!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
leonidas11b:
--- Quote from: Theo on October 15, 2010, 06:48:53 PM ---
--- End quote ---
Ειμαι ο Λεωνιδας και μολις τελειωσα.....................
xenos:
--- Quote from: bill_viper on October 15, 2010, 03:47:04 PM ---Είμαι ο Βασίλης και μόλις τελείωσα! :o
...
--- End quote ---
Εγώ γιατί νομίζω ότι μπαίνει συνέχεια το ίδιο αυτοκίνητο. Όλοι χαμήλωμα τέρμα και την ίδια ζάντα... :-\ :????:
pib:
--- Quote from: Liakos on October 15, 2010, 03:54:17 PM ---Εχει ξαναμπει το συγκεκριμενο, αλλα νομιζω οχι αυτες οι φωτογραφιες.
Μηπως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μεγαλες οι ζαντες του? ::-
Για τις αναγκες του photoshoot υποθετω χαμηλωσε τοσο...Γτ δεν το βλεπω να μπορει να διανυσει πανω απο 10μ. χωρις να αφησει κανα φτερο στο δρομο...
--- End quote ---
ναι το ειχα βαλει παλιοτερα ειχε υποθει ξανα οτι ειναι ετσι για την φωτογραφιση αλλα οχι κυκλοφορει ετσι μονιμα ειναι με raceland απο τοτε που το ποσταρα εχει αλλαξει 2 ιδιοκτητες...
--- Quote from: xenos on October 15, 2010, 10:10:17 PM ---
--- Quote from: bill_viper on October 15, 2010, 03:47:04 PM ---Είμαι ο Βασίλης και μόλις τελείωσα! :o
...
--- End quote ---
Εγώ γιατί νομίζω ότι μπαίνει συνέχεια το ίδιο αυτοκίνητο. Όλοι χαμήλωμα τέρμα και την ίδια ζάντα... :-\ :????:
--- End quote ---
με την ιδια ζαντα δεν εχει μπει ξανα εκτος αν τις μπερδευεις με τις sportmax.... εκτος αν το λες (κρινοντας και απο την υπογραφη σου) επειδη μπαινουν συχνα αμαξια τοσο χαμηλα ... κατσε να ποσταρω ενα καλο διαφορετικο
κι ενα αισχρο με ζαντες χαμηλωμα και αυτοκολλητα
:????:
Liakos:
Πω ρε μ@λακα...Μου εκανες ζημια...
option-D:
:o
Πού πάει με κλειστούς καθρέφτες; Θα χτυπήσει κανένα μηχανάκι...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version