Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#8]  (Read 143717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 03, 2010, 04:40:00 PMReply #225

Offline Basilmx5

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#8]
« Reply #225 on: September 03, 2010, 04:40:00 PM »
Καμια φορα θελεις να γραψεις κανα cdακι για την βολτα σου το ταξιδι σου, εντος-εκτος συνορων κ κολλας κ αγχωνεσαι... κ βιαζεσαι κ δε προλαβαινεις κ δε ξερεις τι να κανεις...
Ανοιγω αυτο για να βαζουμε τα ωραια αλλα κ σπανια κομματια που μπορει να κανουν τη διαφορά σε μια βολτα, σε μια ωραια διαδρομη, κομματια που ολοι μπορει να εχουμε ακουσει αλλα δε μπορουμε να τα βρουμε, σε σπανιες εκτελεσεις κ remixes, τραγουδια που σε κανουν να ονειρευτεις κ να "ταξιδεψεις"...
κομματια rock, disco, 80s, house, pop, underground, new age... κ ο,τι εχετε ορεξη να ακουτε κ προτεινετε...

Mιας κ ειναι η μερα τετοια...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=98W9QuMq-2k&ob=av2e[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ei8hPkyJ0bU&ob=av2e[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1KN8LMGwIso[/youtube]

September 03, 2010, 04:48:38 PMReply #226

Offline Theo

« Reply #226 on: September 03, 2010, 04:48:38 PM »
Βασιλη συγνωμη που στο χαλαω αλλα ξερεις οτι ειμαστε αντιθετοι σε τετοια τοπικ.. :)
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

September 03, 2010, 04:51:30 PMReply #227

Offline Basilmx5

« Reply #227 on: September 03, 2010, 04:51:30 PM »
Οχι δεν το ηξερα αλλα οκ... :good:

September 03, 2010, 05:04:32 PMReply #228

Offline Theo

« Reply #228 on: September 03, 2010, 05:04:32 PM »
Υπεθεσα οτι το ηξερες γιατι και πιο παλια ειχε ανοιξει παρομοιο τοπικ η ηθελε καποιο παιδι..τεσπα.. :good:
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

September 03, 2010, 08:02:21 PMReply #229

Offline Alex

« Reply #229 on: September 03, 2010, 08:02:21 PM »
Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν βγάζω την πινακίδα από εκεί Νίκο.

Μ'αρέσει πάρα πολύ όπως βλέπω τα Μιάτα των παιδιών με την πινακίδα στο πλάι, αλλά όταν μένεις στο κέντρο, που αν δεν σ'ακουμπήσει ο άλλος δεν παρκάρει/ξεπαρκάρει τότε την αφήνεις ως έχει για να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου.
+1000000000
Κι εγώ ακριβώς έτσι μόνο που σήμερα ήταν η μέρα μου και βρήκα τελικά πατιμασιές από παπουτσάκια από τα πιτσιρίκια της γειτονιάς στο καπό μου.εντάξει μικρά είναι ακούσαν και το συναγερμό φύγαν μέσα στα γέλια και το φόβο φαντάζομαι...δε πειράζει θα το κάνω αλοιφή θα φύγουν.τώρα με το χαμήλωμα ανεβαίνουν πιο εύκολα.την άλλη φορά που θα τα δω όμως  :punish:  :punish:  :punish:  :guns:  :guns:  :guns:
2.0 mx-5

September 03, 2010, 08:42:09 PMReply #230

Offline Kotsovolos

« Reply #230 on: September 03, 2010, 08:42:09 PM »

+1000000000
Κι εγώ ακριβώς έτσι μόνο που σήμερα ήταν η μέρα μου και βρήκα τελικά πατιμασιές από παπουτσάκια από τα πιτσιρίκια της γειτονιάς στο καπό μου.εντάξει μικρά είναι ακούσαν και το συναγερμό φύγαν μέσα στα γέλια και το φόβο φαντάζομαι...δε πειράζει θα το κάνω αλοιφή θα φύγουν.τώρα με το χαμήλωμα ανεβαίνουν πιο εύκολα.την άλλη φορά που θα τα δω όμως  :punish:  :punish:  :punish:  :guns:  :guns:  :guns:
[/quote]

Α ρε Ηρωδη,θεος 'σχωρες τα πεθαμενα σου  :P
Tochigi Fuji LSD-4.44 FGR
H&R sport springs-Bilstein B8 sprint shocks
Ultra-Racing front strut bar
17X7 OZ Superleggera-RX8 yellow dot sways
Federal 595 RSR 215/45-17
custom made header by Danelatos
K&N panel filter-Cobalt Cold Air Induction
mintex brake pads

September 03, 2010, 08:44:50 PMReply #231

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #231 on: September 03, 2010, 08:44:50 PM »
Μα καλα αυτος ο Προεδρος δεν ντρεπεται λιγο? Παει και στηνεται μπροστα απο τις καμερες και καλα δηθεν οτι δεν τους εχει δει περιμενοντας υπομονετικα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ να τον παρουν ενα πλανο τον παλιοκαγκουρογαμπρο.

Βρε παλιοξεφτιλισμενε, που πας και κανεις και τη φιρμα στα γεραματα που εισαι. Γιαουρτωμα θες!!!!! :llol: :llol: :llol: :llol:

September 03, 2010, 09:27:48 PMReply #232

Offline george 1323

« Reply #232 on: September 03, 2010, 09:27:48 PM »
Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν βγάζω την πινακίδα από εκεί Νίκο.

Μ'αρέσει πάρα πολύ όπως βλέπω τα Μιάτα των παιδιών με την πινακίδα στο πλάι, αλλά όταν μένεις στο κέντρο, που αν δεν σ'ακουμπήσει ο άλλος δεν παρκάρει/ξεπαρκάρει τότε την αφήνεις ως έχει για να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου.
+1000000000
Οταν θα ειναι ζεστο το καπο κ ανεβουν τα παπουτσακια,θα θες αλλο καπο,εκτος κ αν ανεβαινουν παπουτσακια χωρις τα ποδια μεσα..... :llol: :llol: :llol:

September 03, 2010, 09:39:25 PMReply #233

Offline Alex

« Reply #233 on: September 03, 2010, 09:39:25 PM »
Καλά ναι κι εγώ τώρα με ποιους τα βάζω ...  :P  :P  :P  :P  :hello:  :hello:  :hello:  :llol:  :llol:  :llol:  :llol:
2.0 mx-5

September 03, 2010, 11:18:32 PMReply #234

Offline racing nick

« Reply #234 on: September 03, 2010, 11:18:32 PM »
σε κουβεντα μου σημερα  με διοικητικο μελος των οδηγων φορτηγων ΔΧ μου ειπε οτι πιθανον απο δευτερα να εχουμε παλι απεργιες με τις γνωστες συνέπειες . η πληροφορια με καθε επιφυλαξη βεβαια , αλλα εγω καλου κακου θα φουλαρω ρεζερβουαρ λογο δουλειας και ελπιζω να πεσει ακυρο .μεχρι το τελος σεπτεμβρη πάντως αν ολα πανε καλα  θα κινουμε με φυσικο αεριο  :D
 4 wheels transport  the body ...2 wheels transport the soul!!!

September 03, 2010, 11:35:54 PMReply #235

Offline mx5mk1

« Reply #235 on: September 03, 2010, 11:35:54 PM »
στείλε τιμή με πμ.  :angel:

:llol:
ναι... πηγαίνει τόσο γρήγορα ο Ξένος (=κάμπια) που του χρειάζεται........

September 04, 2010, 01:03:35 AMReply #236

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #236 on: September 04, 2010, 01:03:35 AM »
στείλε τιμή με πμ.  :angel:

ναι... πηγαίνει τόσο γρήγορα ο Ξένος (=κάμπια) που του χρειάζεται........

Εισαι ενας εσυ............... :llol:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

September 04, 2010, 01:43:19 AMReply #237

Offline Manolis

« Reply #237 on: September 04, 2010, 01:43:19 AM »
Μα καλα αυτος ο Προεδρος δεν ντρεπεται λιγο? Παει και στηνεται μπροστα απο τις καμερες και καλα δηθεν οτι δεν τους εχει δει περιμενοντας υπομονετικα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ να τον παρουν ενα πλανο τον παλιοκαγκουρογαμπρο.

Βρε παλιοξεφτιλισμενε, που πας και κανεις και τη φιρμα στα γεραματα που εισαι. Γιαουρτωμα θες!!!!! :llol: :llol: :llol: :llol:

:moutza: :moutza:

Τι φταίω εγώ που με κυνηγάνε οι κάμερες ρε στρατηγέ??Εγώ incognito ήθελα να πάω στην συναυλία,αλλά φαίνεται κάποιος
τους το σφύριξε....Άσε και με πρήξανε στα τηλέφωνα και όλοι λέγανε αυτά που λες και εσύ  :-[ :-[
Πέραν της πλάκας πολύ ωραία η συναυλία αν και ο γερο-μπόνο μας τα ζάλισε λίγο με τα πολιτικά του μηνύματα.Τρελό σκηνικό,
οργάνωση,παραγωγή και γενικά πολύ προσεγμένη δουλειά.Για εμάς που το συγκρότημα είναι της γενιάς μας ήταν κάτι που
έπρεπε να γίνει και έγινε.Ελπίζω σε άλλα 13 χρόνια που θα ξαναέρθουν με τα πι τους και τα μπαστουνάκια τους να μπορέσω να
είμαι και πάλι εκεί..

September 04, 2010, 11:53:21 AMReply #238

Offline nmwisima

« Reply #238 on: September 04, 2010, 11:53:21 AM »
Ελπίζω σε άλλα 13 χρόνια που θα ξαναέρθουν με τα πι τους και τα μπαστουνάκια τους να μπορέσω να
είμαι και πάλι εκεί..

Με το Πι σου και το μπαστουνάκι σου κι εσύ...

September 04, 2010, 12:40:11 PMReply #239

Offline dimsabas

« Reply #239 on: September 04, 2010, 12:40:11 PM »
Είναι ένα κουνελάκι που χαίρεται τη ζωή του, έχει βγει έξω να ξεκουραστεί και όπως δεν πρόσεξε, πλησιάζει μια αλεπού και του ορμάει.
- Χα χα χα! Θα γίνεις ωραίο γεύμα!
- Δεν γίνεται να με φας! Όχι τώρα! Πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες τουλάχιστον!
- Καλά, είσαι σοβαρός; Τώρα θα σε φάω!
- Μα σε λίγες μέρες τελειώνω τη διατριβή μου με τίτλο

"Η Υπεροχή των κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους"
- Α, δεν πας καλά, όλοι ξέρουν ότι τα κουνέλια δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στις αλεπούδες!
- Ε, αν δεν πιστεύεις, έλα στη φωλιά μου να τη διαβάσεις και να πειστείς. Αν δεν πειστείς, να με φας. Πείθεται η αλεπού, πάει στη φωλιά του κουνελιού..... και δεν ξαναβγαίνει ποτέ...

Επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, μόνο που ο κυνηγός αυτή τη φορά

είναι ένας λύκος που καταφέρνει και στριμώχνει εύκολα το κουνέλι σε μια γωνιά (Οξιάς και Πλατάνου γωνία, στο άνω Δάσος).
- Μμμμ, τι ζουμερό μεσημεριανό είσαι εσύ!
- Κάτσε, περίμενε, δεν μπορείς να με φας! Περίμενε μερικές μέρες!
- Πως δεν πρέπει να σε φάω; Φαίνεσαι πειραγμένος στο κεφάλι! Με δουλεύεις;
- Όχι, σε μερικές μέρες τελειώνω τη διατριβή μου

"Η Υπεροχή των κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους" και είναι κρίμα!
- Μα καλά, υπάρχουν εκτός από τρελές αγελάδες και τρελά κουνέλια; Ετοιμάσου, σου 'ρχομαι!
- Περίμενε! Περίμενε! Αν δε με πιστεύεις, έλα στη φωλιά μου να τη διαβάσεις και να πειστείς. Αν δεν πειστείς, να με φας.

Όπως και οι πιο μικροί μας φίλοι έχουν καταλάβει τι θα γίνει παρακάτω, πάνε στη φωλιά του κουνελιού μπαίνουν μέσα και πάει ο λύκος, δεν ξαναβγήκε ποτέ...

Σε κάποια άλλη χαζοχαρούμενη στιγμή του κουνελιού, περνάει μια φίλη του κουνέλα
- Τι νέα; Φαίνεσαι χαρούμενος!
- Καλά μωρέ, τέλειωσα τη διατριβή μου και ξελασκάρισα λίγο. Ήταν πολύ επιτυχημένη!
- Μπράβο! Τι θέμα είχε;
- «Η Υπεροχή των Κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους»!
- Εεεχμμμ.... είσαι σίγουρος;

Δεν μου ακούγεται πολύ σωστό αυτό!
- Ναι σου λέω! Αν θες έλα να τη διαβάσεις!

Πηγαίνουν στη φωλιά του κουνελιού, κατεβαίνουν, ήταν λίγο ακατάστατα βέβαια, αλλά ήταν μια γεμάτη εβδομάδα με την παρουσίαση κι όλα αυτά, οπότε κατά σειρά εμφανίσεως βλέπει η κουνέλα ένα κρεβάτι άνω-κάτω, έναν υπολογιστή ταλαιπωρημένο, χαρτιά παντού, ένα σωρό από κοκάλα αλεπούς, ένα σωρό από κόκαλα λύκου και ένα θεόρατο χορτασμένο λιοντάρι!

Ηθικόν Δίδαγμα της ιστορίας

- Ο τίτλος του Διδακτορικού σου δεν έχει σημασία.
- Το αντικείμενο του Διδακτορικού σου δεν έχει σημασία.
- Τα αποτελέσματα της έρευνας του Διδακτορικού σου δεν έχουν σημασία.
- Αυτό που έχει σημασία είναι ο Επιβλέπων Καθηγητής...