!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Buy Quaife LSD for NC
NiTse:
Με τον goodwin τι ισχύει; Από ότι είδα στο σαιτ του το χρεώνει 1206 δολλάρια δηλαδή περίπου 900-950 €.Από αυτόν μπορεί κανείς να παραγγείλει μεμονωμένα;Μήπως λόγω τελωνείου και μεταφορικών δεν αξίζει καν σαν ενδεχόμενο;
saldale:
Το τελωνείο δεν το γλυτώνεις, ειδικά με αξία προιόντων που θα πλησιάζει τα 4.000$. Οπότε με το καλημέρα θα πληρώσουμε +23% που είναι ο ΦΠΑ, κάτι ψιλά δασμούς και κάνα 150άρι ευρώ για τον εκτελωνισμό.
Και φυσικά τα μεταφορικά απο Αμερική που δεν θα είναι λίγα...
spoumi:
Eμείς όταν είχαμε φέρει 4 κομματια και ενα κοντο και κατι αντιστρεπτικες και κατι ψιλα τα έστειλε κομματιαστα και δν πληρωσαμε τελωνειο..βεβαια τωρα τα πραγματα πρεπει να εχουν αυστηρυνει.
VasmaV:
ναι παίδες αν κάνετε τελικά οποιαδήποτε αγορά απο ΗΠΑ, να πείτε στον εκάστοτε πωλητή να σας σπάσει την παραγγελία σε πολλά πακέτα, ώστε να μειωθεί ο όγκος και η αξία τους και ταυτόχρονα η πιθανότητα να περάσετε τελωνείο. Επίσης μια καλή λύση είναι η υποτιμολόγιση, αλλά αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο, ότι αν τα πακέτα χαθούν θα πάρετε αποζημείωση μόνο για την τιμή που αναγράφεται στο πακέτο.
Επίσης ένα άλλος τρόπος τον οποίο δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά (αλλά τον χρησιμοποιούν συνέχεια εταιρείες) είναι να μαρκαριστουν τα πακετα είτε ως "προς επίδειξη και επιστροφή" είτε ως "προς επιδιόρθωση και επιστροφή"
Φυσικά κανενα από όλα αυτά δεν είναι 100% νόμιμο και κανένα από όλα αυτά δεν έχει 100% επιτυχία...
elefas:
Μιας και το quaife ναυάγησε, στρέφομαι προς το ΟΕΜ απο τον miataroadster. Μου έχει κάνει μια προσφορά και του ζήτησα αν μπορεί να κάνει υποτιμολόγηση για το τελωνείο. Η απάντησή του ήταν:
--- Quote ---I will put whatever you specify on the customs form and invoice, but you will be responsible if there is any problem with taxes.
--- End quote ---
Όπερ σημαίνει ότι θα γράψει ό,τι αξία του πω εγώ για το πακέτο αν καταλαβαίνω σωστά; Αν ναι τι τιμή να του πω να γράψει ώστε να μην κινήσει τις υποψίες των τελωνειακών (π.χ. δεν μπορώ φαντάζομαι για όλο το δέμα να δηλώσω αξία 10 ευρώ πράγμα που θα είναι οφθαλμοφανέστατο ψέμα αν ανοιχτεί και δουν τα ανταλλακτικά) αλλά και να μην πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου; Υπάρχει κάποιο ποσό μέχρι το οποίο δεν πληρώνεις δασμούς ή είναι ελάχιστοι;
Επίσης στη προσφορά αναφέρει ότι ο μεταφορέας θα είναι Express Mail International. Γνωρίζουμε τίποτα;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version