!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#3]
bill_viper:
Τί κ@υλ@ που είναι το NC χωρίς πινακίδα στο πάνω μέρος!!
Μανώλη, ακυρώνω το μπλοκέ, και παίρνω την αεροτομούλα να'ουμ! :Ρ
nmwisima:
Αυτό το ασημί μπορεί να γίνει πολύ ωραίο!
Dionisis:
Σπύρο γ@μησ@αν οι φωτο.... Σ ευχαριστώ.
Αχιλλέα το αμάξι μου αρέσει πάρα πολυ τελικά. Στην αρχή είχα έναν ενδοιασμό για το χρώμα και πως θα συνδυάζεται με τα νικελάκια που έχει αλλά έχω ξετρελαθεί!!!! :excited: :excited: Αλλαγές θα γίνουν λίγες και διακριτικές. Ελατήρια, αντιστρεπτικές και τέλος ίσως και μια εισαγωγή. Εμφανισιακά δε πειράζω τπτ απολύτως καθώς το factory look μου αρέσει πολύ γενικά....
spoumi:
--- Quote from: Dionisis on June 23, 2010, 09:12:22 PM ---Σπύρο γ@μησ@αν οι φωτο.... Σ ευχαριστώ.
Αλλαγές θα γίνουν λίγες και διακριτικές. Ελατήρια, αντιστρεπτικές και τέλος ίσως και μια εισαγωγή.
--- End quote ---
τπτ φίλος...
μας βλέπω σε κανά χρόνο κάπως έτσι :tease:
αλλά εγώ χωρίς τις ΟΖ του τυπά :(
cymru:
--- Quote from: spoumi on June 23, 2010, 09:17:48 PM ---
--- Quote from: Dionisis on June 23, 2010, 09:12:22 PM ---Σπύρο γ@μησ@αν οι φωτο.... Σ ευχαριστώ.
Αλλαγές θα γίνουν λίγες και διακριτικές. Ελατήρια, αντιστρεπτικές και τέλος ίσως και μια εισαγωγή.
--- End quote ---
τπτ φίλος...
μας βλέπω σε κανά χρόνο κάπως έτσι :tease:
αλλά εγώ χωρίς τις ΟΖ του τυπά :(
--- End quote ---
Σπυρο...το ασημι εχει καρμπον καπω :????: καλα βλεπω; Τα σπαει το ασημι με καρμπον καπω τελικα, αλλα στο μαυρο (το δικο μου) δεν νομιζω να ταιριαζει....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version