!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
lok502:
--- Quote from: dimsabas on September 09, 2010, 11:20:47 PM ---
--- End quote ---
Συνήθως βλέπουμε απαστράπτουσες Φερράρι να κυλάνε νωχελικά με "υψηλούς" επιβάτες.
Αυτή ειδικά με το χτύπημα στην πόρτα φαίνεται πολύ αγωνιάρικη και σληροπυρηνική.
dimsabas:
Σωστή παρατήρηση. Αλλά οι συγκεκριμένες δεν έχουν πινακίδες δρόμου, προορίζονται μόνο για αγωνιστική χρήση, οπότε και λίγα είναι τα χτυπήματα. Κανένα battle scar; :llol:
Liakos:
Ξαδελφε & plokamhs : το λετε, γτ απλα δεν ειστε κατοχοι NC...κ το καταλαβαινω απολυτα γτ κ εγω με τη σειρα μου δεν μπορω πχ να αντιληφθω διαφορες τυπου TSI σε ενα ΝΑ...Οσο κ αν αγαπαω κ ασχολουμαι με το miata(κ εννοω ολες τις γενιες του) στο NC μπορω να αντιληφθω ακομη κ αν εχουν τοποθετηθει αποστατες εστω 5mm...Πολυ απλα γτ το βλεπω καθε μερα στο γκαραζ μου. ;)
Τα παραπανω δεν τα γραφω για να δικαιολογησω πιθανη "κουτσουκελα" στο αμεσο μελλον... :angel:
bill_viper:
Το ίδιο πράγμα λέτε ουσιαστικά, αν κάποιος δώσει 2000 ευρώ για τον προφυλακτήρα της MazdaSpeed (ο οποίος είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ) στο δρόμο οι μόνοι που θα μπορέσουν να καταλάβουν τη διαφορά είναι όσοι έχουν NC.
Δηλαδή το 0,000000001% του πληθυσμού της Ελλάδος!
Ξάδελφος:
--- Quote from: Liakos on September 10, 2010, 01:49:36 AM ---Ξαδελφε & plokamhs : το λετε, γτ απλα δεν ειστε κατοχοι NC...κ το καταλαβαινω απολυτα γτ κ εγω με τη σειρα μου δεν μπορω πχ να αντιληφθω διαφορες τυπου TSI σε ενα ΝΑ...Οσο κ αν αγαπαω κ ασχολουμαι με το miata(κ εννοω ολες τις γενιες του) στο NC μπορω να αντιληφθω ακομη κ αν εχουν τοποθετηθει αποστατες εστω 5mm...Πολυ απλα γτ το βλεπω καθε μερα στο γκαραζ μου. ;)
Τα παραπανω δεν τα γραφω για να δικαιολογησω πιθανη "κουτσουκελα" στο αμεσο μελλον... :angel:
--- End quote ---
Ειμαι σιγουρος πως αν καποιος στο ΝΑ αφαιρεσει ολοκληρο φαναρακι και βαλει ενα τρυπιο πλαστικο κομματι,ΤSI,εσυ σiγουρα θα το καταλαβεις.Αν κανω τη βαση απο το εσωτερικο καθρεφτακι απο μαυρο glossy σε matte black ,ενταξει δε θα το προσεξεις.Αν καποιος κανει το πισω φαναρι του ΝC μαυρο θα το καταλαβω.Μιλω για αλλαγες ασημαντες.Εγω στο ΝΑ δεν κανω αλλαγες του τυπου TSI και εννοειτε κανενος ειδους "βοδι kit ".
Miλω για κατι αλλαγες του τυπου ,νικελ απο μαυρο περιγραμμα στο φλασσακι,καλυματα στα ρολμπαρ,νικελ ή οχι περιγραμμα στο προβολακι ομιχλης κλπ.Τα θεωρω ασκοπα και περιττα.Δεν τα χρειαζονται αυτα ,τα μιατα.
Aν καποιος βαλει στο ΝC τον τετραγωνιζε με πολλες τρυπες ,σαν αυτες στους βελτιωτικους προφυλακτηρες στα SAXO VTS και RALLYE 106 ή βαλει καποιον καγκουροπροφυλακτηρα σε NB kai NA κι ας ειναι MAZDASPEED ή τον εχει ευλογησει και κλωσισει ο ιδιος ο Τσουτσιγια ,δε μ αρεσει και θα τον καταλαβω αμεσως.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version