Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#8]  (Read 143672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

October 27, 2010, 02:20:04 PMReply #1395

Offline nmwisima

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#8]
« Reply #1395 on: October 27, 2010, 02:20:04 PM »
@ Χenos Re:Vasilis post:
Μα στο ένα πράγμα που σου λέει απαντάς με ερώτηση και στο δεύτερο "αφορίζεις".
Είσαι κυνηγημένος και εξόριστος και προφανώς το φχαριστιέσαι κι όλας.
Κουβέντα κάνουμε, δεν τσακωνόμαστε για κάτι.

Το διευκρινίζω αυτό, δεν υπάρχει καμία κακία, απλά ανταλλάζουμε απόψεις.

Ενα παιδί από εδώ μέσα πήρε ένα μπλοκέ και μια Raceland (όχι από εμένα), πήγε στο Καρτόδρομο με το που τα έβαλε και είχε έξοδο.

Ποιος φταίει; Το Τορσεν; Η ανάρτηση; Το μχ5; ή μήπως ο οδηγός που δεν έδωσε τα απαραίτητα περιθώρια στον εαυτό του να μάθει το αμάξι;

Άλλη ερώτηση, εγώ με την εμπειρία που έχω γύρω από το αυτοκίνητο, αποφάσισα για Χ λόγους να χαμηλώσω και να βάλω Rota.
Με κατευθύνει κανείς; Είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αν το αμάξι μου γίνει χειρότερο στο δρόμο απ ότι ειναι τώρα;

Και κάτι τελευτάιο, δεν είναι λίγο υποτιμητικό και αστείο να θεωρείς ότι οι άλλοι χρειάζονται "σωτήρες";

October 27, 2010, 02:20:43 PMReply #1396

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #1396 on: October 27, 2010, 02:20:43 PM »
ρε παίδες φιλοσοφική συζήτηση ανοίξαμε. Τα πράγματα είναι απλά. Αν κάποιος σου πει κάνε αυτο και σου χει εξηγήσει τα + και τα - (πχ κοντο: καλύτερες ρεπριζ, περισσοτερες στροφές κινητήρα για τα ίδια χλμ/ω), τότε όλοι ενήλικες είμαστε (εφόσον έχουμε δίπλωμα) και μπορούμε να αποφασίσουμε, χωρίς να χρειαζόμαστε "νταντα"/προστασία, αν αυτή η "βελτίωση" μας κάνει. Στο θεμα της εξατμίσης που έβαλα πρόσφατα ας πούμε, όλοι εκθειάζανε το χταπόδι γιατί δίνει κάποια λίγα άλογα (και στην αμερική μιλάνε για ολόκληρο στάβλο :P ), αλλά ταυτόχρονα λέγανε ότι κάνει θόρυβο πολύ παραπάνω από ότι το μαμα. Διαβάσα και αποφασίσα μόνο μου, αν τα παραπάνω άλογα αξίζουν αυτό το compromise και πιστεύω αλλα και θέλω να ελπίζω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία εδω μέσα, αυτό κάνει.

Εσύ ας πούμε ρε συ ξένο, θες να κόψεις την υποστροφή και το εργοστασιακό ύψος δεν βοηθάει. Θα το κάνεις για να σου πουμε "κουκλί, να το χαίρεσαι, +1000, ερωτεύσιμο" κτλπ, ή γιατί έχεις ένα θέμα το οποίο θέλεις να αντιμετωπίσεις; Φαντάζομαι το 2ο και αφού σκέφτεσαι εσύ έτσι, για ποιο λόγο να μην σκέφτονται και οι υπόλοιποι σαν και σένα; ;)  
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

October 27, 2010, 02:35:25 PMReply #1397

Offline Basilmx5

« Reply #1397 on: October 27, 2010, 02:35:25 PM »
Βασίλη δεν το άνοιξα το θέμα ακριβώς για να μην γίνονται επ άπειρο διάφορες τέτοιες συζητήσεις. Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα πιστεύεις που κάνουν τυφλά πράγματα?  ::-  Τπτ άλλο μην το συνεχίσουμε, νο προμπ.  ;)
Οχι μονο εδω, παντου στη ζωη...
Μπορει να παει πολυ μακρια η συζητηση αυτη... καταλαβαινω πως το σκεφτεσαι κ το λες.. απλα σου λεω κ την αντιθετη πλευρα,
και εσυ εχεις δικιο απτην αποψη οτι πολλα λεγονται ακουγονται κ στο τελος γινονται μπουρδελε... απτην αλλη μονο ψαχνοντας-ακουγοντας, μαθαινεις πραγματα που θελεις να κανεις, οπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω... Αποκει κ περα ο καθενας πρατει οπως θελει κ μπορει...

Για μένα λες προφανώς. Κωλοχαρακτήρας, τι να κάνω?  :punish:
:llol: :llol: :llol:
Οχι, αλλα για να το λες.... :llol: :llol: :llol:

October 27, 2010, 02:36:15 PMReply #1398

Offline Ξάδελφος

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#3]
« Reply #1398 on: October 27, 2010, 02:36:15 PM »
Τι σημασια εχει ποιος τις εχει,εφορεια ειμαστε?
Παντως ειναι γελοιο ειλικρινα οι "Χατζηι.....υ holdings"  που πνιγονται στο χρημα να κυκλοφορουν αμαξια με αλλοδαπες πινακιδες για να γλυτωσουν φορο.Αν δε πληρωσουν αυτοι φορο ποιος πρεπει ν απληρωσει δηλ ο πιστιρικα με το παπι???.
Τεσπα καμια καλη  φωτο θα ποσταρουμε?.  (in another words  :btp:)

October 27, 2010, 02:39:00 PMReply #1399

Offline Basilmx5

Re: Διάφορες φωτογραφίες [#3]
« Reply #1399 on: October 27, 2010, 02:39:00 PM »
Τι σημασια εχει ποιος τις εχει,εφορεια ειμαστε?
Παντως ειναι γελοιο ειλικρινα οι "Χατζηι.....υ holdings"  που πνιγονται στο χρημα να κυκλοφορουν αμαξια με αλλοδαπες πινακιδες για να γλυτωσουν φορο.Αν δε πληρωσουν αυτοι φορο ποιος πρεπει ν απληρωσει δηλ ο πιστιρικα με το παπι???.
Τεσπα καμια καλη  φωτο θα ποσταρουμε?.  (in another words  :btp:)
Ε βεβαια αλλιως πως θα βγει το φερραρι? αν ηταν και πληρωνοντουσαν οι φοροι οπως επρεπε, Σουηδια θα ειμασταν...  :btp:

October 27, 2010, 02:44:40 PMReply #1400

Offline Ξάδελφος

Re: Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
« Reply #1400 on: October 27, 2010, 02:44:40 PM »
μκ2 ~18-20 χρονών. Του λες βάλε μπλοκέ-κοντό-raceland-αντιστρεπτικές και επειδή "έχει τον τρόπο του" τα βάζει άμεσα. Και μετά δεν μπορεί να ελέγξει καλά το αυτοκίνητο λόγω έλλειψης εμπειρίας κ πάει και καρφώνεται πουθενά. Μετά είμαστε όλοι οκ? Δεν θέρει κάποιος ηθική ευθύνη? Όχι θα μου πεις και ότι είναι ενήλικος κλπ. οκ, δεν θα δικάσω κανέναν αλλά να σκεφτόμαστε τι λέμε σε νέους ανθρώπους.  :-X

MK2 18-20 χρονων δυσκολο.. :P Προφανως εννοεις ΜΚ1..

Προφανως ο Ξενοφωντας εννοει την ηλικια του κατοχου.

October 27, 2010, 02:54:11 PMReply #1401

Offline Basilmx5

« Reply #1401 on: October 27, 2010, 02:54:11 PM »
Παρατηρώ ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και μετά βάζει  :btp:
Να τα βλεπουν αυτοι που δεν εχουν την ευγενεια να βαλουν κατι αναλογο, αλλα πεταγονται σαν....

October 27, 2010, 03:14:05 PMReply #1402

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #1402 on: October 27, 2010, 03:14:05 PM »
Κοίτα σπύρο (μιας και το ξεκίνησες - να μην με κυνηγούν οι μοντς), γενικά υπάρχει μία τάση "κάνε αυτό, μην σε νοιάζει γιατί! Θα είναι σούπερ κλπ." και πολλά (ειδικότερα νέα) παιδιά μπαίνουν στο τριπάκι και κάνουν πράγματα γιατί κάποιος "γνώστης" τους τα είπε. Αυτό κατακρίνω.  ;) Είμαι υπέρ του διάβασε-ψάξε-κρίνε-αποφάσισε και γι αυτό σπάνια (μην πω ποτέ γιατί ίσως δεν θυμάμαι καλά) δεν θα δεις να λέω βάλε μπλοκέ, κλπ.
Στα ελατήρια επίσης βλέπεις όλοι ότι μένουν ευχαριστημένοι.Άλλοι για το performance και άλλοι για την εμφάνιση όπως ο bill viper που ενώ έβαλε τα 35mm άλλαξε και έβαλε 45mm.
O bill_viper το έκανε εκτός από την εμφάνιση που έχει γίνει μουν@ρ@ (ε ΗΟUZIK; :D) και για το performance. ;) Mιας και πλέον το αμάξι ήρθε στα μέτρα του και δε χρειάζεται αντιστρεπτικές. ;) Επίσης είναι 50mm, μη μου κλέβεις μισό πόντο! :P
Βye-bye my sweet Miata... :(

October 27, 2010, 03:21:28 PMReply #1403

Offline xenos

« Reply #1403 on: October 27, 2010, 03:21:28 PM »
Παιδιά (λέμε τώρα) το ξεκίνησα μόνο για να απαντήσω στον Σπύρο, όχι για να φιλοσοφήσουμε γιατί ακριβώς τέτοια θέματα δεν έχουν μέλλον εδώ. Ας το αφήσουμε κάπου εδώ. Ενήλικοι ναι, αλλά με μυαλό όχι (όλοι). Αν βρω έναν χαζό ενήλικο και τον πείσω να πήδήξει από το μπαλκόνι, εγώ είμαι οκ? Υπερβολή αλλά είναι απλο πχ.

@ Χenos Re:Vasilis post:
Μα στο ένα πράγμα που σου λέει απαντάς με ερώτηση και στο δεύτερο "αφορίζεις".

Το ότι ρώτησα κάτι που κολλάει? Πρέπει κάθε πρόταση να είναι όμοια? Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Δεν απάντησα με ερώτηση...  :-\

Κουβέντα κάνουμε, δεν τσακωνόμαστε για κάτι.
Το διευκρινίζω αυτό, δεν υπάρχει καμία κακία, απλά ανταλλάζουμε απόψεις.

οκ.

Και κάτι τελευτάιο, δεν είναι λίγο υποτιμητικό και αστείο να θεωρείς ότι οι άλλοι χρειάζονται "σωτήρες";

Είμαι ρομαντικός και πιστεύω ότι υπάρχει ο superman. Είπα εγώ για Σωτήρες πουθενά?  ::- Πάλι δεν σε καταλαβαίνω.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

October 27, 2010, 03:25:39 PMReply #1404

Offline xenos

« Reply #1404 on: October 27, 2010, 03:25:39 PM »
Εσύ ας πούμε ρε συ ξένο, θες να κόψεις την υποστροφή και το εργοστασιακό ύψος δεν βοηθάει. Θα το κάνεις για να σου πουμε "κουκλί, να το χαίρεσαι, +1000, ερωτεύσιμο" κτλπ, ή γιατί έχεις ένα θέμα το οποίο θέλεις να αντιμετωπίσεις; Φαντάζομαι το 2ο και αφού σκέφτεσαι εσύ έτσι, για ποιο λόγο να μην σκέφτονται και οι υπόλοιποι σαν και σένα; ;)  

Εγώ δεν έχω κόλλημα να μου πουν κουκλί. Ότι κάνω το κάνω για μένα, αφου διαβάσω και σταδιακά. Να σου θυμίσω ότι δεν υπάρχει τόπικ για το αυτοκίνητο μου στον σχετικό τομέα του φόρουμ. Άλλο να βάλεις μια φωτό που να λες πως σας φαίνεται αυτό και άλλο να έχεις 200 σελίδες ναρκισισμού ("σήμερα έβρεξε και μελαγχόλησε το μξ μου, να δείτε το..."  :zalistika:).

Να το σταματήσουμε εδώ, γιατί άλλο πήγα να πω και αλλού πάει το θέμα. Δεν έχω διάθεση ούτε να σώσω ούτε να σωθώ.  ;)
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

October 27, 2010, 03:29:47 PMReply #1405

Offline Ξάδελφος

« Reply #1405 on: October 27, 2010, 03:29:47 PM »
Παιδιά (λέμε τώρα) το ξεκίνησα μόνο για να απαντήσω στον Σπύρο, όχι για να φιλοσοφήσουμε γιατί ακριβώς τέτοια θέματα δεν έχουν μέλλον εδώ. .

Eξαρταται απο το ποιοι συμμετεχουν στην εκαστοτε συζητηση.
Μην καταδικαζεις τους παντες συλληβδην.
Καποιοι εδω ειναι ικανοι και για τετοιου ειδους συζητηση.
Εγω οχι ,ειμαι καθυστερημενος και πεζος .

October 27, 2010, 03:30:51 PMReply #1406

Offline philosopher

« Reply #1406 on: October 27, 2010, 03:30:51 PM »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YcMquhEv2HY[/youtube]

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

October 27, 2010, 03:35:33 PMReply #1407

Offline xenos

« Reply #1407 on: October 27, 2010, 03:35:33 PM »
Παιδιά (λέμε τώρα) το ξεκίνησα μόνο για να απαντήσω στον Σπύρο, όχι για να φιλοσοφήσουμε γιατί ακριβώς τέτοια θέματα δεν έχουν μέλλον εδώ. .

Eξαρταται απο το ποιοι συμμετεχουν στην εκαστοτε συζητηση.
Μην καταδικαζεις τους παντες συλληβδην.
Καποιοι εδω ειναι ικανοι και για τετοιου ειδους συζητηση.
Εγω οχι ,ειμαι καθυστερημενος και πεζος .

Δεν το λέω για να υποβιβάσω κάποιον αλλά για το γεγονός ότι τέτοιου είδους συζητήσεις ψιλο-"απαγορεύονται". (μην ξεκινήσετε οι  μοντς τώρα! Έβαλα " "  ::- )

[watch?v=YcMquhEv2HY]

Δεν σώζεσαι με τέτοια εσύ. Κάνε 10 μετάνιες την μέρα και πάρε μια kw...  ;)

October 27, 2010, 03:38:38 PMReply #1408

Offline Ξάδελφος

« Reply #1408 on: October 27, 2010, 03:38:38 PM »
Δεν το λέω για να υποβιβάσω κάποιον αλλά για το γεγονός ότι τέτοιου είδους συζητήσεις ψιλο-"απαγορεύονται". (μην ξεκινήσετε οι  μοντς τώρα! Έβαλα " "  ::- )

Ειμαι σιγουρος οτι δε μιλας απαξιωτικα για αυτο και σου κανα το σερβις ωστε να μη δημιουργηθουν εντυπωσεις.

Η Ριτα ΘΕΑ !. Το κομματι αν και κομματαρα ειναι του Καρβελα.Εκεινου που εγραψε το "Διαβολακι¨και το ¨Ο σκυλος μου ειναι gay" κ.α. 

October 27, 2010, 04:09:13 PMReply #1409

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #1409 on: October 27, 2010, 04:09:13 PM »
Συμφωνω οτι κανενας δεν δινει διαταγες κ δεν προσταζει κανεναν αλλο να βαλει το ενα ή΄το αλλο aftermarket ανταλλακτικο στο αμαξι του...αναφερει απλα το τι εχει κανει κ τις δικες του (υποκειμενικες) εντυπωσεις προς πληροφορηση των υπολοιπων...νομιζω οτι ο 18χρονος αν παρει Μιατα, μπορει καλλιστα να το καρφωσει καπου (οπως βεβαια κ καθε αλλο αυτοκινητο) χωρις να χρειαζεται να εχει βαλει πανω το παραμικρο...
Νομιζω πως περιγραφετε εμενα τοση ωρα :P
Ειχα το διπλωμα μολις 3 μηνες οταν πηρα το μιατα...Ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το κανεις ακορντεον αν δεν εισαι προσεκτικος και παρασυρθεις.Εγω ομως δεν ειδα να μου λεει ποτε κανενας: "Βαλε μπλοκε,βαλε κοντο,βαλε ημισλικ,βαλε raceland".
Εβλεπα να αναφερονται οι συγκεκριμενες βελτιωσεις και μονος μου μπριζωνα τον εαυτο μου,αλλα προφανως ρωταγα πρωτα!Και τα ατομα που ρωτησα(Αχιλλεας και Ξαδερφος) με προφυλαξαν με καθε τροπο ωστε να μην κανω βεβιασμενες κινησεις.Οταν με αποθαρρυναν ξενερωσα αλλα τους ακουσα και εκατσα στα αυγα μου.
Ο Ξαδερφος απο τοτε που με ειδε στην Αγια Μαρινα οτι δεν ειμαι εντελως κουλαδι μου εχει αναφερει το μπλοκε,αλλα τοτε και μονο...
Ναι λοιπον Ξενο,καλα κανεις και εισαι ρομαντικος γιατι υπαρχουν οντως οι "σουπερμαν" που αναφερθηκαν.Αρκει οταν προσφερθουν να βοηθησουν να εχουμε τα ματια και τ'αυτια μας ανοιχτα ;)