
αλλά τα κατάφερες όταν και άμα μπορέσω θα πάρω μια Μ3 να κάνει παρέα στο ΜΧ5
--- End quote ---
εσύ θα μπορέσεις Σίμο μου! κάποιοι άλλοι όχι !(όπως εγώ για παράδειγμα !)
:giveheart:
--- End quote ---
Υπαρχουν και καποιοι που ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να μην θελουν ποτε να αποκτησουν ενα Μ (όπως εγώ για παράδειγμα !)
Aν θυμαμαι καλα σου εχω επισημανει ηδη μια φορα οτι δεν ειμαστε φορουμ που ασχολειται με BMW,το θεμα ειναι οτι γινεσαι κουραστικος με τους αναγνωστες του φορουμ, αν εχεις οποιοδηποτε κερδος με τις προβολες αυτες τοτε μαλλον θα πρεπει να σε χειριστουμε σαν dealer. Αν θες να συμμετεχεις στο φορουμ, θα συμμετεχεςις μονο για το ΜΧ5.
--- End quote ---
Άντε ρε Γιάννη...έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεάκια για BMW...ήμαρτον...
Manolis:
--- Quote from: jSkyline on June 29, 2011, 10:58:34 AM ---Aν θυμαμαι καλα σου εχω επισημανει ηδη μια φορα οτι δεν ειμαστε φορουμ που ασχολειται με BMW,το θεμα ειναι οτι γινεσαι κουραστικος με τους αναγνωστες του φορουμ, αν εχεις οποιοδηποτε κερδος με τις προβολες αυτες τοτε μαλλον θα πρεπει να σε χειριστουμε σαν dealer. Αν θες να συμμετεχεις στο φορουμ, θα συμμετεχεςις μονο για το ΜΧ5.
--- End quote ---
--- Quote from: bill_viper on June 29, 2011, 11:33:34 AM ---Άντε ρε Γιάννη...έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεάκια για BMW...ήμαρτον...
--- End quote ---
Συμφωνώ και με τους δύο προλαλήσαντες.Δεν την παλεύω άλλο με ότι έχει να κάνει με τις προπέλες.
Πραγματικά μετά από τόσα ποστ,βίντεο και σχόλια μίσησα τα bmw..
SmoKnight:
--- Quote from: option-D on June 27, 2011, 08:14:42 PM ---Μου φέρνει στο μυαλό την ιδιωτική... :giveheart:
--- End quote ---
Να ρωτησω κι εγω τωρα το off topic μου? Ποια ειναι αυτη η ιδιωτικη βρε παιδια? Που ειναι και τι φαση παιζει? Εχω διαβασει απειρα ποστς που μιλανε γι αυτη, δε μπορεσα να καταλαβω που ειναι :????: :????:
simkoz:
Ήταν κάπου στα νότια προάστεια, μια εγκαταλελειμένη πίστα καρτ, τώρα πλέον ξανάνοιξε. Μπορείς να πας για καρτ αλλά αμάξι δεν βάζει
jSkyline:
--- Quote from: simkoz on June 29, 2011, 07:57:53 PM ---Ήταν κάπου στα νότια προάστεια, μια εγκαταλελειμένη πίστα καρτ, τώρα πλέον ξανάνοιξε. Μπορείς να πας για καρτ αλλά αμάξι δεν βάζει
--- End quote ---
Στη Βαρης - Κορωπιου συγκεκριμενα ειναι, απλα οπως ειπε και ο Σιμος cars not allowed :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version