!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
bill_viper:
Προφανώς ειρωνικά το εννοεί ο Ξενοφών. Ότι όλα είναι χαμηλωμένα (πολλά και "πίτα"), με ζάντες κτλ., και του φαίνονται όμοια μεταξύ τους..
Αν και δε συμφωνώ, μακάρι να ήταν οι εποχές καλύτερες να είχα ένα ΜΚ1/ΜΚ2 slammed τελείως, με JDM πατουράτες ζάντες, κι ας το έβλεπα μόνο και να μην μπορούσε να πάει πουθενά!!
Πάνο χ3σ3 μας νυχτιάτικα...κόλαση το NC...και το front lip φαίνεται πολύ σωστό!!
bill_viper:
Liakos:
--- Quote from: option-D on October 15, 2010, 11:58:19 PM --- :o
Πού πάει με κλειστούς καθρέφτες; Θα χτυπήσει κανένα μηχανάκι...
--- End quote ---
Στο autocross?Λιγο απιθανο. ;)
Το front lip αυτο Βασιλη μου φαινεται δεν το γλιτωνω... ::-
Ωραιο κ το κοκκινακι που ποσταρες...Τελικα εχουν αρχισει κ μαρεσουν τετοιου στυλ ζαντες...
leonidas11b:
--- Quote from: xenos on October 15, 2010, 10:10:17 PM ---
--- Quote from: bill_viper on October 15, 2010, 03:47:04 PM ---Είμαι ο Βασίλης και μόλις τελείωσα! :o
...
--- End quote ---
Εγώ γιατί νομίζω ότι μπαίνει συνέχεια το ίδιο αυτοκίνητο. Όλοι χαμήλωμα τέρμα και την ίδια ζάντα... :-\ :????:
--- End quote ---
:moutza:........................ :giveheart:
.
.
.
.
RX-7 ΤΟΥΜΠΑΝΟ
bill_viper:
--- Quote from: Liakos on October 16, 2010, 01:41:30 AM ---
--- Quote from: option-D on October 15, 2010, 11:58:19 PM --- :o
Πού πάει με κλειστούς καθρέφτες; Θα χτυπήσει κανένα μηχανάκι...
--- End quote ---
Στο autocross?Λιγο απιθανο. ;)
Το front lip αυτο Βασιλη μου φαινεται δεν το γλιτωνω... ::-
Ωραιο κ το κοκκινακι που ποσταρες...Τελικα εχουν αρχισει κ μαρεσουν τετοιου στυλ ζαντες...
--- End quote ---
Άντε, άντε Ηλία!! :) Αυτό το lip αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι DIY; Ή πωλείται κάπου έτοιμο;
Κι εμένα έχουν αρχίσει να μ'αρέσουν αυτού του στυλ οι ζάντες, στο δικό μου δε ξέρω αν θα τις έβαζα, αλλά σίγουρα είναι ωραίο το σύνολο που βλέπω στο Αμερικάνικο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version