!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (121/298) > >>

Basilmx5:
Οταν καποιος περνει ενα αυτοκινητο προσπαθει, να του κανει πινελιες προσωπικες, να το κανει να ξεχωρισει με "οποιονδηποτε" τροπο... αλλος κανει ανεπαισθητες αλλαγες που μονο αυτος τις βλεπει, αλλος πιο "χοντρες" αλλαγες... Σιγουρα η ομορφια κ οι κινησεις τετοιου τυπου ειναι καθαρα υποκειμενικου χαρακτηρα πινελιες κ γιαυτο υπαρχουν κ απτην μαμα εταιρεια τοσες διαφορετικες επιλογες απτο χρωμα, το υφασμα, τις ζαντες κλπ... Αλλα Ξαδερφε δε μπορει να ΜΗΝ εχεις βρει εστω ενα ΝΑ, στο ιντερνετ ή εστω καπου, στις τοσες φωτος που εχουν ποσταριστει, που να ΕΙΧΕ bodykit ή ενα spoiler ή μια πανεμορφη ζαντα κ ταυτοχρονα βαμμενη μηχανη, αλλαγη που μονο αυτος βλεπει, καποιο χρωμα στη κονσολα του που μονο αυτος θα βλεπει... κ να ΜΗΝ σαρεσε...

cymru:

--- Quote from: bill_viper on September 10, 2010, 09:03:50 AM ---Το ίδιο πράγμα λέτε ουσιαστικά, αν κάποιος δώσει 2000 ευρώ για τον προφυλακτήρα της MazdaSpeed (ο οποίος είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ) στο δρόμο οι μόνοι που θα μπορέσουν να καταλάβουν τη διαφορά είναι όσοι έχουν NC.
Δηλαδή το 0,000000001% του πληθυσμού της Ελλάδος!

--- End quote ---

Συμφωνω μαζι σου Βασιλη ΑΛΛΑ, αυτες οι αλλαγες μπορει να μην ειναι αμεσα αντιληπτες απο ολους (π.χ προφυλακτηρας MS, χαμηλωμα, εξατμιση με ωραιες αποληξεις κτλ) αλλα ΟΛΟΙ οταν τις βλεπουν λενε πωπω τι ωραιο μιατα και ας μην καταλαβαινουν για ποιο λογο τους αρεσει τοσο πολυ το συγκεκριμενο ;)

bill_viper:
Συμφωνώ Γιάννη. :)

saldale:
Σωστά ολα αυτά που λέτε, αλλα εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα το δουν οι άλλοι ή αν θα το προσέξουν ή αν φαίνεται ή αν θα πουν "φοράει Mazdaspeed" ή τι θα πούν γενικότερα...
Το κάνω για τη πάρτη μου και ας μη το προσέξει κανένας.

leonidas11b:

--- Quote from: saldale on September 10, 2010, 12:40:16 PM ---Σωστά ολα αυτά που λέτε, αλλα εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα το δουν οι άλλοι ή αν θα το προσέξουν ή αν φαίνεται ή αν θα πουν "φοράει Mazdaspeed" ή τι θα πούν γενικότερα...
Το κάνω για τη πάρτη μου και ας μη το προσέξει κανένας.

--- End quote ---

Θα συνφωνισω με το γειτονοπουλο απο επανω....
Πιστευω πως οτι κανει ο καθενας στο σαραβαλακι του, το κανει για παρτη του.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version